Tiryaki

Tiryaki

Son dakika tiryaki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tiryaki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tiryaki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiryaki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiryaki gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 tiryaki haberi bulunmuştur. Tüm tiryaki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parnasizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Parnasizm Temsilcileri Kimlerdir?
Parnasizm Nedir, Özellikleri Nelerdir? Parnasizm Temsilcileri Kimlerdir? Parnasizm 19. yüzyılda edebiyat alanında kendini göstermiş ve etkili olmuş bir akımdır. Fransa'da ortaya çıkmıştır ve adını ilk kez 1860 senesinde ortaya çıkmış olan Modern Parnas dergisinden almıştır. 
1.02.2024 Gündem
Tiryaki dili nedir? Tiryaki dili sendromu belirtileri ve sebepleri…
Tiryaki dili nedir? Tiryaki dili sendromu belirtileri ve sebepleri… Uzmanlar, 'puf' olarak da bilinen elektronik sigara kullanan kişilerin 'Tiryaki dili' sendromuna yakalanılabileceğini belirtti. Peki, tiryaki dili sendromu nedir?
31.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Kemer'deki orman yangını 4'üncü gününde! Tiryaki: Yerleşim yerleri tehlike altında değil
Kemer'deki orman yangını 4'üncü gününde! Tiryaki: Yerleşim yerleri tehlike altında değil Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları 4'üncü günde de devam ediyor. Alevlerin yükseldiği Beydağı Sahil Milli Parkı'nın sarp ve kayalık olması ve orman yolunun bulunmaması, çalışmaları zorlaştırıyor. Tarım ve orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki Antalya Kemer'deki orman yangınındaki son durumu açıkladı.
27.07.2023 Gündem
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yangının batıya doğru 3,5 kilometre yayıldığını belirterek, "10 haneyi tedbir amaçlı tahliye diyoruz. Kemer Devlet Hastanesi’nde 15 hastadan 13’ü evine gitti, 2 hastamız diğer hastanelere nakledildi" dedi. Yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve 22 helikopterin katılımıyla havadan müdahale başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangınla ilgili son gelişmeleri aktardı. Manisa, Saruhanlı orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp 1 yıl süren kazının yapıldığı, 'gizemli ev'e herhangi bir alıcı tarafından ciddi teklif yapılmadığı öğrenildi. Harabeye dönen evin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.03.2023 Gündem
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü
HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliği düşürüldü TBMM Genel Kurulunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliği "devamsızlık" gerekçesiyle düşürüldü. Güzel'in vekilliği 330 oyla düşürüldü.
22.12.2022 Gündem
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan Kredi Garanti Fonu (KGF) paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunacaklarını belirterek, "Krediye erişim imkanı olan ve teminat eksikliği bulunmayan firmalar bu sistemden faydalanmayacaktır. Böylelikle daha önce başımıza gelen, ihtiyacı olmayanların kullandıkları kredilerin özellikle dövize ve farklı alanlara gitmesini büyük bir oranda engellemiş olacağız" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
HDP'li Güzel'in vekilliğinin düşürülmesi talebi 8 Kasım'da görüşülecek
HDP'li Güzel'in vekilliğinin düşürülmesi talebi 8 Kasım'da görüşülecek TBMM Hazırlık Komisyonu, öldürülen teröristlerle fotoğrafları çıkan ve tutuklu olarak yargılanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesi talebini görüşmek üzere 8 Kasım Salı günü toplanacak.
1.11.2022 Gündem
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu!
22 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 22-28 Ekim 2022 indirimli ürünleri neler? 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu! 22 Ekim A101 indirimleri merakla takip ediliyor. A101 22 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. A101 22-28 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı, alıcısını bekliyor. İşte 22 Ekim Perşembe A101 kataloğu…
22.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Önümüzdeki günlerde bitiyor
Doğal gaz ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Önümüzdeki günlerde bitiyor Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, borularda son aşamaya geldiklerini belirterek, "Sadece 1 boru değil; 3 boru çekilecek; 1'i kablolar, 1'i glikol, 1'i de gaz hattımız için. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi umuyoruz" dedi.
4.10.2022 Ekonomi
58 yıldır günde 20 bardak içiyor
58 yıldır günde 20 bardak içiyor Eskişehirli çay tiryakisi İbrahim Yüksel, 58 yıldır günde en az 20 bardak çay içtiğini, ABD'de yapılan ve bir süre önce açıklanan araştırmanın yıllardır söylediği "Çay insanı dinç tutuyor” fikrini doğruladığını anlattı.
24.09.2022 Yaşam
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı
TFF duyurdu! Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig’te futbol heyecanı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri açıklandı.
14.09.2022 Futbol
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı Mersin'in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, beraberinde Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Büyükeceli Orman İşletme Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, "Mersin’deki orman yangını bu saat itibariyle kontrol altına alındı” dedi. Tiryaki, yangında yaklaşık bin 500 hektarlık alanın zarar gördüğünü de belirtti.
8.09.2022 Gündem
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay Avcılar'da hafta sonunda yapılan sürücü sınavı sırasında adayın aracını arkadan takip eden eğitmenin yolunu kesen iki kişi görevliye saldırmak istedi. Eğitmen kendisini biber gazı sıkarak koruyabildi.
5.09.2022 Yaşam
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı Son dakika gelişmesi. TBMM Karma Komisyonu polise yumruk atan DBP'li vekil Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi.
26.07.2022 Gündem
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı Muğla'nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen alevler bazı yerleşim yerlerine sıçradı. Son bilgilere göre 20 ev tahliye edildi. Ekiplerin müdahalesi sürerken, dumandan etkilenen 2 orman işçisi ve ayağı burkulan 1 orman işçisi hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre orman işçilerinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.. Yangına 18 helikopter 7 uçak müdahale ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin ilk kez Datça yangınında kullanılarak test edileceğini açıkladı. Öte yandan Çeşme'de çıkan orman yangının ise sebebi belli oldu. İşte yangınla ilgili son dakika gelişmeleri...
13.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tiryaki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiryaki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.