Togg Fabrikası

Togg Fabrikası

Son dakika TOGG fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOGG fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOGG fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togg Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togg fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 togg fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm togg fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor Türkiye'nin son yıllarda yaptığı dev hamlelerin başında gelen yerli otomobil Togg'a olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilgi karşısında Togg'un Bursa Gemlik Fabrikası'ndan dikkat çeken bir adım atıldı. Togg Otomobil Fabrikası vitesi yükselterek 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
23.09.2023 Ekonomi
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü? Çanakkale Köprüsü, TOGG Fabrikası ve Avrasya Tüneli gibi devasa yapılara imzasını atan şirketler arasında yer alan Yapı Merkezi Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Arıoğlu hayatını kaybetti. Peki, Ersin Arıoğlu kimdir, aslen nereli, ölüm nedeni ne? Dr. Ersin Arıoğlu neden öldü?
28.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Geçtiğimiz 20 yılda hep yapageldiğimiz gibi bugün de ülkemizin her meselesini, milletimizin her beklentisini hayata geçirerek Türkiye’yi huzurlu ve müreffeh bir geleceğe hazırlıyoruz" dedi. Marketlerdeki fiyat denetimine de değinen Erdoğan, ''Türkiye'nin yürüyüşünü durdurmak mümkün değil, biz vatanımıza mağdur olmayacak şekilde ekonomik desteklerimizi sürdürüyoruz. Zincir ve diğer marketlerle ilgili bakanlıklarımız kontrolleri sıkılaştıracaktır. Fiyat farklılıklarını gidereceğiz'' ifadelerini kullandı.
30.11.2022 Siyaset
TOGG’un fiyatı ne olacak? TOGG ne zaman satışa çıkacak? Siparişler ne zaman verilecek?
TOGG’un fiyatı ne olacak? TOGG ne zaman satışa çıkacak? Siparişler ne zaman verilecek? TOGG fabrikası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda büyük bir coşkuyla açıldı. Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan banttan inen ilk araçla sahneye çıkarken TOGG’un fiyatı ve satışa çıkacağı tarih konusunda herkesin merak ettiği ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte o detaylar…
29.10.2022 Ekonomi
60 yıllık hayal gerçek oluyor! TOGG fabrikası açılıyor
60 yıllık hayal gerçek oluyor! TOGG fabrikası açılıyor Togg CEO'su Gürcan Karakaş TOGG açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Karakaş, "Dünyanın en iyileriyle çalıştık. Çünkü zamana karşı yaşıyoruz. Ekosistemi geliştirmeye başlarken şunlara dikkat ettik. Meteoroloji ve Türk Hava Yolları ile de çalıştık. Dünyada ilk kez bir araç Mobilite ekosistemi ile verileri okuyabiliyor." dedi.
29.10.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor Türkiye'nin vizyon projesi olan TOGG, Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı bugün banttan iniyor. 8 yılda 1 milyon aracın üretilmesi hedefleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un üretim tesisinin açılışını yapacak.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor!
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor! Türkiye'nin yerli ve milli otomobili projesi Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın resmi olarak açılacak. Peki, TOGG Gemlik Kampüsü nerede?
28.10.2022 Bilim ve Teknoloji
TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler…
TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler… Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (Togg) bu hafta sonu Gemlik Fabrikası'nın açılışı ile ilgili detaylar sorgulanıyor. Fabrika yolu kolay ulaşım için resmi Togg yol tabelalarıyla donatıldı. 2023’ün Mart’ında satışa sunulacak C-SUV araçların ardından sedan, MPV, hatcback ve B-SUV araçların da üretiminin peşin sıra devreye alınması bekleniyor. Peki, TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler…
26.10.2022 Ekonomi
TOGG'da son hazırlıklar tamam! Gözler kritik tarihe çevrildi
TOGG'da son hazırlıklar tamam! Gözler kritik tarihe çevrildi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 29 Ekim’de gerçekleştirilmesi planlanan TOGG Fabrikası açılışı öncesinde son hazırlıkları yerinde inceledi.
20.10.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi
Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un 29 Ekim'de seri üretimine başlanacağını belirterek, "Araçlar yıl sonuna kadar teste gidecek. TOGG fabrikası 2025 yılında tam kapasiteyle çalışmaya başlayacak. rakipleri elektrikli otomobillere göre çok ucuz olacak, daha az bakıma ihtiyaç duyacak" ifadelerini kullandı.
11.10.2022 Ekonomi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması, tarihi verdi! Türkiye’nin 60 yıl önce yarım kalan, yerli ve milli otomobil üretme rüyasını Bursa’da gerçekleştirmenin heyecanını duyduklarını belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu tarihi girişim, 29 Ekim’de kapılarını açıyor ve fabrikada üretim resmen başlıyor. 2023’ün ilk çeyreğinde de, yurtiçinde satışa çıkıyor. Yani çok yakında Bursa caddelerinde, TOGG’u görmeye başlıyoruz” şeklinde konuştu.
29.08.2022 Gündem
TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı?
TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı? Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişmeler gelmeye devam ediyor. Togg fabrikasının açılış tarihi belli oldu. Tarihi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu açıkladı. Yerli otomobilde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Togg’un son durumu, ne zaman yollarda olacağı ve fabrikanın açılış tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı? İşte detaylar…
20.08.2022 Ekonomi
TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG fiyatı belli oldu mu?
TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG fiyatı belli oldu mu? Yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor! TOGG’un fabrikasının açılış tarihi ve yerli otomobil TOGG’un çıkış tarihi belli oldu. TOGG ile ilgili müjdeyi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu verdi. Peki, TOGG fabrikası ne zaman açılacak?TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fiyatı belli oldu mu? İşte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun açıklamaları…
27.07.2022 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG’da kilit aşama tamamlandı!
Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG’da kilit aşama tamamlandı! Togg'dan heyecanlandıran gelişme! Yerli otomobil TOGG’da son durum paylaşıldı. Kilit aşama tamamlandı! TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan yeni paylaşımda, ilk C-SUV gövdesinin robot hatlarında başarıyla üretildiği duyuruldu. Kilit nokta olarak nitelendirilen aşamanın videosu da paylaşıldı. Peki, Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG ne zaman yollarda olacak? İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler…
28.05.2022 Otomobil
Yerli otomobil TOGG fabrikasından ilk görüntüler! Robotlar mesaiye başladı
Yerli otomobil TOGG fabrikasından ilk görüntüler! Robotlar mesaiye başladı Yerli otomobil TOGG sosyal medya hesabından heyecanlandıran videolu bir paylaşım geldi. TOGG`dan yapılan açıklamada, "Gemlik Tesisimizde çalışmalar planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Gövde bölümüne yerleştirilen 160 robot, parçasız provalara başladı" denildi.
23.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih...
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih... Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023’ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız” dedi. Bu arada, çalışmaların devam ettiği TOGG fabrikasının inşaatı dronla havadan görüntülendi.
27.12.2021 Ekonomi
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak?
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubundan (TOGG) yeni model açıklaması geldi. TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık" dedi. Peki, TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fabrikası ne zaman bitiyor? İşte TOGG C Segment Sedan teknik özellikleri!
12.11.2021 Gündem
TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fiyatı ile ilgili dikkat çeken detay!
TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fiyatı ile ilgili dikkat çeken detay! Yerli ve elektrilli otomobil TOGG pek çok kişinin gündeminde. TOGG'un Gemlik'tei fabrikasında inşaat devam ederken TOGG’un Bilişim Vadisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana yayılan tesiste batarya üretiminin yapılacağı fabrika da yer alacak. TOGG fabrikasının ne zaman tamamlanacağı ve üretime başlayacağı tarih ve TOGG fiyatı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fabrikası nerede, üretiTOGG fabrikasının ne zaman tamamlanacağı ve üretime başlayacağı tarih ve TOGG fiyatı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? m ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...
9.11.2021 Ekonomi
TOGG fabrika canlı yayını! TOGG'da son durum ne? 40 günde 500 bin kişi izledi!
TOGG fabrika canlı yayını! TOGG'da son durum ne? 40 günde 500 bin kişi izledi! TOGG fabrika canlı yayınını yüzbinlerce kişi izledi! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik tesisinde devam eden çalışmaların takip edilebilmesi için başlattığı TOGG canlı yayınını 40 günde 500 binden fazla kişi tarafından izlendiğini duyurdu. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fabrika canlı yayını nasıl izlenir? TOGG fabrikası nerede? TOGG Gemlik Fabrikası'nda son durum ne? İşte TOGG TV canlı yayını...
19.05.2021 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG fabrikası inşaat sahasında incelemede bulundu
Bakan Varank, TOGG fabrikası inşaat sahasında incelemede bulundu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapımı devam eden ‘TOGG Otomobil Fabrikası'nı ziyaret ederek, inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan Varank'a Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu eşlik etti.
11.02.2021 Ekonomi
TOGG fabrikası Bursa'da yükselecek! Bakan Varank'tan flaş fiyat açıklaması
TOGG fabrikası Bursa'da yükselecek! Bakan Varank'tan flaş fiyat açıklaması Son dakika haberine göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, tarihi gün hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, yerli otomobilin fiyatı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
18.07.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Togg Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togg fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.