Tedarik

Tedarik

Son dakika tedarik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tedarik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tedarik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tedarik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tedarik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.754 tedarik haberi bulunmuştur. Tüm tedarik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
İhracatta çifte rekor, Tarihin en yüksek seviyesine ulaşıldı
İhracatta çifte rekor, Tarihin en yüksek seviyesine ulaşıldı Türkiye'nin küresel mal ihracatından aldığı pay, 2023 sonunda yüzde 1,08'e, hizmet ihracatındaki payı da yüzde 1,3'lük artışla rekor seviyeye ulaştı.
11.04.2024 Ekonomi
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Fiyatlar yükselecek! Sahte ürünlere dikkat: Çikolatanın tadı kaçabilir
Fiyatlar yükselecek! Sahte ürünlere dikkat: Çikolatanın tadı kaçabilir Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Eğer yeni hasat döneminde beklenen katkı sağlanamazsa çikolata başta olmak üzere pek çok ürün için hem yüksek fiyatlar hem de tedarik sorunu kaçınılmaz olacak.
29.03.2024 Ekonomi
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi!
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi! TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk askeri turbofan motoru TEI-TF6000 başarıyla ateşlendi. TEI Eskişehir tesislerinde TEI-TF6000 motorunun tamamlanmış hali ilk kez tanıtıldı, geliştirilmeye devam ediliyor.
21.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemez
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemez Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ve Belçika hükümetinin ev sahipliğinde düzenlenen Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’ne katıldı. Burada konuşma yapan Fidan, “Gazze'deki katliam sürerken, İsrailli yetkililerin nükleer silahlarla ilgili söylemleri, sadece 'pervasız' denilerek geçiştirilemez” dedi.
21.03.2024 Gündem
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Eğer yeni hasat döneminde beklenen katkı sağlanamazsa çikolata başta olmak üzere pek çok ürün için hem yüksek fiyatlar hem de tedarik sorunu kaçınılmaz olacak.
20.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinin inşaat projesini yürüten ve Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom’un iştiraki Akkuyu Nükleer A.Ş, uluslararası standartları teyit eden ISO sertifikalarını aldı.
13.03.2024 Ekonomi
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor Adana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Tedarik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tedarik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.