Gazete Vatan Logo

Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'

Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...

Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'

Joseph "Joe" Roy Metheny, 1,80 cm'lik boyu ve devasa bedeni nedeniyle ironik bir şekilde "Minik" olarak adlandırılıyordu. Bir seri katil ve tecavüzcüydü. ABD'nin Baltimore bölgesinde uyuşturucu veya alkol sorunları geçmişi olan kadınları hedef alan Metheny, onları öldürdükten sonra en etli kısımlarını bir dondurucuda saklıyordu. 

Daha sonra da kurbanlarının etini makinede öğütüp domuz eti ve sığır eti ile karıştırıyordu. Sonra da onları hamburger köftesi haline getiriyordu. Metheny, 'insan hamburgerlerini' pişirip, yol kenarındaki bir barbekü kulübesinde müşterilere sattı. Joseph "Joe" Roy Metheny, Aralık 1996 yılında tutuklandı.

"KURBANLARI ÖLDÜRÜRKEN ZEVK ALDIM"

Metheny, duruşması sırasında burgerler hakkında konuşurken şunları söyledi:

Çok iyiydiler. İnsan vücudunun tadı domuz etine çok benziyordu. Karıştırırsanız kimse farkı anlayamaz.

Ayrıca suç işlediği için asla özür dilemeyeceğini ve kurbanlarının her birini öldürmekten gerçekten zevk aldığını söyledi.

Ceza duruşmasında, cinayetleri zevk aldığı için işlediğini, bundan heyecan duyduğunu, sarhoş olduğunu ve başka gerçek bir mazereti olmadığını iddia eden Metheny, 19 Aralık 1996'da üç kadını öldürmekle suçlandı.

Haberin Devamı

13 KADINI ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

13 kişiyi öldürdüğünü iddia ediyordu ancak yetkililerin elinde yalnızca iki cinayetle suçlamak için yeterli kanıt vardı. Metheny başlangıçta Rita Kemper'i kaçırma ve cinsel saldırıya teşebbüsten 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı ancak cinayetten beraat etti.

Ayrıca, Kimberly Lynn Spicer'ı öldürmekten ölüm cezasına çarptırıldı, ancak bu daha sonra şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapse çevrildi.

Metheny, Cathy Ann Magaziner'i öldürmek ve soymaktan suçunu kabul ettikten sonra ikinci bir ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

HÜCRESİNDE ÖLÜ BULUNDU

62 yaşındaki Metheny, 5 Ağustos 2017'de gardiyanlar tarafından hapishane hücresinde ölü bulundu.

'KİMSE FARKI ANLAMAZ'

Metheny, sözde bir çevrimiçi itirafta, kadınları öldürdükten sonra etlerini nasıl bir dondurucuda sakladığını anlatmıştı.

Doğrulanmamış metinde, ikisi birbirine karıştırıldığında domuz eti ve insan eti arasındaki "kimsenin farkı anlayamayacağını" iddia etti.

Kimberly Lynn Spicer'ın cesedi Aralık 1996'da bulundu ve birkaç gün sonra Metheny polise Cathy Ann Magaziner'in kalıntılarının yerini gösterdi. Bayan Magaziner ve Bayan Spicer'in ölümleriyle ilgili mahkumiyetinden önce, daha sonra suçlu olduğunu iddia etmesine rağmen iki evsizi baltayla öldürmekten beraat etti.

Haberin Devamı