Terapi

Terapi

Son dakika terapi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terapi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terapi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terapi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terapi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.168 terapi haberi bulunmuştur. Tüm terapi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var!
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var! Hafta boyunca Mars ve Satürn'ün birlikte hareket edeceğini söyleyen Astrolog Dinçer Güner, 8 Nisan Güneş Tutulması'nın burçlara etkilerini yorumladı. Terapi gibi geçecek 8 - 14 Nisan haftasında şansın kapısını çalacağı burçları da açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
7.04.2024 Astroloji
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' 4.9 büyüklüğündeki Çanakkale depremiyle büyük panik yaşayan Zeynep Bastık, bu korkusunu yenmek için terapi aldığını söyledi: "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu."
9.03.2024 Magazin
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor İnsan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar arasında, duygusal karmaşaların ve iletişim eksikliklerinin öne çıktığı küsme ve barışma süreci, derin psikolojik dinamikleri barındırıyor. Küsme eylemi, birbirinden farklı duyguların, düşüncelerin ve deneyimlerin bir araya gelerek, iletişimdeki eksiklikleri pasif agresif bir biçimde manipüle ettiği bir süreçtir. Anila Çelik'e göre, bu davranış biçimi genellikle çocukluk dönemlerinde ebeveynlerden öğrenilir ve ilişkilerde derin etkiler bırakır.
3.03.2024 Yaşam
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar. Uluslararası Koçluk Federasyonu Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ise “Koçlukta tedavi, terapi gibi uygulamalar olamaz. Kişiye akıl vermek, tavsiyede bulunmak yasaktır” diyor.
18.01.2024 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum
Psikologdan online taciz! Rezalet mesajlarda ortaya çıktı: Seansta tahrik oldum Hatice B., kişisel problemleriyle ilgili olarak tedavi gördüğü psikolog Mustafa Özay’ın online seans sırasında kendisini taciz ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan Mustafa Özay, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2023 Yaşam
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor
Türk tarihinin en eski ve köklü sanatları Ayvalık’ta sergileniyor Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Türk tarihinin en önemli sanatlarından açılan minyatür ve tezhip sergisi Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç AVM’de açıldı.
22.06.2023 Kültür Sanat
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma
Bilim insanlarından kedilere ameliyatsız kısırlaştırma ABD’li bilim insanları, Anti-Müllerian Hormon (AMH) gen terapisi adını verdikleri yöntemle kedileri ameliyatsız kısırlaştıran bir bilimsel çalışmayı duyurdu. Terapinin, kedilerde uzun süreli doğum kontrol sağladığı vurgulandı.
17.06.2023 Gündem
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
19.05.2023 Sağlık
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl’de deprem ve sel felaketleri sonrası çamur rengini alan suyun rengi normale döndü. Göl ve çevresinde başlayan güçlendirme ile restorasyon çalışmalarında da sona gelindi.
12.05.2023 Gündem
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim!
Aile 7. bölüm 2. fragmanı Aslan Devin'i yerin dibine soktu: Ben terapi adamı değilim! Aile 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Yüsra Geyik ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Aslan, Devin'i yerin dibine soktu. "Ben terapi adamı değilim" diyen Aslan'a Devin, "Seviyorum seni ulan var mı" diyerek rest çekti. İkilinin tartışması öpüşerek sonuçlandı. Öte yandan Devin'in kardeşi Yağmur'un fotoğrafları eline geçen Hülya Soykan, Devin'e, "Kardeşinin escort olduğundan haberin var mı" dedi.
14.04.2023 Televizyon
Nurgül Yeşilçay ‘Veda Mektubu’nda mutfağa girdi!
Nurgül Yeşilçay ‘Veda Mektubu’nda mutfağa girdi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun, 10 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümüne Alanur’un intikam hamlesi damga vuracak.
9.04.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafına tepki gösterdi. Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." dedi.
2.04.2023 Gündem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem
Yılmaz Morgül'den duygulandıran paylaşım: Gözümü açıyorum annem Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde vefat etmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Gözyaşlarını tutamayan Morgül, iki psikologdan terapi aldığını söyleyerek duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.03.2023 Magazin
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremde Antakya’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hastaların ölüme terk edildiği iddialarına ilişkin, “Depremin sağlık camiamıza yaşattığı üzüntüler, bir kat daha artırmıştır. Bu ve benzeri iddialar ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz” dedi.
8.03.2023 Gündem
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
Gerontofili nedir, kime denir? Gerontofili neden olur?
Gerontofili nedir, kime denir? Gerontofili neden olur? Gerontofili terimi Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Sinan için ortaya atılan Gerontofili iddiası bu terimin araştırılmasına neden oldu. Peki gerontifili ne demektir? Gerontifili kimler için kullanılır?
29.12.2022 Sağlık
ETÜ insan haklarına dikkat çekiyor
ETÜ insan haklarına dikkat çekiyor Dünya İnsan Hakları Günü’nde Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve Edebiyat Fakültesi öğrenci topluluklarından Psikoloji Kulübü’nün iş birliğiyle İnsan Hakları Bağlamında Sürdürülebilir Psikoloji Hizmetleri Zirvesi gerçekleştirildi.
12.12.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Terapi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terapi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.