Televizyon Programı

Televizyon Programı

Son dakika televizyon programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan televizyon programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını televizyon programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Televizyon Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan televizyon programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.036 televizyon programı haberi bulunmuştur. Tüm televizyon programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu?
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu? Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Fox Tv ekranlarının sevilen yarışmacısı En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesinin vefat etttiğini duyurdu. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi çıktığı programla talihini döndürdü. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'i dedesi neden öldü?
24.01.2024 Televizyon
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
İYİ Parti'den MHP'nin çağrısına cevap
İYİ Parti'den MHP'nin çağrısına cevap İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çağrısının ardından açıklama yaptı. Zorlu, “Türkiye sevdalılarını ülke ve millet hayrına İYİ Parti’de buluşmaya davet ediyoruz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Demet Akalın 600 bin TL'lik teklifi reddetti! Nedenini duyan inanamıyor
Demet Akalın 600 bin TL'lik teklifi reddetti! Nedenini duyan inanamıyor Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde bir TV programı için teklif aldı. Teklif sonrası astrologların kapısını çalan Akalın, 50 programdan 600 bin TL kazanacağı teklifi reddetti. Demet Akalın'ın nedeni ise herkesi şoke etti.
24.03.2023 Magazin
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı
Artvin'de çığ felaketi: 2 ölü, 7 yaralı Artvin'in Yusufeli ilçesinde bugün Olgunlar Mahallesi yaylasında yaşanan çığda ilk belirlemelere göre çığ altında kalan 2 dağcı öldü, 7 kişi de yaralandı.
4.03.2023 Yaşam
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı!
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası açıldı! 'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, mahkeme haberiyle gündeme geldi.. Hayatını Azerbaycan'da sürdüren ve asıl adı Orhan Baltacı olan iki çocuk babası 48 yaşındaki şarkıcıya babalık davası açıldı.
30.12.2022 Magazin
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, son günlerde Jorge Jesus iddiaları hakkında 'Hocamızın Mayıs ayına kadar sözleşmesi var' ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Fenerbahçe
HAYTAP başkanı kimdir? Ahmet Kemal Şenpolat’ın biyografisi…
HAYTAP başkanı kimdir? Ahmet Kemal Şenpolat’ın biyografisi… HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat katıldığı bir TV programı sonrası merak konusu oldu. Peki, HAYTAP başkanı kimdir, hangi okuldan mezun oldu, HAYTAP’ı ne zaman kurdu?
16.11.2022 Gündem
Masterchef neden yok? 2 Kasım Masterchef yeni bölüm bugün var mı, bu akşam yok mu? Masterchef ne zaman, saat kaçta, hangi gün?
Masterchef neden yok? 2 Kasım Masterchef yeni bölüm bugün var mı, bu akşam yok mu? Masterchef ne zaman, saat kaçta, hangi gün? Masterchef hayranları bugün programın yayınlanmasının ardından "Masterchef neden yok, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?" sorularına yanı aramaya başladı.
2.11.2022 Televizyon
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
TÜİK: Hizmet üretici fiyat endeksi arttı
TÜİK: Hizmet üretici fiyat endeksi arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayı hizmet üretici fiyat endeksinin (H-ÜFE) önceki aya göre yüzde 2,55, 2021'in eylül ayına göre yüzde 107,01 arttığını duyurdu.
28.10.2022 Ekonomi
Hizmet üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 107,01 arttı
Hizmet üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 107,01 arttı Hizmet üretici fiyat endeksi Eylül ayında yıllık yüzde 107,01, aylık yüzde 2,55 arttı.
28.10.2022 Ekonomi
Bakanlıktan 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı hakkında açıklama
Bakanlıktan 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı hakkında açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Medyada yer alan ve kamuoyuna yansıyan 'İşte Benim Stilim' isimli programın yarışmacısı N.H.'nin sosyal medya paylaşımları sonrası basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur" ifadesi kullanıldı.
26.08.2022 Gündem
Afara ne demek, afaranın anlamı nedir? Uğur Aslan’ın yeni programı afara kelimesi ne anlama geliyor?
Afara ne demek, afaranın anlamı nedir? Uğur Aslan’ın yeni programı afara kelimesi ne anlama geliyor? Uğur Aslan'ın sunuculuğu ile Kanal D ekranlarında Afara isimli TV programı yayınlanacak. Afara isimli televizyon programı ile ilgili araştırmalar hızlanırken, programın ismi de araştırma konusu oldu. Peki, Afara ne demek, nedir, ne anlama geliyor? İşte Afara kelimesinin anlamı ve detaylar…
14.04.2022 Televizyon
Yeliz Yeşilmen'den olay yaratan paylaşım!
Yeliz Yeşilmen'den olay yaratan paylaşım! Geçtiğimiz günlerde katıldığı TV programı Beyin Dedektifi'nde zor anlar yaşayan Yeliz Yeşilmen, kendini neşelendirmek için hamam keyfi yaptı. Sosyal medyadan hamamda çekilen fotoğraflarını paylaşan Yeşilmen'e yorum yağdı.
12.04.2022 Magazin
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları!
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları! Ramazan ayı TV programı için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? sorusuna yanıt arıyor. 11 ayın sultanı Ramazan idrak edilecekken iftar ve imsak vakitlerinde dini sohbetler dinlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ramazan ayında TRT 1, Kanal D, Kanal 7, ATV gibi birçok kanalda birbirinden değerli hocalar Ramazan programı sunacak. 
30.03.2022 Ramazan Haberleri
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı!
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Rize’de kendisinden 171 gündür haber alınamayan ve televizyon programı sonrasında cinayete kurban gittiği ortaya çıkan yaşlı adamın cebindeki 5 bin lira yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.
27.03.2022 Yaşam
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu!
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 18'inci gününde ödüllü gazeteci ve yapımcı Brent Renaud'un öldüğü açıklandı. Peki, Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü?
13.03.2022 Gündem
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı! 1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?
1.01.2022 Magazin
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Esra Hankulu’nu “kasten öldürme” suçlamasıyla yargılanan, Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın da şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un hayatını kaybeden annesiyle ilgili karar verildi. Savcılık boş bir arazide cansız bedeni bulunan anne Uygun hakkındaki soruşturmasını tamamlandı. Tüm delilleri inceleyen, tanık beyanlarını alan Savcılık, “Gülay Uygun kendi iradi eylemi neticesinde yaşamına son verdi” dedi, takipsizlik kararı verdi. Savcılık; Gülay Uygun hakkında bir televizyon kanalında dile getirilen iddialarla ilgili de “hakaret ve iftira” suçlarından ayrı bir soruşturma başlattı.
18.12.2021 Yaşam
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Televizyon Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki televizyon programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.