Barış Manço

Barış Manço

Son dakika barış manço haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış manço ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış manço haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Manço

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış manço gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 barış manço haberi bulunmuştur. Tüm barış manço haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi Antalya'da berberlik yapan Adem Askan (38) iş yerinin önündeki sandalyede ölü bulundu. Çevredekilerin dün akşam saatlerinden bu yana aynı yerde oturduğunu ifade ettiği Askan'ın önündeki masada ise yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri” töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze katliamına tepki gösteren Erdoğan, 'Herkes orada neler yaşandığını biliyor. Dünyanın anlı şanlı onca devlet yönetiminin İsrail'in katliam ve hırsızlık üzerine kurulu saldırıları karşısında eli kolu bağlı durması, insanlık adına utanç verici bir durumdur' ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Barış Manço’nun büstü açıldı
Barış Manço’nun büstü açıldı Barış Manço’nun doğumunun 80’inci yılı ve Cumhuriyet’in 100’üncü senesi Karşıyaka’da ölümsüzleşti.
9.11.2023 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı Barış Manço ile Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço'nun evini su bastı. Sağanak yağışlarının ardından evinin tavanı delinen ünlü isim, "kuşlar evimi başıma yıktı" diyerek yaşadığı olayı anlattı.
3.10.2023 Magazin
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık!
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık! Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik oldu. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, "Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor. Müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum" şeklinde konuştu
11.09.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz
Kılıçdaroğlu: Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz" dedi. 
11.05.2023 Gündem
Bora Gencer: Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var!
Bora Gencer: Müzik piyasasında haddini bilmez insanlar var! 1990'lı yıllarda 'Öptüm Seni Şeker' adlı hit şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Bora Gencer, uzun bir aradan sonra '8+1' adını verdiği albümle müzikseverlerle buluştu. Albümdeki en büyük sürpriz ise Barış Manço'nun 'Müsadenizle Çocuklar' şarkısı oldu. Gencer, dillere pelesenk olan şarkıya albümünde yer verme sebebini açıkladı.
8.04.2023 Magazin
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti' Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Tohma ile birlikte sevgilisi annesi Suna'nın yasını tutan Serengil, aldığı bir başka acı haberle yıkıldı.
24.02.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki akşam eşi Burak Yamantürk ve Umut Evirgen ile birlikte Armutlu’daki bir mekânda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu normalleşme tartışmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
24.02.2023 Magazin
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı!
Enkazdaki Barış Manço'lu duvar yazısı Doğukan Manço'yu duygulandırdı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve yardım çalışmalarına katılan Doğukan Manço, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Bir enkazın üzerinde bulunan Barış Manço’lu duvar yazısı sosyal medyadan paylaşıldı.
24.02.2023 Magazin
Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir? Barış Manço'nun vasiyetinde neler var?
Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir? Barış Manço'nun vasiyetinde neler var? Barış Manço'nun 2023 vasiyetini eşi Lale Manço ilk kez açıkladı. "Gülpembe", "Arkadaşım Eşşek", "Dönence" gibi şarkılara imza atan Türk müziğinin unutulmaz ismi Barış Manço 24. ölüm yıldönümünde anılıyor. Pop müziğin efsane ismi Barış Manço'nun yıllar önce Japonya'da verdiği konserde dile getirdiği 2023 vasiyetini eşi Lale Manço ilk kez açıkladı. Peki Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir?
2.02.2023 Televizyon
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi!
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi! Anadolu rock müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden, sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan, başrolünde İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı 'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler paylaşıldı. 28'inci yaş günü olan 29 Haziran 2007'de Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçiren sanatçı, beş gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybetti.
25.10.2022 Magazin
Sanatçılar Barış Manço için sahnede!
Sanatçılar Barış Manço için sahnede! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam farklı ve anlamlı bir geceye imza attı. Boğazın ışıkları altında 23 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço anıldı. Bu özel gecede Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi değerli sanatçılar aynı sahnede bir araya gelerek birbirinden değerli Barış Manço şarkılarını seslendirdi.
13.10.2022 Televizyon
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kısa süre önce yayınladığı 'Ben Adam Olmam' şarkısının klip çekiminin kamera arkası görüntülerini YouTube kanalından yayınladı. 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, klibin çekim sürecini de anlattı. 
27.07.2022 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Barış Manço ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış manço haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.