Thy Uçuş

Thy Uçuş

Son dakika THY uçuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan THY uçuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını THY uçuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Uçuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy uçuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 903 thy uçuş haberi bulunmuştur. Tüm thy uçuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu!
THY iptal edilen uçuşların iadesi nasıl yapılır? 5 Şubat Pazar günü hava şartları nedeniyle THY iptal olan seferler var mı? THY uçuş durumu! Türk Hava Yolları'ndan yolcularına sefer uyarısı geldi. THY’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda “İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan yolcularımızın dikkatine; 5 Şubat 2023’te beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarımız yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebilmektedir. Uçuş tarihiniz yaklaştığında uçuş durumunuzu internet sitesinden kontrol etmenizi rica ederiz.” İfadeleri yer aldı.
4.02.2023 Gündem
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti Ukrayna hava sahasının kapatılmasının ardından 24 Şubat'ta Ukrayna ve Moldova'ya seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları (THY) bu süreyi 15 Mart'a kadar uzattığını açıkladı.
28.02.2022 Ekonomi
THY'den uçuşlarla ilgili açıklama! Bugün saat 13.00'a kadar...
THY'den uçuşlarla ilgili açıklama! Bugün saat 13.00'a kadar... Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün saat 13.00'a kadar geliş ve gidiş olmak üzere toplam 131 sefer planlandığını bildirdi.
26.01.2022 Gündem
THY, İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları saat 00.00'a kadar durdurdu
THY, İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları saat 00.00'a kadar durdurdu THY , İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları, saat 00.00'a kadar durdurduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı operasyonlarının bu gece 00:00'a kadar durdurulduğunu bildirdi.
25.01.2022 Gündem
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Omicron (Nu) varyantı tedbiri kapsamında 5 ülkeden Türkiye'ye seyahat kısıtlaması kararıyla ilgili Türk Hava Yolları yolcuları uyardı.
27.11.2021 Ekonomi
THY, İsrail seferlerini geçici olarak durdurdu
THY, İsrail seferlerini geçici olarak durdurdu Türk Hava Yolları (THY), İsrail çıkışlı ve varışlı tüm uluslararası uçuşların 26 Ocak’tan 31 Ocak’a kadar geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.
25.01.2021 Gündem
Kızdıran tasarım!
Kızdıran tasarım! 'Çayda çıra mı oynayacaklar?'
29.09.2021 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Uçak bileti iptal edildiğinde para iadesi” için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Uçuş iptal olunca para iadesi yapılır mı, uçak iptal olunca ne olur? İşte hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları…
18.11.2023 Gündem
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar THY iptal edilen seferler için aratırmalar hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'ne fırtına uyarısından sonra Türk Hava Yolları'da seferlerinde düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. Peki, Uçak sefer sorgulama nasıl yapılır? Türk Hava Yolları hangi seferleri iptal etti?
18.11.2023 Gündem
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi?
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi? Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.  İptal olan seferler hakkında detaylar, THY internet sitesi ve havalimanlarının internet siteleri üzerinden öğrenilebilecek. Peki, THY iptal seferler listesi nasıl ve nereden sorgulanır? 18 Kasım THY iptal sefer sorgulama…
17.11.2023 Gündem
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yarın başlayacak 9 günlük bayram tatili nedeniyle Türk Hava Yolları(THY) bugün yapacağı bin 664 sefer ve 285 bin 877 yolcuyla uçuş ve yolcu rekoru kıracak.
23.06.2023 Gündem
İniş takımları kapanmayan THY uçağı Frankfurt'a geri döndü
İniş takımları kapanmayan THY uçağı Frankfurt'a geri döndü Türk Hava Yolları (THY)'nın dün akşam Frankfurt - İstanbul seferini yapan Airbus A330 tipi uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra iniş takımlarının kapanmaması üzerine Frankfurt Havalimanı'na geri döndü.
8.06.2023 Gündem
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü Türk Hava Yolları'nda (THY) kaptan pilot olarak görev yapan ve uzun süredir kanser tedavisi gören 41 yaşındaki Ezgi Tosunoğlu Koca hayatını kaybetti. Kansere yenik düşen Koca, THY Uçuş Akademisi'nde 2011 yılında 90 kişiyle birlikte mezun olan tek kadın pilot adayı olmuştu. 
24.03.2023 Yaşam
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı Türk Hava Yolları (THY), kovid-19 pandemisinin ardından talepteki güçlü toparlanmayla birlikte 2022 yılını net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Pandemi sonrası elde ettiğimiz başarıda, tüm mesai arkadaşlarımızın emeği ve ekip ruhu var" dedi.
1.03.2023 Ekonomi
THY ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart'a kadar uzattı
THY ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart'a kadar uzattı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından bölgeden tahliye uçuşları düzenleyen Türk Hava Yolları(THY), bu tahliye uçuşlarının 1 Mart'ta kadar ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı.
18.02.2023 Gündem
THY, 93 tahliye seferiyle 16 bin 808 depremzedeyi taşıyacak
THY, 93 tahliye seferiyle 16 bin 808 depremzedeyi taşıyacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki depremin ardından depremzedelerin bölgeden tahliyesi için uçuşlar gerçekleştiren Türk Hava Yolları (THY) afetin yaşandığı günden bu zamana kadar bin 110 sefer ile 200 bin 357 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi. Ayrıca bugün planlanan 93 sefer ile 16 bin 808 kişinin tahliyesi gerçekleştirilecek.
15.02.2023 Gündem
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda ağır hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı, ekiplerin aralıksız onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı. THY'nin ücretsiz tahliye uçuşları için ise rezervasyon uygulaması başladı.
13.02.2023 Gündem
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar İptal edilen uçuşlar için aramalar THY tarafından yapılan duyurunun ardından sorgulanmaya başlandı. İstanbullular kar yağışını beklerken, AKOM ve Valilik çeşitli uyarılarda bulundu. THY da yapılan hava şartları uyarılarına karşı sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaptı. THY uyardı. Söz konusu duyurunun ardından İptal olan uçuşlar listesi için aramalar arttı. Peki, THY iptal olan uçuşlar hangileri, Pegasus iptal edilen seferler nasıl sorgulanır? Uçak seferi ve uçuş durumu sorgulama…
4.02.2023 Gündem
Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir?
Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İptal edilen uçak seferleri aramaları yoğunlaştı. Meteoroloji'nin cumartesi ve pazar günleri için kar yağışı ve soğuk hava uyarısı Türk Hava Yolları’nın hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyarmasına neden oldu. Türk Hava Yolları'ndan (THY), yolcularına 5 Şubat Pazar günü için uyarı geldi. 5 Şubat Pazar günü beklenen hava muhalefeti nedeniyle yolculardan seferlerini kontrol etmeleri istendi. Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı merkezli uçuşu olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve uçuşların iptal olup olmadığına, hangi uçuşların iptal olduğuna yanıt arama başladı. Peki, Uçak seferleri iptal mi? Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İşte 5-6 Şubat THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı ile Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuş listesi…
4.02.2023 Gündem
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi
İstanbul'da kar alarmı! THY son dakika duyurdu: Seferler iptal edildi İstanbul'da kar alarmı verildi. Yarından itibaren etkili olması beklenen kar yağışının okulları tatil edebileceği beklentisi de şimdiden başladı. Bugün kar yağışının etkili olacağı 10 ilde 'sarı' alarm verilirken THY, çok sayıda seferini iptal etti.
4.02.2023 Gündem
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı Türk Hava Yolları(THY), 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı.
3.02.2023 Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası!
THY'den ucuz bilet kampanyası! Türk Hava Yolları (THY), 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihlerindeki İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı tüm iç hat uçuşlarında 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sundu.
11.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thy Uçuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy uçuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.