Gazete Vatan Logo

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?

TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiliş tarihi araştırmaları arttı. Peki TOKİ Arnavutköy çekilişi ne zaman? İşte, TOKİ Avrupa Yakası kura tarihleri...

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

Arnavutköy'de inşa edilecek konutlarda kura çekimi için henüz tarih verilmedi.

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi nasıl izlenir?

TOKİ kura çekimi canlı yayını, TOKİ'nin resmi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanmakta. "Canlı" sekmesi üzerinden konutların kura çekimini izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda; internet üzerinden TOKİ'nin resmi televizyonundan da canlı izleyebilirsiniz.

"T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında, İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası çekilecektir. 30 Kasım 2022 tarihi Çarşamba günü, Saat 11.00'de gerçekleştirilecektir."

Haberin Devamı

TOKİ 2+1 taksit fiyatları

2+1 konutun başlangıç fiyatı 608 bin TL. 2+1 evlere toplamda 240 ay (20 yıl) vade yapılacak. Taksitlendirme ise ilk etapta (şu anki enflasyon ile) 2 bin 533 liradan başlayacak.

TOKİ 3+1 taksit fiyatları

TOKİ'nin 3+1 konutunda ise başlangıç fiyatı 850 bin TL. 3+1 evlerde de vade sayısı 240 ay olacak. Bu kapsamda taksitlendirme (şu anki enflasyon ile) 3 bin 541 liradan başlayacak.