Gazete Vatan Logo

TOKİ para iadesi Ziraat Bankası nasıl alınır? TOKİ iade parası yatmadı nasıl geri alınır, 500 TL iade ücreti ne zaman yatar?

Sosyal konut projesine başvuru yapanlar TOKİ ücret iadesi için yapılan araştırmalarını yoğunlaştırdı. 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayan çekilişler, deprem sebebiyle sekteye uğramıştı. İl bazında gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişleri sahiplerini bulmaya devam ediyor. Başvuru iptal edilenler ise başvuru bedelini nasıl ve nereden iade alabileceklerini araştırıyor. Peki TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ 500 TL ücret iadesi yatmadı, nasıl ve nereden geri alınır?

TOKİ para iadesi Ziraat Bankası nasıl alınır? TOKİ iade parası yatmadı nasıl geri alınır, 500 TL iade ücreti ne zaman yatar?

TOKİ kura çekilişi devam ederken, başvurusu onaylanmayanlar TOKİ ücret iadesi hakkında arama yapıyor. TOKİ konutları için başvuru bedeli, 500 TL olarak belirlenmişti. Peki, TOKİ ücret iadesi ne zaman yatacak? TOKİ 500 TL ücret iadesi nasıl, nereden alınır?

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ GERİ VERİLİYOR MU?

Konuyla ilgili toki.gov.tr adresinden yapılan açıklama şöyle:

Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir.

TOKİ 500 TL NE ZAMAN YATACAK, TOKİ İADE PARASI NASIL GERİ ALINIR?

Kurada hak sahibi olamayanların başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında iade edilecek. Başvuru iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecek.