Temizleme

Temizleme

Son dakika temizleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.073 temizleme haberi bulunmuştur. Tüm temizleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı!
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı! ŞOK 22-27 Şubat aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirimli ürünler katalogunda şarjlı süpürge, bebek kamerası, ısıtıcı, ve hava temizleme cihazı yer aldı. V11 dikey şarjlı süpürge 21.899 TL, ahşap beşik 2.499 TL, ahşap ana kucağı 969 TL, hava temizleme cihazı 5.999 TL, bebek mama hazırlayıcı 1.379 TL, anne yanı bebek yatağı 259 TL'den ’den raflarda olacak. İşte 22-27 Şubat ŞOK aktüel güncel katalog ve indirimli ürünler listesi...
21.02.2024 Ekonomi
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne? Danıştay 5. Dairesi, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 450 ismin mesleğe dönmelerine, bir de bu isimlere tazminat ödenmesine karar vermişti. Erdoğan, "Yüzlerindeki değişik maskeleri yırtıp atıyoruz ve bunlar böylece meydana çıkıyor. Her kılığa giren bu iradesiz şarlatanların ensesinde olacağız. Danıştay'ın aldığı bu karara da sessiz kalmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı. Peki, 450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları...
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları... Malakit taşı adını İngilizce bir kelime olan Malachite sözcüğünden alır. Genelde malahit olarak da bilinir fakat gerçekte taşın ismi malakit olmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Taşlardan yapılan takılar çoğu zaman insanlar için aksesuar olmaktan öte anlamlar taşımaktadır. Siyah turmalin gibi taşlar benzersiz özellikleri nedeniyle farklı bir değere sahiptir. Benzersiz renk tonlarından iyileştirici özelliklerine kadar siyah turmalin taşlarından yüzyıllardır yararlanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat!
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, ASELSAN yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, gençlerin tasarladıkları uzaktan kumandalı veya otonom görev icra edebilen su altı araçlarının üretilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor. Ortaöğretim (Ortaokul, Lise), Üniversite (Ön Lisans ve Lisans) ve Lisansüstü öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya başvurular 20 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
2.02.2024 Yaşam
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları...
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları... Kaplan gözü taşı, yeraltından çıkarılan, kıymetli ve birçok faydası olan doğal bir taştır. Kuvars taş grubuna ait olan kaplan gözü taşı, özellikle Afrika, Avustralya, Hindistan ve Meksika’ da bulunur. Kaplan gözü taşı, enerji veren, kişinin birçok problemlerine fayda sağlayan bir taş olmasıyla bilinir.
1.02.2024 Yaşam
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları...
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları... Safir taşı korindon grubunda yer alır ve birçok farklı renkte olabilir. En sık rastlanan safir renkleri arasında kahverengi, beyaz, yeşil, pembe, gri, turuncu ve sarı vardır.
30.01.2024 Yaşam
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları...
Jasper Taşı Özellikleri Nelerdir? Jasper Taşının En Bilinen Faydaları... Jasper taşı akik, kuvars ve kalsedon alt türlerinden biridir. Genelde dekoratif bir taş olarak kabul edilen jasper Antik çağdan beri kullanılır. 
23.01.2024 Yaşam
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce problemleri genetik ya da çeşitli nedenlerden oluşmaktadır. Sivilce problemleri için geliştirilmiş pek çok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Kişilerin cilt yapısına uygun şekilde önerilen tarifler ile sivilce görünümü ve oluşan lekelenmeler de kısa süre içerisinde geçmeye başlamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
İstihkam ne demek, istihkam sözleşmeli er nedir?
İstihkam ne demek, istihkam sözleşmeli er nedir? Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammet Tunahan Evcin’in (27) acı haberi, Eskişehir’deki ailesine ulaştı. Yaklaşık 1 yıldır sözleşmeli er olarak görev yapan Evcin’in, ailenin 3 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Vatandaşlar acılı haber sonrası istihkam sözleşmeli erin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, İstihkam ne demek, istihkam sözleşmeli er nedir?
13.01.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın dalış eğitimi esnasında rahatsızlanarak kaldırıldığını hastanede şehit olduğunu açıkladı.
11.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı yasaklandı. Öte yandan bedelli askerlik tutarının, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlendiği ve miktar konusundaki belirsizliğin ortadan kaldırıldığı hatırlatıldı.
11.01.2024 Gündem
Geniz Akıntısı Nasıl Geçer? Geniz Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Geniz Akıntısı Nasıl Geçer? Geniz Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Geniz akıntısı vücut tarafından fazla mukus üretilmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Genellikle kendi kendine geçse de bazı durumlarda doktora başvurmak gerekebilir. 
2.01.2024 Sağlık
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş eti iltihabını engellemede diş ve ağız bakımının yapılması çok önemlidir. Her gün dişleri fırçalamak ve diş ipi kullanmak büyük ölçüde dişlerin temizlenmesini sağlar. 
1.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Temizleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.