Typ

Typ

Son dakika TYP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TYP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TYP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Typ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan typ gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 typ haberi bulunmuştur. Tüm typ haberleri aşağıda listelenmiştir.
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024?
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024? İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçileri kendilerine kadro verilmesini bekliyor.  TYP ile çalışan işçiler, kadro beklentilerine devam ediyor. İşsiz olan vatandaşlara kamu kurumlarında 9 aylık dilimlerle çalışma imkanı tanıyan TYP kapsamında çalışan işçiler kadro ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, TYP işçileri kadrolu olacak mı, İŞKU TYP işçilerine kadro gelecek mi?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık"
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adana’da Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde bin 500 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.
7.03.2024 Adana
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023?
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023? TYP isim listeleri kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel başvuruları bazı illerde tamamlandı, mülakat sınavı ile kura çekimi de gerçekleşmeye başladı. Sivas, Şanlıurfa, Erzincan, gibi illerde yapılan TYP kura sonuçları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Noter huzurunda belirlenen 2023 TYP kura sonucuna göre asil listede yer alanlar görevlerine başlayabilecek. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? TYP İŞKUR başvuru sonuçları açıklandı mı, İŞKUR TYP kura sonuçları 2023 isim listesi belli oldu mu? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.09.2023 Personel Alımı
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos Siirt İŞKUR Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çeşitli alanlarda 30 geçici işçi alımı için 31 Ağustosta kura çekimi yapılacağını duyurdu.
30.08.2023 Çalışma Hayatı
Deprem bölgesi için ek kontenjan kararı! Bakan Işıkhan duyurdu
Deprem bölgesi için ek kontenjan kararı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremin vurduğu Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’ya Toplum Yararına Çalışma Programları (TYP) çerçevesinde ek kontenjan tahsisi yapıldığını duyurdu.
14.07.2023 Ekonomi
Torba yasada neler var 2023, torba yasa maddeleri nelerdir? Meclis’e sunulan torba yasa içeriği ne, torba yasa 2023 ne zaman açıklanacak?
Torba yasada neler var 2023, torba yasa maddeleri nelerdir? Meclis’e sunulan torba yasa içeriği ne, torba yasa 2023 ne zaman açıklanacak? Torba yasa maddelerine yönelik araştırmalar temmuz ayıyla birlikte gündeme geldi. En düşük memur maaşının 22 bin TL olması ve asgari ücret zammı gibi konuların yer alacağı torba yasada taşerona kadro, Bağkur affı, staj sigortası, TYP gibi konuların da olması bekleniyor. Kira artış oranının yüzde 25 olarak sınırlandırılmasına yönelik bir düzenleme de torba yasa içerisinde gündeme gelecek. Peki, Torba yasada neler var? Torba Yasa Meclis’e ne zaman gelecek, Meclis’ten geçti mi, torba yasanın içinde hangi maddeler var?
5.07.2023 Gündem
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB bünyesinde yer alan TYP kapsamında yapılan işçi alımı başvuru sonuçları bazı illerde tamamlandı, başvuru yapanların kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Temizlik personeli kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personeller için duyuru, bakanlığın il müdürlükleri tarafından yapıldı. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları hangi illerde açıklandı? İşte TYP kura sonuçları ve isim listesi 2023…
3.02.2023 Personel Alımı
TYP kura sonuçları 2023! Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? esube.iskur.gov.tr
TYP kura sonuçları 2023! Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? esube.iskur.gov.tr TYP sonuçları nasıl öğrenilir, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sorularına yanıt aranıyor. TYP sonuçları isim listesi sorgulaması devam ediyor. TYP (Toplum Yararına Programlar) kura sonuçları TYP başvurusu yapan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. MEB bünyesinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında işçi alımı kura sonuçları bazı illerde tamamlandı, isim listeleri duyurulmaya başlandı. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? TYP sorgulama ekranı ve MEB TYP sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ve Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonucu öğrenme süreci…
3.02.2023 Personel Alımı
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama!
TYP numarası nasıl alınır? TYP numarası nedir, nasıl öğrenilir? İŞKUR TYP numarası alma ve sorgulama! TYP numarası nasıl öğrenilir, TYP numarası nasıl alınır? İŞKUR TYP numarası hizmetli alımı kapsamında merak ediliyor. Alımlarla ilgili süreç devam ederken TYP numarası için yapılan aramalar da arttı. Başvuruda bulunmak isteyenler TYP numarası nerede yazar, TYP numarası nedir, ne demek? Sorularına yanıt arıyor.
2.02.2023 Ekonomi
TYP kura sonuçları 2023 isim listesi ve sorgulama ekranı! ŞKUR MEB TYP sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları nasıl öğrenilir?
TYP kura sonuçları 2023 isim listesi ve sorgulama ekranı! ŞKUR MEB TYP sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları nasıl öğrenilir? İŞKUR MEB TYP kura çekimi sonuçları isim listesi için araştırmalar hızlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 81 ilde tüm okullara temizlik personeli alımı yapılacağı ifadeleri sonrası başvuruları yapılmış, gözler TYP sonuçlarına çevrilmişti. TYP kura çekimleri birçok ilde başladı. Peki, İŞKUR MEB TYP kura çekimi sonuçları açıklandı mı, isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.02.2023 Personel Alımı
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak'
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin konu ile ilgili, "En kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın." ifadelerini kullandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili düzenlemenin aralık ayı sonu gibi Meclis'e geleceğini belirterek, "EYT konusunda en kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı!
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı! İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu! İŞKUR üzerinden TYP kapsamında 400 temizlik görevlisi alınacak. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Toplum Yararına Programı ile İşkur üzerinden 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, TYP başvuru ne zaman 2022? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvurusu başladı mı? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler?
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler? İŞKUR TYP başvurusu için yapılan aramalar devam ediyor. Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullara güvenlik, temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. MEB bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek TYP alımlarının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki 2022 İŞKUR TYP alımları ne zaman? İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvuru şartları neler, TYP personel alımı başvuruları ne zaman?
25.08.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP başvuruları için araştırmalar hızlandı. 2022-2023 eğitim yılı için geri sayım başlarken MEB'in ihtiyaçları doğrultusunda okullarda istihdam edilecek personellerin alımına yönelik sorgulamalar arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milli Eğitim Bakanlığımız tüm okullarımızın temizlik, kırtasiye, küçük onarım, atölye gibi bütçeleri bu yıl doğrudan okullara gönderdi. Temizlik işlerinde çalışacak 60 bin kişi okulların açılmasıyla görevlerine başlayacaklar." Açıklamasını yapmıştı. Peki, İŞKUR TYP başvuruları ne zaman, 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
24.08.2022 Personel Alımı
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
İŞKUR resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 5 gün...
İŞKUR resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, 5 gün... İŞKUR son dakika duyurdu! Resmen değişti. Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) toplum yararına programlarına (TYP) katılanlar, program süresince 5 güne kadar ücretsiz izin kullanabilecekler. Hastalık sebebiyle çalışılamayan günler de 5 günlük süreye dahil edilecek. Beş günlük sürenin aşılması halinde toplum yararına programdan çıkartılacaklar.
30.05.2022 Çalışma Hayatı
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı
Yeni parti kurmuştu! Parti lideri ABD vatandaşlığı almak isterken dolandırıldı Türkiye Yaşam Partisi (TYP) Genel Başkanı Deniz Özçelik büyük bir dolandırıcılık tezgahının ortasına düştü. Kendisini 'Elujah Etham' adıyla Birleşmiş Milletler'de diplomat olarak tanıtan Ümit A.'nın 38 bin dolar karşılığında Amerikan vatandaşlığı aldırma vaadine kanan parti lideri, yaklaşık 8 bin 800 dolarından (130 bin lira) oldu. Özçelik, kalan 30 bin doları ABD İstanbul Başkonolosluğu'nda teslim edeceğini söyledi ancak Ümit A. gelmeyince soluğu emniyette aldı.
6.05.2022 Gündem
TYP kura sonuçları 2022 isim listesi! İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama!
TYP kura sonuçları 2022 isim listesi! İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama! İŞKUR TYP kura sonuçları açıklandı mı 2022? İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında yapılan alımların son durumu merak ediliyor. Başvurularını tamamlayan adaylar TYP kura sonuçları araştırmasına başladı. İl il kura sonuçlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? TYP kura sonuçları 2022 isim listesi için nereye bakmak gerekiyor? İşte İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama detayları…
17.02.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden…
KPSS şartı yok, 43 ilde 4 bin 253 lira maaşla işçi alınacak! Başvuru İŞKUR üzerinden… İş arayanlara iyi haber İŞKUR üzerinden geldi. 81 ilde 10 bine yakın işçi alımı yapılacaktı. 43 ildeki alımlara ilişkin ilanlar İŞKUR’un sitesinde yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı işçileri okullarda güvenlik, temizlik, bakım ve onarım gibi işlerde görevlendirecek. Alınan işçilere asgari ücret ödenecek. İŞKUR TYP ile 81 ilde yapılacak alımlarda KPSS şartı yok. İşçiler kura ile belirlenecek.
9.02.2022 Personel Alımı
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih...
İŞKUR tarafından açıklama geldi! 103 kişi istihdam edilecek! İşte son tarih... İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre o ilimizde ve ilçelerinde istihdam edilmek üzere 103 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular için son tarih 11 Şubat 2022 olarak belirtildi.
8.02.2022 Gündem
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan...
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan... Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? sorusuna net yanıt geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren açıklama. Resmen duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kıdem tazminatını kim kaldırıyor? Ben kıdem tazminatını savunan bir adamım. Bu konuda yazılarım var. Onu nereden çıkardınız? Kıdem tazminatını kimse kaldırmıyor. Birisi kaldırırsa da ben çıkarım kıdem tazminatını savunurum." dedi.
5.11.2021 Çalışma Hayatı
MEB İŞKUR üzerinden 10 bin TYP çalışanı alacak! Bakan Özer’den TYP müjdesi!
MEB İŞKUR üzerinden 10 bin TYP çalışanı alacak! Bakan Özer’den TYP müjdesi! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi verdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullara İŞKUR’un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 10 bin işçi alacak. Bakan Özer, yaptığı açıklamada “10 bin daha TYP'den temizlik elemanımızı okullarımıza inşallah kavuşturacağız." dedi. Peki, MEB TYP başvuruları ne zaman? İşte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in TYP açıklaması…
3.11.2021 Personel Alımı
İŞKUR duyurdu! Yeni yılda değişiyor
İŞKUR duyurdu! Yeni yılda değişiyor İŞKUR, Toplum Yararına Programının 1 Ocak 2022'den itibaren sadece afet, salgın ve acil durum dönemlerinde geçici olarak uygulanacağını açıkladı.
28.10.2021 Gündem
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması!
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirterek, "Buna ilişkin startı kasım ayı içinde vereceğiz" dedi. 3600 ek gösterge teklifinin kendilerine ait olduğunu dile getiren Yalçın, "Toplu sözleşme kararı bize aittir. Buna ilişkin vaat Cumhurbaşkanımıza aittir. 2022 yılı içinde çalışacağız tamamlayacağız" diye konuştu. İşte ek göstergede son durum...
11.10.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Typ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki typ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.