Tc

Tc

Son dakika tc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tc gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.617 tc haberi bulunmuştur. Tüm tc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buzağı desteği ne zaman ödenecek, buzağı desteklemesi yattı mı? Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024?
Buzağı desteği ne zaman ödenecek, buzağı desteklemesi yattı mı? Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteklerinin ödeneceği tarih sorgulanıyor. 1. Dönem başvuruların ocak ayında tamamlandı. Buzağı desteği 2. Dönem başvuruları ise 1 Nisan 2024 tarihinde başladı, 17 Haziran 2024 tarihlerinde sona erecek. Tarım ve Hayvancılığı desteklemek için verilen buzağı destekleme ödemeleri başvurularla birlikte gerçekleştiriliyor. En az 4 ay yaşamış, programlı aşıları tamamlanmış ve 2023 doğumlu buzağıların faydalandığı desteğin hesaplara yatacağı tarih araştırılıyor. Peki, Buzağı desteği ne zaman yatacak 2024? Buzağı desteği yattı mı?
19.04.2024 Ekonomi
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024? Küçükbaş küpe desteği ne kadar, küçükbaş hayvan küpe desteği ne zaman verilecek?
Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024? Küçükbaş küpe desteği ne kadar, küçükbaş hayvan küpe desteği ne zaman verilecek? Yeni doğan buzağıların küpe takılması ve kayıt altına alınması, doğduğu işletmede 4 ay kalması şartıyla verilen buzağı destekleme ödemesine yönelik detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Çiftçi destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar “Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, buzağı desteği ne zaman yatacak 2024
19.03.2024 Ekonomi
YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi: YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
YKS geç başvuru ücreti son ödeme tarihi: YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak? YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak? ÖSYM takvimine göre YKS geç başvuru 5 Mart 2024 Salı günü ile 7 Mart 2024 Perşembe günü arasında gerçekleştirilecek. YKS geç başvuru ücretine bu sene yüzde 50 zam yapılmıştı. YKS geç başvuru ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik no ve şifre ile yapılabilecek.
5.03.2024 Gündem
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama Şubat, mart ve nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay ve astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı. Peki, Askerlik yeri sorgulama e devletten nasıl öğrenilir? Ocak 2024 askerlik yerleri belli oldu mu? İşte Askerlik sorgulama ekranı…
2.02.2024 Gündem
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.
29.01.2024 Gündem
Adana Teknofest'e hazırlanıyor
Adana Teknofest'e hazırlanıyor Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 2024 Teknoloji Yarışmaları için başvuruların başladığını bildirdi.
24.01.2024 Adana
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
Türk uzay yolcusuna Türk çağrı işareti
Türk uzay yolcusuna Türk çağrı işareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonu kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görev yapacak Türk uzay yolcusu Albay Alper Gezeravcı’nın millî çağrı işareti ile iletişim kuracağını bildirdi.
6.01.2024 Ekonomi
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 400 milyon TL’lik Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığına dair yaptığı açıklamayla büyük bir skandala imza atmıştı. Gerçek dışı bu açıklama Sisal Şans tarafından yalanlandı. İkramiyenin İstanbul’a çıktığı açıklandı.  Ancak gerçek ortaya çıkmasına rağmen Karabat açıklamasına dair düzeltme yapmadığı gibi özür de dilemedi. Bunun üzerine konu yargıya taşındı.
4.01.2024 Gündem
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçağın pistten çıktığı alana ekipler sevk edildi.
30.12.2023 Gündem
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı
Bir pastaya onlarca kişiyi dolandırdı! Akılalmaz olayın detayları ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta araç kiralama firması aracılığıyla birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen 8'i tutuklu, 23 sanık hakkında 2 ile 806 yıl arasında değişen hapis cezaları istemi ile dava açıldı. Mustafa Can K.'nin (27), icraya vereceği müşterinin birinci derece yakınlarının TC kimlik numaralarını noter katibi M.P.'den temin ettiği, bunun karşılığında da sanık M.P.'ye pasta gönderdiği yazışmalar da dava dosyasına girdi.
14.12.2023 Gündem
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda özel uçak pistten çıktı! Ekipler seferber oldu
Atatürk Havalimanı'nda özel uçak pistten çıktı! Ekipler seferber oldu Bodrum'dan İstanbul'a gelen Cessna tipi TC-ART tescilli özel uçak, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.
27.11.2023 Gündem
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 9 Kasım 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 9 Kasım evde bakım parası yattı mı? 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
9.11.2023 Ekonomi
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından toplam 5 bin öğrenciye burs imkanı sunulan “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” başvuruları 13 Kasım’a kadar uzatıldı.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.