Terörist Saldırı

Terörist Saldırı

Son dakika terörist saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terörist saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terörist saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terörist Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terörist saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.473 terörist saldırı haberi bulunmuştur. Tüm terörist saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya: Belgorod’a saldırı engellendi, 12 roket imha edildi
Rusya: Belgorod’a saldırı engellendi, 12 roket imha edildi Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Belgorod bölgesine yönelik saldırısının engellendiğini, 12 roketin havada imha edildiğini duyurdu. Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bölgede yaşayanlara yaptığı uyarıda, “Patlamamış mühimmat parçaları ve diğer tehlikeli nesneler bölgenin tamamına düşebilir. Şüpheli bir nesne bulduysanız, ona dokunmayın, hareket ettirmeyin, yaklaşmayın” dedi.
3.01.2024 Dünya
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, savaş bitiyor mu? Müzakerelerle ilgili flaş açıklama... Rusya-Ukrayna savaşında bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus işgalciler, bu sabah Polonya sınırının dibindeki bir Ukrayna askeri üssüne füzeler ateşledi. Polonya sınırına yalnızca 10 kilometre mesafedeki üste NATO tarafından Ukraynalılara eğitim verilen Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi bulunuyordu. Ukraynalı yetkililer NATO'nun kullandığı eğitim üssünün vurulduğunu doğruladı, yerel yöneticiler can kaybının 35'e yükseldiğini bildiriyor. Savaşı durdurmak için masaya oturan Kiev ve Moskova yönetimlerinden gün içinde arka arkaya açıklamalar geldi. ABD ise yaptığı açıklamada Rusya'ya uyarıda bulundu ve NATO'nun 5’inci maddesini hatırlattı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
13.03.2022 Dünya
NATO üssü vuruldu mu? Rusya Polonya sınırındaki NATO üssünü mü bombaladı?
NATO üssü vuruldu mu? Rusya Polonya sınırındaki NATO üssünü mü bombaladı? NATO üssü vuruldu mu? Rusya, Ukrayna'nın Polonya sınırına yalnızca 25 kilometre mesafedeki bir askeri üssü hedef aldı. Üsse en az 9 kişinin öldüğü, 57 kişinin de yaralandığı açıklandı.
13.03.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık
Bakan Soylu'dan çarpıcı açıklama: Ukrayna'dan daha zor durumda kalırdık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Antalya Diplomasi Forumu’nda konuştu. Bakan Soylu, "Eğer biz küresel aktörlere, küresel şirketlere, Türkiye olarak küresel şampiyonlar ligine tabi olsaydık, Ukrayna’dan daha zor bir durumda kalırdık, bu kadar açık ve net" açıklamasını yaptı.
12.03.2022 Siyaset
Teşkilat'ta nefes kesen sahne! Serdar, Zehra'yı kurtarıyor...
Teşkilat'ta nefes kesen sahne! Serdar, Zehra'yı kurtarıyor... 27. bölümüyle ekrana gelen Teşkilat dizisinde nefes kesen anlar yaşandı. Dizide Serdar ve Zehra, havalimanına yapılan terörist saldırı önlemeye çalıştı. Zehra teröristlerin eline geçti ve ölümle burun buruna geldi. MİT'in özel ekibi ve polisin ortak operasyonuyla aralarında Zehra'nın da bulunduğu rehineler kurtarıldı.
20.12.2021 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları Şırnak Cizre karayolu şantiyesinde incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önceki gün Silopi ilçesinde yol yapımında çalışan 4 işçinin şehit olduğu terör saldırısı ile ilgili olarak, "Bunlar teröristlerin son çırpınışları. Kendileri de bunun farkında. Askerimiz gerekli cevabı misliyle verecektir ve vermektedir" dedi.
19.06.2020 Gündem
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım!
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım! Adana'da yakalanan PKK'lı terörist Elif K. ifadesinde hain planın tüm aşamalarını itiraf etti.
15.11.2019 Gündem
ABD'den flaş Türkiye açıklaması!
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! ABD Dışişleri Bakanı Pompeo yaptığı açıklamada, "Türkiye’ye terörist saldırıları riskini azaltmak için Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge kurma çabaları sürüyor"
31.05.2019 Dünya
İslam İşbirliği Teşkilatı Acil İcra Komitesi Toplantısı sona erdi
İslam İşbirliği Teşkilatı Acil İcra Komitesi Toplantısı sona erdi Yeni Zelanda'da İki Camiye Yönelik Terörist Saldırı ve Müslümanlara Karşı Nefret ve Tahammülsüzlükle Mücadele Konusunda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı sona erdi.
22.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı'ndan Haluk Levent'e teşekkür
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı'ndan Haluk Levent'e teşekkür Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayan şarkıcı Haluk Levent'e teşekkür etti.
22.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Konya'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen Erdoğan’a söylememiş sözleri söylemiş gibi yaptın. Asıl fatura sana kesilecek. Korku bacayı sardı. Bu ülkede adalet var, gereken hesabı vereceksin. Dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları avukatlarıma yaptırıyorum" dedi. "Konya'ya yeni bir raylı sistem projesi kazandıracağız" diyen Erdoğan, Aselsan Konya Silah Sistemleri AŞ tarafından Konya'da uzaktan komutalı silah sistemleri konusunda bir fabrika kurulacağını açıkladı.
22.03.2019 Siyaset
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı'ndan Atatürk mesajı!
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı'ndan Atatürk mesajı! Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Yeni Zelanda'da iki camiye saldırı düzenleyen teröriste ilişkin, "Her bir öldürülen kişi için teker teker cinayetle suçlanacak, diğerleri için de cinayete teşebbüsle." dedi. Peters ayrıca, "Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeni Zelandalı askerler için ne kadar bağışlayıcı olduğunu biliyoruz, Avusturalya askerlerine de aynı şekilde yaklaştı, Türkiye'yi bu şekilde düşünüp hatırlamak istiyoruz" diye konuştu.
22.03.2019 Dünya
"Trump ırkçı İsrail'e kendisinin olmayanı vermeye çalışıyor"
"Trump ırkçı İsrail'e kendisinin olmayanı vermeye çalışıyor" İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri'nde İsrail'in hakimiyetini tanıma" yönündeki açıklamasının İslam ülkeleri arasında şok etkisi oluşturduğunu belirtti.
22.03.2019 Dünya
Kritik zirve sonrasında Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş çağrı
Kritik zirve sonrasında Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş çağrı Çavuşoğlu, dünyaya İslam düşmanlığını, hoşgörüsüzlüğü, ırkçılığı ve terörizmi kapsamlı şekilde ele alma ve birlikte mücadele etme çağrısında bulundu.
22.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda’da iki camiye yönelik terörist saldırı ve Müslümanlara karşı nefret ve tahammülsüzlükle mücadele konusunda İslâm İşbirliği Teşkilatı (İTT) Acil İcra Komitesi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Golan Tepeleri açıklamarına sert tepki gösterdi.
22.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters: Terörist ömrünün geri kalanını tek kişilik hücrede geçirecek
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters: Terörist ömrünün geri kalanını tek kişilik hücrede geçirecek İslâm İşbirliği Teşkilatı (İTT) Acil İcra Komitesi Toplantısı'nda konuşan Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters camilere saldırarak 50 kişiyi katleden teröristin ömrünün geri kalanını tek kişilik hücrede geçireceğini açıkladı.
22.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters İstanbul'a geldi
Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Peters İstanbul'a geldi Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı Winston Peters, geçen hafta ülkesinde yaşanan ve 50 kişinin hayatını kaybettiği cami saldırıları sonrası İstanbul'a geldi. Peters'in, bugün İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) Dışişleri Bakanları düzeyinde yapacağı toplantıya katılacağı öğrenildi.
22.03.2019 Dünya
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi!
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi! İngiliz yayın kuruluşu BBC, Yeni Zelanda'da 49 Müslümanın hayatını kaybettiği katliam için "terör saldırısı" ifadesini kullanmazken, Daily Mirror gazetesi de küçüklük fotoğrafını yayımladığı terörist için "melek çocuk" dedi.
16.03.2019 Dünya
Bakan müjde verdi: 2020'ye kadar devlet ödeyecek
Bakan müjde verdi: 2020'ye kadar devlet ödeyecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi. Bakan Varank, “Aralık 2020’ye kadar her alınacak işçinin SGK primlerini biz ödeyeceğiz” açıklamasında bulundu.
15.03.2019 Ekonomi
Son dakika... Yeni Zelanda'da Müslümanları katlederken bu müziği açtı! Sultan Murat detayı!
Son dakika... Yeni Zelanda'da Müslümanları katlederken bu müziği açtı! Sultan Murat detayı! Dünya Yeni Zelanda'daki terör katliamına uyandı. 28 yaşındaki Avustralyalı beyaz üstünlükçü terörist Yeni Zelanda'da bulunan iki camiye saldırdı. Saldırı sonucu son belirlemelere göre en az 49 kişiyi katletti. 20'si ağır 48 kişinin yaralı olduğu kaydedildi. Teröristin camiye giderkenki görüntülerinde dinlediği marş dikkat çekti. Öte yandan teröristin yayımladığı monolog konuşmalarında 'Keşke daha fazla öldürebilseydim' ifadeleri dikkat çekti.
15.10.2019 Dünya
CNN TÜRK, Hindistan ve Pakistan Büyükelçileri ile konuştu!
CNN TÜRK, Hindistan ve Pakistan Büyükelçileri ile konuştu! Hindistan ve Pakistan arasında yaşanan gerilimin dozu yükselirken CNN TÜRK diplomasi muhabiri Sena Alkan tarafların büyükelçileri ile konuştu. Hindistan Büyükelçisi röportajda Pakistan tarafının teröre karşı hiçbir adım atmadığını savunurken Pakistan Büyükelçisi ‘Kanıt isteğimize yanıt gelmedi. Kanıt versinler gerekeni yapalım’ diye konuştu.
28.02.2019 Dünya
"TRT World Citizen Ödülleri" sahiplerini buldu
"TRT World Citizen Ödülleri" sahiplerini buldu TRT World Citizen Ödülleri, düzenlenen törenle takdim edildi.
4.10.2018 Gündem
Devlet Başkanı Maduro'ya bombalı saldırı! Polis helikopterini kaçırıp...
Devlet Başkanı Maduro'ya bombalı saldırı! Polis helikopterini kaçırıp... Güney Amerika ülkesi Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya iki drone ile yapılan bombalı saldırı girişiminin arkasında geçen yıl başkent Caracas'ta bir polis helikopterini kaçırarak hükümet binalarına ateş açan eski polis memuru Oscar Perez ve grubuyla bağlantılı kişilerin olabileceği belirtildi.
7.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terörist Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terörist saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.