Tecavüzcü

Tecavüzcü

Son dakika tecavüzcü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tecavüzcü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tecavüzcü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tecavüzcü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tecavüzcü gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 tecavüzcü haberi bulunmuştur. Tüm tecavüzcü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
19.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti Ailesiyle sorunları olan Taiba Alali isimli kadın, 2017 yılında memleketi Irak’tan kaçarak Türkiye’ye geldi ve burada bir hayat kurdu. Suriyeli erkek arkadaşıyla evlenme planları yapmaya başlayan Alali, ülkesinin milli takımını desteklemek için maça gittiğinde bunun sonu olacağından habersizdi. Cinayeti işleyen de cinayetteki Türkiye detayı da kan dondurdu.
4.02.2023 Dünya
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi Kolombiya'da bir hakimin itirafları tartışmalara neden oldu. Şaşırtıcı açıklamalarda bulunan hakim, bir çocuğun sağlık hakları ile ilgili bir davada yapay zeka motoru ChatGPT'yi kullandığını açıklayarak son günlerdeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.
3.02.2023 Dünya
1988'de genç annelerin kabusu olmuştu! Seri tecavüzcü hakkında yeni karar
1988'de genç annelerin kabusu olmuştu! Seri tecavüzcü hakkında yeni karar Genç kadınların ve annelerin kabusu olmuştu. Kadınların evlerine gizlice girip tehdit ederek istismar ediyor; hatta bunu çocuklarının önünde yapmaktan da çekinmiyordu. İngiltere'ye 1988 yılında korku salan seri tecavüzcü hakkında yeni bir karar çıktı. Adalet Bakanlığı'nın eli kolu bağlı kaldı...
3.02.2023 Dünya
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı
Tıp öğrencisi tecavüz ettiğini itiraf etti! Genç kız ses kaydını Twitter’da yayınladı Üniversite öğrencisi genç kız hayatının kabusunu yaşadı. Tıp fakültesi öğrencisi tarafından defalarca tecavüze uğrayan siyaset öğrencisi genç kız gerçekleri tek tek ortaya çıkardı. Mahkeme kararına rağmen genç kız iğrenç ses kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınlayarak azılı sapığın kaderini değiştirdi. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Dünya
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım' Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...
23.01.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay...
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay... Annesinin okuldan aldığı 6 yaşındaki çocuk, bir anda yok oldu. Son kez otelde güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüden sonra küçük çocuktan bir daha haber alınamadı. Annesinin korkunç sonu, intihar notu ve ipuçları, olayı ilginçleştirmeye yetti. Yıllar sonra yaşanan bir gelişme ise aileyi isyan ettirdi.
21.01.2023 Dünya
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor Burada doğurmak, ölmek ve gömülmek yasak! Binlerce kişinin yaşam sürdüğü ada, ilginç kuralları ile dikkat çekiyor. Nüfusuna ve konumuna rağmen çok sayıda imkanın var olduğu bu yerin en şaşırtan kuralları doğum yapmanın, ölmenin ve gömülmenin kesinlikle yasak olması. Kedi beslemeye ve araç kapısının kitlenmesine bile izin verilmiyor. Sebepleri ise şaşırtıyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Dünya
İdam takımı! Yaşamak için oynadılar; tecavüzcü, hırsız, katil bir arada...
İdam takımı! Yaşamak için oynadılar; tecavüzcü, hırsız, katil bir arada... İdam edilecekleri günü bekleyen bir grup mahkum, bu tarihi ileri almak için her şeyi yapmaya hazırdı. Bir beyzbol takımı kuruldu. İçlerinde tecavüzcüler de vardı, hırsızlar da, katiller de... Tam anlamıyla yaşamak için yarıştılar. İşte ABD'nin idam mahkumlarından oluşan beyzbol takımı...
17.01.2023 Dünya
Fiili livata ne demek? TCK’ya göre fiili livata suçu nedir?
Fiili livata ne demek? TCK’ya göre fiili livata suçu nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen yaşlı kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlarla Türkiye’nin gündemine oturan Sinan Sardoğan tutuklandı. 2018'de 'fiili livata' suretiyle 12 yaşındaki A.A'ya tecavüz eden Sinan Sardoğan cezaevine gönderildi. Müge Anlı canlı yayında Sinan Sardoğan'ın tecavüz ettiği çocuğun erkek olduğu bilgisini paylaştı. Peki, fiili livata nedir, ne anlama geliyor?
9.01.2023 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Mahkemede tek kelime etti
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Mahkemede tek kelime etti Kayseri'de kızı D.A.'ya (29) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 30 yıl hapis cezası alıp, daha sonra Yargıtay'ın ses kaydının 'yasak delil' niteliği taşıdığına vurgu yaptığı kararın bozulması ardından sanık C.A.'nın yeniden yargılandığı davada, ilk mahkemenin hükmünde direnildi. Tutuksuz yargılanan sanık C.A.'ya bir kez daha 30 yıl hapis cezası verildi.
26.06.2022 Yaşam
Kızına cinsel istismardan 30 yıl ceza alan baba, yeniden yargılanacak
Kızına cinsel istismardan 30 yıl ceza alan baba, yeniden yargılanacak Kayseri'de kızı D.A.'ya (29), 9 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan ve 30 yıl hapis cezasına çarptırılan C.A.'ya verilen kararı yasak delil gerekçesiyle bozan Yargıtay, tahliyesine hükmetti. C.A., ileriki günlerde yeniden hakim karşısına çıkacak.
10.06.2022 Yaşam
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası!
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat...
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sürerken, gizli bilgiler art arda ifşa oldu. Ukrayna'dan üst düzey bir istihbarat yetkilisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 2 ay önce suikast düzenlendiğini ve başarısız olduğunu iddia etti. Batı medyasının iddiasına göre ise Putin, kanser dolayısıyla gizli bir operasyon geçirdi.
24.05.2022 Dünya
Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu? SON DURUM!
Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu? SON DURUM! Ezgi Mola, Musa Orhan'a karşı 'hakaret' suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı. Peki, Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu, son durum ne?
24.05.2022 Gündem
Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında karar çıktı!
Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında karar çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, Musa Orhan'a karşı 'hakaret' suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı.
24.05.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca...
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca... Ülkenin gördüğü en tehlikeli tecavüzcü ve katillerden biri olan 75 yaşındaki John Shaw 46 yıl sonra ilk kez bir günlüğüne halkın içine karıştı. Katilin dışarı çıkar çıkmaz ilk yapmak istediği şeyi duyanlar ise şaşkına döndü.
24.05.2022 Dünya
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme!
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili’nin yanında çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu, yardımcısı Serkan Korkmaz'ın Bilgili'ye yardım ettiği ve jinekolog Dr. Hüseyin Şenyurt’un da suç delillerini yok ettiği suçlamasıyla yargılandıkları davada dosya, mütalaa hazırlaması için savcıya gönderildi.
11.05.2022 Yaşam
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı...
Aleyna, intihar notunu ruj kalemiyle yazmış! İş adamına yönelik 1 sayfalık yazı... Iğdır'da, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) ‘Ölümünden Gökhan Argın sorumludur’ şeklindeki notu ruj kalemi ile yazdığı ortaya çıktı. Ağgül'ün evindeki not defterinde, şüpheliye hitaben yazıldığı değerlendirilen bir sayfalık yazıda ise, "Sen konuşmak nedir, insanlık nedir bilmeyen, sinir hastası birisin. Oğlunun kız arkadaşına iki kez tecavüz etmenden, arkadaşlarının karıları ile yatmandan belli" ifadelerini kullandığı bildirildi.
14.01.2022 Gündem
Mahkeme salonu o sözleri duyunca inanamadı: Üzerine düştüm, iktidarsızım
Mahkeme salonu o sözleri duyunca inanamadı: Üzerine düştüm, iktidarsızım Köpeğe cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan 66 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı ilk mahkemede iktidarsız olduğunu savunarak beraatını talep etti.
14.12.2021 Yaşam
Vladimir Putin'e soğuk duş! İşkence görüntüleri dünyayı dehşete düşürdü...
Vladimir Putin'e soğuk duş! İşkence görüntüleri dünyayı dehşete düşürdü... Gelen son dakika haberlerine göre, binlerce Putin muhalifinin hapishanelerde tutulduğu Rusya'da cezaevlerinde kaydedilen işkence görüntülerinin sızması, dünyayı dehşete düşürdü.
6.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüzcü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tecavüzcü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.