İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ İzmir ara kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı aramaları arttı. İlk Evim Arsa projesi kapsamında 4 bin 900 müstakil arsanın hak sahipleri TOKİ İzmir arsa kura çekiminin ardından belli oldu. İzmir Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Tire ilçeleri arsa kura çekimi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak dün yayınlandı. İşte TOKİ İzmir arsa kura çekimi sonuçları isim listesi...
26.04.2023 Ekonomi
TOKİ para iadesi Ziraat Bankası nasıl alınır? TOKİ iade parası yatmadı nasıl geri alınır, 500 TL iade ücreti ne zaman yatar?
TOKİ para iadesi Ziraat Bankası nasıl alınır? TOKİ iade parası yatmadı nasıl geri alınır, 500 TL iade ücreti ne zaman yatar? Sosyal konut projesine başvuru yapanlar TOKİ ücret iadesi için yapılan araştırmalarını yoğunlaştırdı. 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayan çekilişler, deprem sebebiyle sekteye uğramıştı. İl bazında gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişleri sahiplerini bulmaya devam ediyor. Başvuru iptal edilenler ise başvuru bedelini nasıl ve nereden iade alabileceklerini araştırıyor. Peki TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ 500 TL ücret iadesi yatmadı, nasıl ve nereden geri alınır?
25.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı? TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başladı. Afyonkarahisar'ın Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa ve Başmakçı ilçelerinde kura çekilişi 8 Mart 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kuralar noter huzurunda TOKİ'nin resmi kanalında canlı olarak yayınlanacak. Afyonkarahisar TOKİ kura çekilişlerini canlı takip etmek isteyenler 'Afyonkarahisar TOKİ canlı izle, Afyonkarahisar Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Bayat TOKİ kura çekilişi ve 8 Mart TOKİ Afyonkarahisar kazananlar isim listesi…
8.03.2023 Ekonomi
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar)
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar) Afyon kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? Sorularına yanıt aranırken Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları için de aramalar başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projelerinden biri olan İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa kampanyalarına katılan vatandaşlar kura takvimini soruluyor. TOKİ Afyonkarahisar çekiliş tarihlerini paylaştı. Hak sahipleri arasında adını görmek isteyenler ise Afyon TOKİ kura sonuçları, Afyonkarahisar TOKİ kura çekimi araştırmalarınız hızlandırdı. Peki, Afyon TOKİ kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Afyon TOKİ kura 2023 sonuçları ve mart ayı TOKİ Afyon kura çekimi canlı yayın…
7.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları 2023 isim listesi ne zaman açıklanacak? Arsa TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı
TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları 2023 isim listesi ne zaman açıklanacak? Arsa TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı TOKİ ilk evim arsa kura çekimi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi çerçevesindeki arsa kuraları için başvuru yapan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. TOKİ arsa kura çekimleri http://toki.tv adresinden ve TOKİ YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. Peki, TOKİ arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ arsa kura çekimi sonucu isim listesi sorgulama ekranı ve diğer merak edilenler…
4.02.2023 Ekonomi
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Manisa TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları toki.gov.tr kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?
Manisa TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları toki.gov.tr kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? Manisa TOKİ Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları için toki.gov.tr adresi sık sık ziyaret ediliyor. TOKİ Manisa kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulanırken 2+1 ve 3+1 sosyal konut projesinde toplam 4 bin 100 konutun hak sahibi belli oluyor. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde kuralar Manisa için devam ediyor. 2 Şubat’ta Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli ilçelerinde çekilişler tamamlanacak. Peki, Manisa TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Manisa TOKİ kura sonuçları 2023 listesi ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları isim listesi…
3.02.2023 Ekonomi
"İlk Evim Arsa" projesinde kura çekimi başladı
"İlk Evim Arsa" projesinde kura çekimi başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "1 milyon altyapısı hazır arsamız için kuralarımızı çekmeye başladık." dedi.
1.02.2023 Ekonomi
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
TOKİ Balıkesir kura sonuçları 30 Ocak Balıkesir kura çekimi canlı yayın ekranı! Balıkesir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Balıkesir kura sonuçları isim listesi sorgula
TOKİ Balıkesir kura sonuçları 30 Ocak Balıkesir kura çekimi canlı yayın ekranı! Balıkesir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Balıkesir kura sonuçları isim listesi sorgula TOKİ heyecanı Balıkesir için devam ediyor. 29 Ocak Pazar günü başlayan TOKİ Balıkesir kura çekilişinin ikinci günü 30 Ocak Pazartesi yani bugün devam ediyor. 3 bin 975 konutun belli olacağı çekiliş 31 Ocak Salı gününe kadar sürecek. Peki, Balıkesir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Balıkesir kura sonuçları 30 Ocak Balıkesir kura çekimi canlı yayın ekranı…
30.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
TOKİ Bursa Nilüfer kura sonuçları sorgulama! Bursa Nilüfer TOKİ kura sonuçları isim listesi belli mi, toki.gov.tr Bursa Nilüfer kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Bursa Nilüfer kura sonuçları sorgulama! Bursa Nilüfer TOKİ kura sonuçları isim listesi belli mi, toki.gov.tr Bursa Nilüfer kura sonuçları açıklandı mı? Nilüfer kura sonuçları merak ediliyor, gözler TOKİ Nilüfer sonuçları için TOKİ sayfasında. Bursa'da 8560 konutun kura çekimi süreci devam ediyor. Bursa'da Nilüfer'de inşa edilecek 1400 2+1 3+1 kura çekimi sonuçları için gözler TOKİ’nin resmi internet sitesine çevrildi. e-Devlet tok.gov.tr duyurular üzerinden de TOKİ isim listesini sorgulanabiliyor. İşte Bursa Nilüfer TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, toki.gov.tr Bursa Nilüfer kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Sorularının yanıtı…
26.01.2023 Ekonomi
Bursa Nilüfer TOKİ sonuçları! TOKİ Bursa kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Nilüfer www.toki.gov.tr Bursa çekiliş sonuçları isim listesi
Bursa Nilüfer TOKİ sonuçları! TOKİ Bursa kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Nilüfer www.toki.gov.tr Bursa çekiliş sonuçları isim listesi Bursa Nilüfer TOKİ kura çekimi heyecanı devam ediyor. Tarihin en büyük sosyal konut projesine başvuru yapanlar için sıra Bursa çekişinde. TOKİ kapsamında 5 bin 200, 2+1 ve 3+1 konutun hak sahipleri belli olacak. TOKİ Antalya kura çekimi 20 Ocak Cuma günü Karacabey, Yenikaraağaç'ta gerçekleştiriliyor. Peki, TOKİ Bursa kura sonuçları 2023 açıklandı mı, Bursa Karacabey, Yenikaraağaç çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte Bursa TOKİ sonuçları…
26.01.2023 Ekonomi
Bursa TOKİ kura sonuçları 2023! Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi!
Bursa TOKİ kura sonuçları 2023! Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi! TOKİ Bursa kura sonuçları için araştırmalar hızlandı. Bursa'da inşa edilecek bin 550 konut için kuralar bugün başladı, 28 Ocak'a kadar devam edecek. TOKİ sonuçları noter huzurunda canlı yayını www.toki.tv adresinden takip edebilecek. Projeye başvuran 9 şehit yakını da kurasız hak sahibi oldu. Peki, Bursa Karacabey TOKİ sonuçları açıklandı mı, Bursa TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları ile Bursa TOKİ canlı yayın kura çekilişi…
25.01.2023 Ekonomi
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri