Gazete Vatan Logo
Magazin Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı!

Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı!

Alec-Hilaria Baldwin çifti, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'inci çocuklarını kucağına aldı. Daha önceki evliliğinden de Ireland Baldwin (26) isminde bir kızı bulunan dünyaca ünlü aktör, böylece 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Alec Baldwin 8'inci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı!

 ABD'li aktör Alec Baldwin, 2021 yılının Ekim ayında yapımcısı ve oyuncusu olduğu 'Rust' filminin setinde ateşlediği bir silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Talihsiz olayın ardından soruşturma başlatılmış ve yaşananlar günlerce dünya gündeminde kalmıştı.

"TETİĞİ BEN ÇEKMEDİM"

Baldwin, soruşturmanın ardından Şubat ayında açılan davanın sanıklarından biri olmuştu. New Mexico’daki sette meydana gelen olay sonrası Baldwin, aralık ayında ilk defa verdiği röportajda, ABC televizyonunda, Hutchins'i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmediğini belirtmiş, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem" demişti.

HILARIA'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Oyuncunun eşi Hilaria Baldwin, geçtiğimiz aylarda Instagram'da paylaştığı uzun bir yazıda Alec Baldwin'in 'düşmanlarının onu yok etmeye' çalıştığını iddia etmişti. Hilaria, kendisinin ve Alec'in yatakta sarılırken çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafının yer aldığı gönderideki yazıya, eşinin yanında olmanın ne kadar 'harika' olduğunu ifade ederek başlamıştı:

Haberin Devamı

Dünyana girmek hem keyifli, hem de gözlerimi açan bir deneyim oldu. Her gün, sonsuza kadar minnettarım. İşin karanlık kısmı, birinin halkın gözü önünde inandığı şeyleri söylediği ve başkalarına yardım ettiği için aldığı darbeleri ve yaptığı fedakarlıkları görmek. Bu görevlerinin düşmanları, sesini ve amacını geçersiz kılmak için seni yok etmeye çalışıyor. Bu yeni bir taktik değil, zamanın kendisi kadar eski...


"KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEN İÇİN BURADAYIZ"

Baldwin, yazısını "Hikâyelerimizin hiçbirinin sonunu bilmiyorum; ama şunu biliyorum ki yaşarken seni gördüğümüzü ve sana minnettar olduğumuzun söylenmesini istiyorum. Ve kamuoyundaki sesinin ayrıcalıklı yerini iyilik için kullanarak büyük bir yük taşıdığını ve bunun zor olduğunu biliyoruz. Birçok insan seni çok seviyor Alec, ve kendini güvende hissetmen için buradayız" sözleriyle bitirmişti.

7'İNCİ ÇOCUKLARI DÜNYAYA GELDİ

Tüm bu yaşananların ardından 64 yaşındaki Alec Baldwin ile 2012 yılında dünyaevine giren 38 yaşındaki yoga eğitmeni Hilaria Baldwin'in, Ilaria Catalina Irena adını verdikleri 7'inci çocukları dünyaya geldi. Bu, aktörün Kim Basinger ile 1993'ten 2002'ye kadar süren evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland ile birlikte, toplamda 8'inci çocuğu oldu.

Haberin Devamı

Yeni kucağına aldığı bebeğiyle çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Hilaria, paylaşımına şu mesajı yazdı:

O burada! Gerçekleşen küçük hayalimizle sizi tanıştırdığımız için çok heyecanlıyız: Ilaria Catalina Irena. O da, ben de mutlu ve sağlıklıyız. Baldwin kardeşler, günlerini Ilaria ile bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz.

Ünlü çiftin duyurduğu bu mutlu habere, kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik mesajları yağdı.