Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu

Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu

Son dakika tbmm plan ve bütçe komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tbmm plan ve bütçe komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tbmm plan ve bütçe komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm plan ve bütçe komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 tbmm plan ve bütçe komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm tbmm plan ve bütçe komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT genel kurulda değişir mi 2023? EYT genel kurula gelmesi ne demek, EYT genel kurul ne zaman?
EYT genel kurulda değişir mi 2023? EYT genel kurula gelmesi ne demek, EYT genel kurul ne zaman? Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin yasa teklifinde beklenen adım atıldı. Düzenleme TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki, EYT genel kurulda değişir mi? EYT genel kurula gelmesi ne demek, EYT genel kurul ne zaman?
4.02.2023 Emekli
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
2022 yılı ek bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi
2022 yılı ek bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
23.06.2022 Ekonomi
Ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren yasa teklifi komisyonda kabul edildi
Ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren yasa teklifi komisyonda kabul edildi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren 4 maddelik yasa teklifi kabul edildi.
17.01.2022 Siyaset
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP ve HDP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP ve HDP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'un, "Selahhatin Demirtaş bir teröristtir" sözü üzerine komisyonda tartışma çıktı.
22.11.2021 Vatan TV
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gergin anlar!
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gergin anlar! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sunum yaptığı sırada gerginlik çıktı. Bakan Soylu konuşması sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a tepki göstererek "Ben gülmüyorum, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum. Sürekli oradan gülmeyin, densiz. Ben terörle mücadelenin nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyorum. El sallama, parmak sallama! Terörle mücadele yapmamız hoşuna gitmiyor, PKK'nın geldiği nokta hoşuna gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun. PKK'ya her evden oy istediniz, unuttuğumuzu mu zannediyorsunuz? Sizin Genel Başkanınız istedi" dedi. Tartışmanın büyümesi nedeniyle oturuma ara verildi.
22.11.2021 Vatan TV
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum'
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu terörle mücadeleye ilişkin bilgi verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un gülmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ben gülmüyorum, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum. Terörle mücadele yapmamız hoşuna gitmiyor, PKK'nın geldiği nokta hoşuna gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun" dedi.
22.11.2021 Gündem
Memurlara zam müjdesi! Ve belli oldu yüzde 12...
Memurlara zam müjdesi! Ve belli oldu yüzde 12... Milyonlarca memur bekliyordu ve belli oldu. 2022 yılında memurlara verilecek saat başı fazla mesai ücretleri açıklandı. Merkezi yönetim bütçesi verilerine göre bu sene 2 lira 40 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda yüzde 12 artışla 2 lira 70 kuruşa yükselecek. Harcırah miktarları ise yüzde 29 ila yüzde 33 oranında artacak. Bütçe maratonu 26 Ekim'de başlıyor.
18.10.2021 Memur
Cevdet Yılmaz: Türkiye aşı temininde sıkıntı yaşamayan nadir ülkelerden biridir
Cevdet Yılmaz: Türkiye aşı temininde sıkıntı yaşamayan nadir ülkelerden biridir TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, dünyada aşı temininde sorun yaşamayan, vatandaşına fazlasıyla bu imkânı sunan nadir ülkelerden bir tanesinin Türkiye olduğunu söyledi. Yılmaz, gençlere aşı olmaları konusunda çağrısında bulunarak, "Lütfen aşı olsunlar. Bu normal bir hastalık değil, bulaşıcı bir hastalık dolayısıyla aşı olduğumuz zaman sadece kendi hakkımızı, hukukumuzu, sağlığımızı korumuş olmuyoruz dedi.
18.10.2021 Gündem
2022 yılı bütçe maratonu 26 Ekim'de başlayacak
2022 yılı bütçe maratonu 26 Ekim'de başlayacak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 2022 yılı bütçe görüşmeleri 26 Ekim'de başlayacak.
18.10.2021 Ekonomi
Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi!
Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi! AK Parti milletvekillerinin sunduğu ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
13.07.2021 Ekonomi
2021 yılı öğretmen atamaları olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı!
2021 yılı öğretmen atamaları olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeler devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) bütçesi üzerine yapılan görüşmelerde milletvekillerinin sorularını cevaplandırdı. 2021 yılı öğretmen atamaları ile ilgili soruya da cevap veren Bakan Selçuk, öğretmen atamaları sayısı ile ilgili müjdeyi paylaşacaklarını söyledi. Peki, 2021 öğretmen atamaları olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman 2021? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları ve öğretmen atamaları ile ilgili detaylar...
4.11.2020 Eğitim
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı!
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu, ÖSYM Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve üniversitelerin 2021 yılı bütçesi görüşülüyor. Komisyona sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, norm kadro doluluk oranlarının Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 95, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 93, ülke genelinde ise yüzde 92 seviyesinde olduğunu söyledi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaptıklarını açıklayan Bakan Selçuk, resmi eğitim kurumlarında görev yapan 974 bin 837 öğretmenin bulunduğunu belirterek komisyona öğretmenlerin maaşları, hazırlık ödeneği ile mali ve sosyal hakları ile ilgili bilgi verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları...
3.11.2020 Eğitim
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak?
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Koronavirüsün etkilerini azaltmak için hükümet tarihin en kapsamlı vergi yapılandırmasını başlattı. Vergi affı olarak da nitelendirilen vergi yapılandırmada Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi, tüm idari para cezaları ve KYK borçları da yapılandırma kapsamında olacak. Milyonlarca kişi yapılandırma başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Yapılandırma Resmi Gazete'de yayınlandı mı? İşte vergi yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
30.10.2020 Ekonomi
Bakan Soylu'nun ipuçlarını verdiği sır gibi çalışmanın detayları ortaya çıktı
Bakan Soylu'nun ipuçlarını verdiği sır gibi çalışmanın detayları ortaya çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ipuçlarını verdiği, İçişleri ve Adalet bakanlıklarının FETÖ konusunda ortak yürüteceği operasyonun ayrıntıları belli oldu.
20.11.2018 Gündem
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi görüşmeleri başladı
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi görüşmeleri başladı TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda bedelli askerlik torba teklifinin görüşmeleri başladı.
23.07.2018 Gündem
Son dakika! Milyonları ilgilendiriyor! Hepsi kabul edildi
Son dakika! Milyonları ilgilendiriyor! Hepsi kabul edildi Kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen ve bir çok kesimi ilgilendiren Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan 130 maddelik tasarının, 82 maddesi kabul edildi
18.10.2017 Ekonomi
Dövizi için yanlış bilgi verenlere büyük ceza geliyor!
Dövizi için yanlış bilgi verenlere büyük ceza geliyor! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Merkez Bankası’na gerçek ve tüzel kişilere döviz pozisyonları hakkında her türlü bilgiyi sorma yetkisini veren düzenlemeyi kabul etti.
13.10.2017 Ekonomi
'Torba Tasarı' Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
'Torba Tasarı' Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, proje bazlı teşvik uygulaması, şehit yakınına ÖTV'siz araç, ticari araçların yenilenmesinde vergi teşviki, Hakkari ve Şırnak'ın ilçeye dönüştürülerek Yüksekova ve Cizre illerinin kurulması ile vakıf üniversitelerine ilişkin düzenlemeleri de içeren tasarı kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Afyon şehitleri için yasa
Afyon şehitleri için yasa TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen “torba yasa tasarısı”nda, Ayfonkarahisar’daki cephanelik patlamasında şehit düşen 25 askerin yakınını ilgilendiren bir düzenleme de yer aldı...
29.09.2021 Gündem
Komisyonda Vali ve Gezi tartışması
Komisyonda Vali ve Gezi tartışması Milletvekilleri pankartlı protestosuyla karşılaştı
29.09.2021 Gündem
MHP'den AKP'ye destek!
MHP'den AKP'ye destek! Şandır, 48 maddenin kanunlaşmasına partisinin katkı vermeye hazır olduğunu söyledi
12.07.2013 Siyaset
Bunu reddedene 2 yıl hapis!
Bunu reddedene 2 yıl hapis! Yasa teklifi kabul edildi, reddeden yandı
29.09.2021 Gündem
Tiryaki sürücülere kötü haber!
Tiryaki sürücülere kötü haber! Alkol yasası komisyondan geçti: İşte yeni değişiklikler...
22.05.2013 Siyaset
'Ayranı milli içki olarak...'
'Ayranı milli içki olarak...' Komisyona damga vuran 'milli içki' tepkisi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Plan Ve Bütçe Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm plan ve bütçe komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.