Alec Baldwin Film

Alec Baldwin Film

Son dakika Alec Baldwin film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alec Baldwin film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alec Baldwin film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alec Baldwin Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alec baldwin film gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 alec baldwin film haberi bulunmuştur. Tüm alec baldwin film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi
Alec Baldwin Rust filminin setinde katil olmuştu! Savcılıktan ünlü aktöre yeni suçlamalar geldi Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlanırken savcılıktan peş peşe açıklamalar geldi.
1.02.2023 Dünya
Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin film setinde katil olmuştu! FBI'ın raporu Rust filmindeki sır perdesini araladı
Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin film setinde katil olmuştu! FBI'ın raporu Rust filmindeki sır perdesini araladı Rust film setindeki çekimler sırada meydana gelen kazada görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmiş ünlü oyuncu Alec Baldwin katil olmuştu. Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setindeki trajik kazanın üzerindeki sis perdesi yavaş yavaş aralanıyor. FBI'ın aylardır beklenen raporuna ulaşan ABD basını gündeme bomba gibi düşen bilgilere ulaştı. İşte FBI'ın raporuna göre kazanın
14.08.2022 Dünya
Alec Baldwin korkunç olayı gözyaşları içinde açıklamıştı!  Ünlü oyuncu herkesi şaşırttı...
Alec Baldwin korkunç olayı gözyaşları içinde açıklamıştı! Ünlü oyuncu herkesi şaşırttı... Rust filminin çekimlerinde yaşanan trajedi tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i film çekimi sırasında yanlışlıkla öldürmesi çok konuşulmuştu. Olayın baş aktörü Alec Baldwin gözyaşları içinde yaptığı açıklamanın ardından attığı adım ile herkesi şaşırttı.
7.12.2021 Dünya
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia....
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia.... Rust filminin çekimleri sırasında ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Holywood korkunç bir iddia ile sarsıldı.
18.11.2021 Dünya
Alec Baldwin film setinde nasıl katil oldu? Kan donduran iddia: Silahı değiştirildi...
Alec Baldwin film setinde nasıl katil oldu? Kan donduran iddia: Silahı değiştirildi... Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, çekimleri süren Rust isimli filmin setinde korkunç bir olay yaşadı. Filmin yapımcısı da olan başrol oyuncusu Alec Baldwin'in kullandığı tabancadan çıkan mermiler filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenine isabet etti. Görüntü yönetmeni can verdi. Yönetmen ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Olay sırasında kameraların da kayıtta olduğu öğrenildi. Korkunç olayla ilgili 'silah değiştirildi mi?' iddiası ise kan dondurdu...
22.10.2021 Dünya
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak
ABD’li aktör Alec Baldwin “kasıtsız adam öldürmek”ten suçlanacak ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin ve Ekim 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek” suçundan suçlanacağı açıklandı.
19.01.2023 Magazin
Dünyaca ünlü dizinin setinde korkunç olay! Başından ve ensesinden defalarca vurularak öldürüldü
Dünyaca ünlü dizinin setinde korkunç olay! Başından ve ensesinden defalarca vurularak öldürüldü ABD yapımı olan ve neredeyse tüm dünyada yayınlanan ve oldukça popüler bir dizi olan Law & Order'ın setinde korkunç bir trajedi yaşandı. Dizi setinin çalışanlarından biri görev yaptığı bir anda vurularak öldürüldü. Olay akıllara Alec Baldwin’in başrolünde olduğu Rust filminin setinde görüntü yönetmenini öldürmesini getirdi.
20.07.2022 Dünya
Alec Baldwin yönetmeni öldürmüştü! Yeni 'kurşun' detayı ortaya çıktı
Alec Baldwin yönetmeni öldürmüştü! Yeni 'kurşun' detayı ortaya çıktı ABD'de, "Rust" isimli filmin çekimleri esnasında aktör Alec Baldwin'in kullandığı silahtan çıkan kurşunun yönetmen Joel Souza'nın omzundan çıkarıldığı açıklandı.
27.10.2021 Dünya
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez...
Alec Baldwin'e bir darbe de Trump ailesinden! Olay tişörtler satışta: Silahlar insanları öldürmez... Rust filminin setinde kazara katil olan ünlü oyuncu Alec Baldwin'in görüntü yönetmenini vurarak öldürmesi dünya gündemindeki yerini koruyor. Kuru sıkı tabancaya konulan gerçek mermi yüzünden yaşanan korkunç olay yüzünden adeta yıkılan Alec Baldwin'e bir darbe de Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr’dan geldi.
26.10.2021 Dünya
Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin'den ölen yönetmenle ilgili paylaşım!
Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin'den ölen yönetmenle ilgili paylaşım! Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında bir paylaşım yaptı. Film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi yanlışlıkla vuran babasıyla ilgili yorum yapmamaya çalışan güzel model bakın ne dedi.
24.10.2021 Magazin
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
Alec Baldwin “Rust” filminin görüntü yönetmenini öldürdü
Alec Baldwin “Rust” filminin görüntü yönetmenini öldürdü Rust filminin setinde dehşet. ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin görüntü yönetmenini kazayla öldürdü.Yaralanan filmin yönetmeni Joel Souza ise yoğun bakımda.
22.10.2021 Dünya
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Bu yaz izlemeniz  gereken 10 film!
Bu yaz izlemeniz gereken 10 film! Bu yaz beyazperde çok hareketli! İşte yaz sezonu boyunca vizyona girecek ve izlemeniz gereken filmler...
14.07.2018 Magazin
İkinci bir hayata hazır olmak...
İkinci bir hayata hazır olmak... Başka bir yönetmenin elinden çıksaydı içimizi bunaltacak netameli bir konu ve depresif kadın karakter, Woody Allen’in elinde taptaze bir hikayeye dönüşüyor...
27.09.2013 Arşiv
Gişede yerli ve yabancı çekişmesi var!
Gişede yerli ve yabancı çekişmesi var! Efsane Beşli hain güç Pitch’e karşı savaşta
11.01.2013 Arşiv
'Altın Küre' adayları açıklandı
'Altın Küre' adayları açıklandı İşte oscarların habercisine aday olan isimler...
13.12.2012 Magazin
Roma''''nın Fendi
Roma''''nın Fendi Woody Allen’ın Roma’ya Sevgilerle filminde kentle özdeşleşen İtalyan markası Fendi son modelleriyle göz dolduruyor
5.10.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alec Baldwin Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alec baldwin film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.