Gazete Vatan Logo

Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar her hafta TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Bu hafta yapılacak kura çekilişlerinin takvimleri Twitter’dan paylaşıldı. Samsun’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin kuraları 12-14 Aralık tarihlerinde çekilecek. Peki, Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!

Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!

TOKİ’nin başlattığı Sosyal Konut Porjesi’nde kuralar çekiliyor. İl il duyurulan kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Her hafta TOKİ, sosyal medya hesaplarından çekiliş takvimini ve kura çekilişi yapılacak illeri açıklıyor.

SAMSUN TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TOKİ’nin sosyal medya hesabından paylaşılan takvime göre, Samsun TOKİ kura çekilişi 12-14 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Kuralar genel olarak saat 10.00’da başlıyor.

SAMSUN TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN, NASIL İZLENİR?

Bütün kuralar http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı olarak yayınlanıyor. Kuralar noter huzurunda canlı olarak gerçekleştiriliyor.

TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki için tıklayın