Teknik Arıza

Teknik Arıza

Son dakika teknik arıza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teknik arıza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teknik arıza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknik Arıza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknik arıza gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.209 teknik arıza haberi bulunmuştur. Tüm teknik arıza haberleri aşağıda listelenmiştir.
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı Üsküdar-Çekmeköy metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler yarım saat boyunca yapılamadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: Eğitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniş yaptı
MSB duyurdu: Eğitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniş yaptı MİLLİ Savunma Bakanlığı, Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan C-160 uçağın teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptığını, uçakta hafif hasar oluştuğunu duyurdu.
25.01.2024 Gündem
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı Siirt- İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK2657 sefer sayılı yolcu uçağı, teknik bir arıza uyarısı üzerine Batman Havalimanı’na acil iniş yaptı. Uçak kontrollerin ardından yeniden İstanbul'a hareket etti.
22.06.2023 Yaşam
Üsküdar Çekmeköy Metro hattında arıza! Seferler yapılamıyor
Üsküdar Çekmeköy Metro hattında arıza! Seferler yapılamıyor Üsküdar Çekmeköy Metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle Üsküdar-Yamanevler istasyonları arasında seferler yapılamıyor. 
1.06.2023 Gündem
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş Antalya'da adli sicil kaydı nedeniyle başvurusu reddedilince, yakalanmamak için araç içi kameraları söküp, başkasının kartı ile halk otobüsü şoförlüğü yapan S.S. (34), hakkında taciz şikayeti gelince tespit edildi. Antalya Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, "Bu kişinin sicilinde uyuşturucu imal etmek, satmak, taciz, hırsızlık gibi birçok suç var" dedi.
23.05.2023 Yaşam
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor İstanbul'da teknik arıza nedeniyle Aksaray-Atatürk Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı istasyonları arasındaki metro seferlerinin yapılamadığı açıklandı.
4.02.2023 Gündem
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
Marmaray'daki teknik arıza giderildi, seferler normale döndü
Marmaray'daki teknik arıza giderildi, seferler normale döndü Marmaray'da saat 07.00 sıralarında yaşanan teknik arızayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Arızanın giderildiği ve seferlerin normale döndüğü bildirildi.
10.01.2023 Gündem
Büyük ödülü kazandı parası verilmeyince dava açtı! Faiziyle geri aldı
Büyük ödülü kazandı parası verilmeyince dava açtı! Faiziyle geri aldı KKTC’de 2016’da ‘jackpot’ denilen 4.5 milyonluk büyük ödülü kazanan, ama ‘makinede teknik arıza var’ diye parası ödenmeyen Gaziantepli işkadını Gözde Şafak Sezer, 6 yıl süren hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme ödülün yasal faiziyle ödenmesine hükmetti.
31.12.2022 Gündem
Metro arızalandı, vatandaşlar isyan etti
Metro arızalandı, vatandaşlar isyan etti İstanbul'da Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durdu. Yollarına metro tünelinden yürüyerek devam etmeye çalışan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
12.12.2022 Gündem
İstanbul’da metro arızası! Yolcular tahliye edildi, seferlerde aksama yaşanıyor
İstanbul’da metro arızası! Yolcular tahliye edildi, seferlerde aksama yaşanıyor M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı seferini yapan metro, Fatih'te bulunan Aksaray durağına geldiği metroda esnada teknik bir arıza meydana geldi. Arıza sonrası yolcular tahliye edilirken, arızadan dolayı seferlerde aksama yaşanıyor.
19.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
Ankara metrosu neden çalışmıyor, Ankara metrosu neden kapalı?
Ankara metrosu neden çalışmıyor, Ankara metrosu neden kapalı? Ankara metrosu çalışıyor mu, düzeldi mi? 10 Kasım sabah saatleriyle Ankara metrosu durdu. İşe, okula giden vatandaşlar söz konusu durum sonrası Ankara metrosunun neden çalışmadığı sorgulanmaya başlandı. Peki, Ankara metrosu neden çalışmıyor, neden kapalı?
10.11.2022 Gündem
Avcılar'da çamaşır suyu fabrikasında 10 işçi zehirlendi
Avcılar'da çamaşır suyu fabrikasında 10 işçi zehirlendi Avcılar'da çamaşır suyu üretim tesisinde çalışan 10 işçi, kimyasal maddeden zehirlendi. İşçiler sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı.
10.10.2022 Yaşam
Düşen helikopterde Rus uzmanlar da inceleme yapacak
Düşen helikopterde Rus uzmanlar da inceleme yapacak Denizli'nin Çardak ilçesinde, Kastamonu'dan Marmaris'teki yangına desteğe giderken düşen ve Rus uyruklu bir mühendis ile bir teknisyenin hayatını kaybettiği, 2'si Türk 5 kişinin ise yaralandığı helikopter kazasında kaza kırım ekibinin incelemesi devam ediyor. Çeşitli hastanelerde tedavileri süren 5 yaralının sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenilirken, Rus uzmanlardan oluşan bir ekibin de düşen helikopterde inceleme yapacağı öğrenildi.
23.09.2022 Gündem
İran’da SU-22 tipi savaş uçağı düştü
İran’da SU-22 tipi savaş uçağı düştü İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Havacılık ve Uzay Kuvvetleri’ne bağlı SU-22 tipi savaş uçağının teknik bir arıza nedeniyle düştüğü bildirildi.
18.09.2022 Dünya
Üsküdar-Çekmeköy metrosunda arıza nedeniyle seferler durdu
Üsküdar-Çekmeköy metrosunda arıza nedeniyle seferler durdu Üsküdar-Çekmeköy metrosunda teknik arıza nedeniyle seferler durduruldu. Yaklaşık 1 saat tren içerisinde bekleyen yolcular duruma tepki gösterirken arızanın giderilmesiyle seferler yeniden başlatıldı.
29.08.2022 Gündem
Ankara'daki fabrikada patlamayla birlikte yangın çıktı
Ankara'daki fabrikada patlamayla birlikte yangın çıktı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, fabrikada meydana gelen patlamayla birlikte çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi.
8.08.2022 Yaşam
Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir?
Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir? Ukrayna'ya ait Antonov-26 tipi nakliye uçağı, yaşadığı teknik arıza nedeniyle Zaporijya'da düştü. Kaza sonucu can kayıplarının olduğu bilgisi verildi. Peki, Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir?
22.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var...
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var... Ukrayna'ya ait Antonov-26 tipi nakliye uçağı, teknik arıza nedeniyle Zaporijya'da düştü, can kayıpları var.
22.04.2022 Dünya
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar?
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar? İstanbul'da Marmaray'da meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durduruldu. TCDD, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır." dedi. Söz konusu gelişmenin ardından pantograf hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Pantograf nedir, trende bulunan pantograf ne işe yarar?
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Arıza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknik arıza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.