Tetikçi

Tetikçi

Son dakika tetikçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tetikçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tetikçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tetikçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tetikçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 tetikçi haberi bulunmuştur. Tüm tetikçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
25.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Banu Parlak havalimanında gözaltına alındı
Banu Parlak havalimanında gözaltına alındı Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.
3.11.2023 Gündem
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar
Kozmetik mağazasında akılalmaz soygun! Dişleriyle söke söke çaldılar İstanbul'da ünlü bir kozmetik mağazasını adeta kendilerine mesken tutan 2 kadın hırsız mağaza çalışanlarının korkulu rüyası haline geldi. Her geldiklerinde ürünlerin üzerindeki alarmları dişleriyle söken hırsızlar çaldıkları malzemelerle kaçtı. Son eylemlerinin ardından emniyet güçlerinin kamera görüntülerinden tespit ettiği 2 hırsız hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.10.2023 Yaşam
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı
Kayseri'de 773 adet tarihi sikke ele geçirildi! Gözaltına alındı Kayseri'de, polisin düzenlediği tarihi eser operasyonunda Roma ve Bizans dönemine ait 773 adet tarihi sikke ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
8.10.2023 Yaşam
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular'
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular' Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği belirtilirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
8.10.2023 Yaşam
Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezine silahlı saldırıdan yeni görüntüler
Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezine silahlı saldırıdan yeni görüntüler Şarkıcı Banu Parlak'ın sahibi olduğu Başakşehir'deki güzellik merkezine yapılan silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
3.10.2023 Gündem
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı!  Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı! Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurmaları için tetikçi tuttuklarını öne süren şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi üç saat arayla iki kez silahla kurşunlandı.
2.10.2023 Yaşam
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı ABD'de polis, Kongre binasında silahlı saldırgan ihbarı alındığını ve bina içerisindeki herkesin bulundukları yere sığınması çağrısında bulundu.
2.08.2023 Dünya
4 ilde 'Sevenler' çetesine operasyon! 18 kişi adliyeye sevk edildi
4 ilde 'Sevenler' çetesine operasyon! 18 kişi adliyeye sevk edildi Suç örgütüne operasyonda flaş gelişme, İZMİR merkezli 4 ilde 'Sevenler' isimli suç örgütüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi. Suç örgütünün galericilik yapan lideri M.S.'nin sağ kolu olan Bayram Ulgaç'un 3,5 ay önce silahlı saldırıda öldürüldüğü, bunun üzerine intikam almak için A.K.'yi tetikçi olarak tuttukları belirlendi. İstanbul'da olduğu belirlenen A.K.'nin herhangi bir eyleme geçemeden düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
26 yaşındaki Buse'ye silahlı saldırı! Müteahhit saplantılı aşık çıktı, tetikçi tutmuş
26 yaşındaki Buse'ye silahlı saldırı! Müteahhit saplantılı aşık çıktı, tetikçi tutmuş Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, evinden çıktıktan sonra bindiği otomobilin önü motosikletli kişi tarafından kesilip, bacağından tabancayla vurulan Buse Bulut'u (26), kendisine saplantı derecede aşık olan Müteahhit Ekrem Boz'un (45) vurdurduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Boz ile 15 bin liraya tuttuğu tetikçi Serhat Kösen (23), tutuklandı.
21.06.2023 Yaşam
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu...
Çöpçatanlık sitesinde başlayan flört kabusa dönüştü! Öldürmek için kiralık katil tuttu... Çevrimiçi arkadaşlık sitesinde başlayan flört korku filmine dönüştü. ABD’de çöpçatanlık sitesinden tanıştığı adamın evlendiğini öğrenen kadın, adamın karısını öldürtmek için tetikçi tutunca yakalandı.
6.06.2023 Dünya
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi İşyeri sahibi C.Y.’nin koltuğuna oturan çalışanı Hikmet Tamsan, patronunun alacaklılarının tuttuğu tetikçiler tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.
24.05.2023 Yaşam
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest
Hablemitoğlu suikastında tutukluların hepsi serbest Hablemitoğlu suikastı davasında mahkeme, ‘tetikçi’ olduğu iddia edilen sanık Tarkan Mumcuoğlu’nun da aralarında bulunduğu tüm sanıkların tahliyesine karar verdi. Kararda, “cinayet olayında tetiği çeken failin sanık Tarkan Mumcuoğlu olmayabileceği” tespiti yapıldı.
20.05.2023 Gündem
Çete 25 yaşındaki gençleri 1 milyon liraya tetikçi yapmış
Çete 25 yaşındaki gençleri 1 milyon liraya tetikçi yapmış İstanbul merkezli 8 ilde geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonlarla 139 mensubu yakalanan Barış Boyun suç örgütünün, sosyal medyadan ağına düşürdüğü 40’a yakın genci tetikçi yaptığı ortaya çıktı.
18.04.2023 Gündem
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 58’inci bölümü yayınlandı. Hem duygusu hem de heyecanı yüksek olan bölüm gece boyu #Yargı ve #Bedel etiketleriyle sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşti. Dizi; AB’de 7,40 reyting, 19,82 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,09 reyting, 17,11 izlenme payı; TOTAL’de 5,79 reyting, 15,04 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
27.03.2023 Televizyon
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı
Sinan Ateş'in cinayetinde yeni gelişme! Eray Özyağcı tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan tetikçi Eray Özyağcı tutuklandı.
8.02.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Sinan Ateş açıklaması
Bakan Bozdağ'dan Sinan Ateş açıklaması Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, 13 kişinin tutuklu olduğunu ve 1 kişinin de arandığını hatırlatarak, "Kimsenin şüphesi olmasın, yargı işliyor" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tetikçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tetikçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.