Gazete Vatan Logo

Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?

Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…

Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?

Burdur’da inşa edilecek 1.454 konut kuraları bugün çekiliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde Burdur Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez, Tefenni, Gölhisar Yusufça, Kemer, Çeltikçi ve Altınyayla ilçelerinde inşa edilecek 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri çekilişin ardından belli olacak. TOKİ Burdur kura çekimi 25 Ocak Çarşamba günü saat 10:00'da başladı. 1.454 konutun hak sahibinin belirleneceği Burdur TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın ile Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Burdur TOKİ sonuçları öğrenme ve Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama

TOKİ BURDUR KURA SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI MI, BURDUR ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ sonuçları E-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

Haberin Devamı

TOKİ BURDUR KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

BURDUR İLÇELERE GÖRE KONUT SAYISI

Ağlasun 133 konut

Bucak 4. Etap 178 konut

Çavdır 4. Etap: 220 konut

Gölhisar: 146 konut

Gölhisar Yusufça: 100 konut

Merkez 200 konut

Tefenni 3. Etap: 139 konut

BAŞVURU SAYISI AZ OLDUĞUNDAN KURASI ÇEKİLMEYECEK İLÇELER

Kemer: 94 konut

Çeltikçi: 134 konut

Altınyayla: 110 konut