TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekimi devam ediyor. Doğu illerinden başlayan kuralarda son olarak 4. etap kura çekimi yapılacak. Bugün isimler Ordu ili için çekilecek. Peki, TOKİ Ordu kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir? Ordu TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte 16 Aralık Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın ve nihai isim listesi sonuçları sorgulama ekranı…
16.12.2022 Ekonomi
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar her hafta TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Bu hafta yapılacak kura çekilişlerinin takvimleri Twitter’dan paylaşıldı. Samsun’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin kuraları 12-14 Aralık tarihlerinde çekilecek. Peki, Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
11.12.2022 Ekonomi