Alec Baldwin

Alec Baldwin

Son dakika Alec Baldwin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alec Baldwin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alec Baldwin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alec Baldwin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alec baldwin gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 alec baldwin haberi bulunmuştur. Tüm alec baldwin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Alec Baldwin trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda!
Alec Baldwin trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. Trajik kazanın ardından açılan davada yaşanan önemli gelişmenin ardından; aktör, eşi Hilaria Baldwin ile birlikte ilk kez kırmızı halıya çıktı.
19.05.2023 Magazin
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı!
Alec Baldwin'in ölümle sonuçlanan set kazası davasında yeni bir gelişme yaşandı! ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanmıştı. Baldwin'in hukuk savaşında yeni bir gelişme daha yaşandı.
21.02.2023 Magazin
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti
Efsane isim David Crosby hayatını kaybetti 'The Byrds' ve 'Crosby', 'Stills' ve 'Nash' gibi grupların da kurucusu olan, rock müziğin en önemli isimlerinden David Crosby, yaşamını yitirdi. Crosby'in 81 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.
20.01.2023 Magazin
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin ve Ekim 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek” suçundan suçlanacağı açıklandı.
19.01.2023 Magazin
Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı!
Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı! Alec-Hilaria Baldwin çifti, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'inci çocuklarını kucağına aldı. Daha önceki evliliğinden de Ireland Baldwin (26) isminde bir kızı bulunan dünyaca ünlü aktör, böylece 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.
25.09.2022 Magazin
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi"
Ireland Baldwin yeni imajıyla gündeme gelmişti! "Bu sen değilsin gibi" Oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin saçlarını üçe vurdurup sarıya boyatmıştı. Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan ünlü model bikinili pozlarıyla dikkat çekti.
11.09.2022 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin film setinde katil olmuştu! FBI'ın raporu Rust filmindeki sır perdesini araladı
Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin film setinde katil olmuştu! FBI'ın raporu Rust filmindeki sır perdesini araladı Rust film setindeki çekimler sırada meydana gelen kazada görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmiş ünlü oyuncu Alec Baldwin katil olmuştu. Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setindeki trajik kazanın üzerindeki sis perdesi yavaş yavaş aralanıyor. FBI'ın aylardır beklenen raporuna ulaşan ABD basını gündeme bomba gibi düşen bilgilere ulaştı. İşte FBI'ın raporuna göre kazanın
14.08.2022 Dünya
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Dünyaca ünlü dizinin setinde korkunç olay! Başından ve ensesinden defalarca vurularak öldürüldü
Dünyaca ünlü dizinin setinde korkunç olay! Başından ve ensesinden defalarca vurularak öldürüldü ABD yapımı olan ve neredeyse tüm dünyada yayınlanan ve oldukça popüler bir dizi olan Law & Order'ın setinde korkunç bir trajedi yaşandı. Dizi setinin çalışanlarından biri görev yaptığı bir anda vurularak öldürüldü. Olay akıllara Alec Baldwin’in başrolünde olduğu Rust filminin setinde görüntü yönetmenini öldürmesini getirdi.
20.07.2022 Dünya
Avrupa'da 'titanyum dioksit' yasağı! Ağustostan itibaren kullanılmayacak, 'E171 kodu'na dikkat! Gıda, kozmetik, ilaç...
Avrupa'da 'titanyum dioksit' yasağı! Ağustostan itibaren kullanılmayacak, 'E171 kodu'na dikkat! Gıda, kozmetik, ilaç... Avrupa gıda güvenliği otoritesi, katkı maddesi olan titanyum dioksiti 'güvenli değil' olarak tanımladı. Peki, bu katkı maddesinin ne gibi tehlikesi var ve hangi ürünlerde kullanılıyor? CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Güvenliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Ayla Ünver'e sordu.
26.04.2022 Gündem
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı Ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Santa Fe İlçesi Şerif Ofisi, Rust soruşturmasına ait görüntüleri ilk defa yayınladı. Görüntülerde kazada hayatını kaybeden Hutchins'in ölmeden önceki son anları da yer aldı.
26.04.2022 Dünya
Ireland Baldwin: Babamın kaç çocuk yapacağı beni ilgilendirmez!
Ireland Baldwin: Babamın kaç çocuk yapacağı beni ilgilendirmez! Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, geçtiğimiz haftalarda sekizinci kez baba olacağını duyurmuştu. Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland, bu konuyla ilgili kendisine gelen sorulara sitem etti
11.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu, Halyna Hutchins'in babası suçluyu açıkladı...
Ünlü oyuncu Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu, Halyna Hutchins'in babası suçluyu açıkladı... Rust filminin setinde yaşanan korkuç olayda ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Halyna Hutchins'i kazara öldürmüştü. Kaza ile ilgili konuşan Halyna Hutchins'in babası, Alec Baldwin'in kızının ölümünden 'kısmen sorumlu' olduğunu söyledi
21.12.2021 Dünya
Alec Baldwin korkunç olayı gözyaşları içinde açıklamıştı!  Ünlü oyuncu herkesi şaşırttı...
Alec Baldwin korkunç olayı gözyaşları içinde açıklamıştı! Ünlü oyuncu herkesi şaşırttı... Rust filminin çekimlerinde yaşanan trajedi tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i film çekimi sırasında yanlışlıkla öldürmesi çok konuşulmuştu. Olayın baş aktörü Alec Baldwin gözyaşları içinde yaptığı açıklamanın ardından attığı adım ile herkesi şaşırttı.
7.12.2021 Dünya
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcı ilk kez konuştu ve ortaya çıktı
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcı ilk kez konuştu ve ortaya çıktı .Ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Savcı uzun bir aradan sonra ilk defa konuştu ve flaş bir bilgi paylaştı.
5.12.2021 Dünya
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia....
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia.... Rust filminin çekimleri sırasında ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Holywood korkunç bir iddia ile sarsıldı.
18.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alec Baldwin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alec baldwin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.