Televizyon Kanalı

Televizyon Kanalı

Son dakika televizyon kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan televizyon kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını televizyon kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Televizyon Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan televizyon kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.565 televizyon kanalı haberi bulunmuştur. Tüm televizyon kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Los Choneros çetesinin lideri hapishaneden kaçtı Ekvador ve Peru'da OHAL ilan edildi! Televizyon kanalı basıldı, polisler rehin alındı
Los Choneros çetesinin lideri hapishaneden kaçtı Ekvador ve Peru'da OHAL ilan edildi! Televizyon kanalı basıldı, polisler rehin alındı Güney Amerika ülkeleri Ekvador ve Peru çete liderinin ortadan kaybolmasıyla OHAL durumuna geçti. Los Choneros çetesinin lideri Jose Adolfo Macias Villamar'ın tutuklu bulunduğu hapishaneden kaçması sonrası Güney Amerika ülkesi Ekvador OHAL ilan etti. Çeteler devlet başkanına meydan okumak için dün akşam bir televizyon kanalını basarken, ülkede büyük bir şiddet sarmalının başladığı, mahkumların hapishanelerden kaçtığı ve onlarca polisin kaçırıldığı öğrenildi. Ekvador'un komşusu Peru da artan şiddet olayları sonrası alarma geçti, kuzey sınırında OHAL ilan etti.
10.01.2024 Dünya
Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü
Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Sivas’ın En'leri Ödülleri sahiplerini buldu. Sanat, basın, eğitim, spor gibi birçok alanda başarılarıyla öne çıkanlar ödüllendirildi. Yılın Televizyon Kanalı Yöneticisi Ödülü ise Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı'ya verildi.
3.12.2023 Gündem
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti
Canlı yayında rezalet! Muhabiri böyle taciz etti İspanya’nın başkenti Madrid'de canlı yayın sırasında kadın bir televizyon muhabirini eliyle taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.
13.09.2023 Dünya
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Bakan Karaismailoğlu, Çamlıca Kulesi'ni ziyaret edenlerin sayısını açıkladı
Bakan Karaismailoğlu, Çamlıca Kulesi'ni ziyaret edenlerin sayısını açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Kulesi'nin yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olduğunu belirterek, "Açıldığı günden itibaren ağırladığımız ziyaretçi sayısı 1 milyon 36 bin 586'ya ulaştı" dedi. 
29.03.2023 Gündem
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...  Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu deprem yayınları sonrası merak edildi. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, nerede çalışıyor, evli mi? 
24.02.2023 Gündem
Bahçeli'den 'Türkiye Tek Yürek' paylaşımı: 10 ilden 10 çocuğa destek
Bahçeli'den 'Türkiye Tek Yürek' paylaşımı: 10 ilden 10 çocuğa destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasıyla ilgili katılımcılara teşekkür etti.
16.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı
PKK sempatizanları Paris'i savaş alanına çevirdi Fransızlar Türkiye'yi hedef aldı Cuma günü meydana gelen saldırı sonrası Paris sokaklarının savaş alanına çeviren PKK sempatizanlarına Fransız medyası sahip çıktı. Fransızlar PKK sempatizanları yerine Türkiye'yi hedef almayı seçti. Ülkenin en büyük gazetelerinin yaptığı akılalmaz suçlamalar 'pes' dedirtti.
26.12.2022 Dünya
Paris saldırısı! Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu?
Paris saldırısı! Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu? Fransa'nın başkenti Paris'te silah sesleri duyuldu. Fransız televizyon kanalı BFM TV'ye göre açılan ateş sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu gelişmenin ardından “Paris’te ne oldu, Paris saldırısını kim yaptı? Paris silahlı saldırıda kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne oldu?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte Paris saldırısı hakkındaki son dakika gelişmeleri…
23.12.2022 Dünya
Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter!
Efsane isim Pirlo'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: İlginç bir karakter! Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılması hala tartışmalara neden olurken Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Andrea Pirlo'dan çarpıcı bir yorum geldi.
26.11.2022 Şampiy10
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
Cristiano Ronaldo'ya tarihi Fenerbahçe çağrısı: Gel ilgiyi, sevgiyi, rahatlığı gör
Cristiano Ronaldo'ya tarihi Fenerbahçe çağrısı: Gel ilgiyi, sevgiyi, rahatlığı gör İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de Pers Morgan'ın programına katılan ve Manchester United'ın içinde bulunduğu durumdan Eric ten Hag'a kadar deprem etkisi yaratacak sözler kullanan Cristiano Ronaldo'ya Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den tarihi bir çağrı geldi. İşte Çelikler'in Ronaldo sözleri...
15.11.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Türkiye, dünya turizm alanında açık ara en etkili tanıtım yapan ülke oldu
Bakan Ersoy: Türkiye, dünya turizm alanında açık ara en etkili tanıtım yapan ülke oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türkiye olarak son üç yıldır TGA ile dünyada turizm alanında açık ara en yoğun ve en etkili tanıtım yapan ülke oldu. Yoğun tanıtım kampanyaları sayesinde ziyaretçi sayısında sene başında duyurulan 42 milyon hedefini 47 milyona, 35 milyar dolar gelir hedefini ise 37 milyar dolara yükselttik." dedi.
29.09.2022 Ekonomi
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüştü
Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştiren Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile görüştü.
13.06.2022 Siyaset
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Televizyon Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki televizyon kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.