İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekimi devam ediyor. Doğu illerinden başlayan kuralarda son olarak 4. etap kura çekimi yapılacak. Bugün isimler Ordu ili için çekilecek. Peki, TOKİ Ordu kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir? Ordu TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte 16 Aralık Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın ve nihai isim listesi sonuçları sorgulama ekranı…
16.12.2022 Ekonomi
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar her hafta TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Bu hafta yapılacak kura çekilişlerinin takvimleri Twitter’dan paylaşıldı. Samsun’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin kuraları 12-14 Aralık tarihlerinde çekilecek. Peki, Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
11.12.2022 Ekonomi
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı?
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ Niğde kura sonuçları belli oluyor. Niğde TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi 9 Aralık 2022 bugün yapılıyor. Niğde kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'da canlı izlenebilecek. Peki, Niğde TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte TOKİ Niğde 2+1, 3+1 kura sonuçları asil ve yedek listesi hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Ekonomi
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama… TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022 Ekonomi
Bolu TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? TOKİ Bolu çekiliş sonuçları nereden sorgulanır? Bolu TOKİ kura sonuçları sorgulama
Bolu TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? TOKİ Bolu çekiliş sonuçları nereden sorgulanır? Bolu TOKİ kura sonuçları sorgulama BOLU TOKİ kura sonuçları sorgulama süreci başladı. TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekiminin üçüncü etap tarihleri belli oldu. 7 ilde 13 bin 807 konutun daha hak sahibi belirlenecek. 1 Aralık takvimine göre bugün TOKİ çekilişi Bolu ve Karaman için noter huzurunda gerçekleştirildi.
1.12.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak?
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerinde yeni takvim belli oldu. Asil ve yedek hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ kura çekilişleri 7 ilde gerçekleştirilecek. 7 Aralık 2022’ye kadar devam edecek TOKİ kura çekilişlerinde 13 bin 807 ev için hak sahipleri belli olacak. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ kura tarihleri ve yeni takvim!
29.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Van TOKİ sonuçları açıklandı!  Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
Van TOKİ sonuçları açıklandı! Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar çekiliyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre Van TOKİ kuraları bugün çekildi. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri belli oldu. Peki, Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyleyerek, ilk çekiliş için tarih verdi. Peki, TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek?
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. 250 bin konutluk TOKİ başvuruları 31 Ekim’de sona erecek. Başvurular rekor seviyeye ulaşırken başvuru yapan milyonlarca kişi TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kura çekimi tarihleri!
5.10.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura çekilişi tarihi belli mi, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura çekilişi tarihi belli mi, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut projesinde başvurular devam ediyor. e-Devlet üzerinden alınan başvurular, banka hesabına yatırılan başvuru ücretiyle tamamlanıyor. Peki, TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi ne zaman 2022?
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura çekilişi ne zaman, TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel 2. ve 3. etap projeleri kapsamında 287 adet konut satışa sunuldu. 11 Nisan’da başlayan başvurular bugün sona erecek. Peki, Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
15.04.2022 Ekonomi
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu?
TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ duyurdu! Başvurular 21 Mart’ta başlıyor! 420 konutluk proje için şartlar ve fiyatlar belli oldu. TOKİ’nin yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik projesinde başvuru tarihi açıklandı. Peki, TOKİ Sancaktepe başvurusu nasıl yapılır? TOKİ Sancaktepe ev fiyatları belli oldu mu? TOKİ Sancaktepe projesi nerede? Sancaktepe TOKİ 2022 başvurusu nereden yapılır? İşte TOKi başvuruları için yapmanız gerekenler…
11.03.2022 Ekonomi
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden...
TOKİ resmen duyurdu! 21 Mart'ta başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden... TOKİ duyurdu, 21 Mart tarihinde başlıyor, başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. Kura çekilişi ise 31 Mayıs'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 nitelikte yapılacak 420 konutluk proje için 21 Mart’ta başvuruların başlayacağını açıkladı. 2+1 konutlar konutlar ortalama 1 milyon 430 bin olacak, yüzde 30 peşinatla 8 bin 342 lira taksitle 120 aya varan vadelerden, 3+1 konutlar 1 milyon 680 bin, yüzde 30 peşinatla 9 bin 800 lirada taksitle 120 aya varan vade seçenekleriyle satılacak.
10.03.2022 Ekonomi
TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 açıklandı mı? Konya TOKİ Ardıçlı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Ardıçlı TOKİ 5. etap kura sonuçları sorgulama!
TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 açıklandı mı? Konya TOKİ Ardıçlı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Ardıçlı TOKİ 5. etap kura sonuçları sorgulama! TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları listesi ve çekilişinin detayları sorgulanıyor. Ardıçlı TOKİ çekilişi saat kaçta, Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt aranıyor. Konya Ardıçlı TOKİ başvuru listesi geçtiğimiz gün açıklandı. Konya’da yapımı devam eden TOKİ konutları için kura çekilişi zamanı geldi. Ardıçlı TOKİ konutları 5. etapta başvurular tamamlandı. 664 konutun kuraları çekiliyor. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Ardıçlı 5. Etap kura çekimi nasıl canlı izlenir? TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 sorgulama...
20.01.2022 Gündem
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri