Tatil Beldesi

Tatil Beldesi

Son dakika tatil beldesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatil beldesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatil beldesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatil Beldesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatil beldesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 510 tatil beldesi haberi bulunmuştur. Tüm tatil beldesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'daki teleferik facia böyle geliyorum demiş! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Antalya'daki teleferik facia böyle geliyorum demiş! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı Tünektepe Mevkisi’nde 1 kişinin ölümü 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik kazası 23 saat süren kâbusa döndü. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
324 Alan Kodu Nereye Ait? 0324 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
324 Alan Kodu Nereye Ait? 0324 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Çok merak edilen ve internette araştırılan şehir kodları arasında 324 yer almaktadır. Aynı zamanda bu kod daha çok 0324 olarak ifade edilir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Mersin şehrine ait olan 0324 ile birlikte birçok farklı sabit numaraya ulaşım şansı elde edil. Hem bir tatil beldesi olarak hem de liman şehri olması ile birlikte Mersin Türkiye'nin en önemli şehirleri içerisinde bulunur. Bu sebepten dolayı yoğun olarak birçok farklı sabit telefon numarası yaygın olarak aranmaktadır. Bunu gerçekleştirmek için ise öncelikle şehre ait kod kullanılır.
27.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: İstanbul’umuzda riskli tek bir yapı bırakmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul’umuzda riskli tek bir yapı bırakmayacağız Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Nikâh Sarayı’nda STK, İş Adamları, Muhtarlar ve Site Temsilcileri ile Kahvaltı Programı’nda bir araya geldi. Bakan Kurum, "İller Bankamızla 160 milyon TL değerinde, sizlere nefes aldıracak bir kapalı otopark projesi yürütüyoruz’’ dedi. Kurum öte yandan, “İstanbul, istikbalimizin harcının karıldığı yerdir. İstanbul’umuzda riskli tek bir yapı bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.
25.04.2023 Gündem
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Yaşam
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi Çanakkale’de gelgit olaylarına bağlı olarak deniz suyu çekildi, Dardanos sahilinde kıyıdan açığa doğru yaklaşık 20 metrelik bölümde bazı tekneler karaya oturdu.
14.02.2023 Gündem
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıkmıştı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, kardan en çok etkilenen bölgelerden birinde ailesiyle tatil yapan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi.
2.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan açıklama! Şeyma Subaşı ile kavga ettiler mi?
Acun Ilıcalı'dan açıklama! Şeyma Subaşı ile kavga ettiler mi? Melisa adında kızları olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Muğla'nın gözde tatil beldesi Bodrum'da ünlülerin uğrak bir restoranında tartıştıkları iddia edildi. İkilinin kavga ettiği iddia edilen görüntünün magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Ilıcalı sessizliğini bozdu.
20.07.2022 Magazin
İzmir'de bir yangın daha! Yerleşim yerine çok yakın
İzmir'de bir yangın daha! Yerleşim yerine çok yakın İzmir’in Menderes ilçesindeki tatil beldesi Gümüldür’de evlere yakın noktada yangın çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangına ekipler müdahalede bulunuyor.
17.07.2022 Gündem
Fenomen Adriana Hughes’in pozları sosyal medyayı salladı! Kasık dekoltesiyle...
Fenomen Adriana Hughes’in pozları sosyal medyayı salladı! Kasık dekoltesiyle... Sosyal medyada 362 bin takipçisi bulunan fenomen isim Adriana Hughes, Meksika’nın tatil beldesi Tulum’da çekilen fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını büyüledi. Bikini üzerini anımsatan elbisesiyle cesur pozlar veren Hughes’in dekoltesi takipçilerinden tepki çekti.
6.07.2022 Magazin
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh can pazarına sahne oldu. 68 yaşındaki bir kadın gri köpekbalığı saldırısına uğradı. Sahildekilerin dehşet içinde izlediği o anlara ait görüntüler sosyal medyada yer aldı. Dünya Mısır'dan gelen görüntüleri konuşuyor...
3.07.2022 Siyaset
Çeşme'de kamusal alanda çadır ve karavan yasağı
Çeşme'de kamusal alanda çadır ve karavan yasağı İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'de kamusal alanlarda, plajlarda, park- bahçelerde çadır kurulması ve karavan konulmasının yasaklandığı duyuruldu. 
2.07.2022 Yaşam
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota
19 Mayıs’ta 1 gün izinle 4 gün tatil yapacaklara 4 harika rota 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Perşembe gününe denk geliyor. Söz konusu resmi tatilin hafta sonuna uzatılıp uzatılmayacağı konusunda henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmese de birçok çalışan 20 Mayıs Cuma günü için izin alma planları yapıyor. Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi ENUYGUN.COM 20 Mayıs Cuma günü izin alıp 4 günlük tatil yapabilecekler için hava durumu ve bilet fiyatlarını da göz önüne alarak 4 harika rota önerisinde bulundu.
13.05.2022 Yaşam
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel...
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel... Ülke Anna-Marie ve Mürsel aşkını konuşuyor. 90'lı yıllardaki Sarah ile Musa aşkını unutmak ne mümkün. Şimdiyse moda Anna-Marie ve Mürsel. Tanıştıktan sonra katıldıkları reality şovda evlenen çift, sosyal medyada bir hayli popüler. Üstelik şimdi verecek mutlu bir haberleri daha var...
21.01.2022 Dünya
Ünlü tatil beldesi Fethiye'deki 'hortum' böyle görüntülendi
Ünlü tatil beldesi Fethiye'deki 'hortum' böyle görüntülendi Muğla'nın Fethiye ilçesinde, sağanağın ardından denizde yaklaşık 2 dakika süren hortum oluştu. O anlar kameraya da yansıdı.
8.01.2022 Yaşam
Yalın'dan şaşırtan evlilik açıklaması!
Yalın'dan şaşırtan evlilik açıklaması! Şarkıcı Yalın, 'Pazar Şarkıları' konseptiyle önceki akşam altıncı kez Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, konser sırasında bir hayranının sorusunu yanıtladı.
26.09.2021 Magazin
Denizde esrarengiz cisim alarmı! Saatlerce aradılar ama...
Denizde esrarengiz cisim alarmı! Saatlerce aradılar ama... Bartın'ın İnkum tatil beldesinde, kıyıdan 100 metre açıkta deniz üzerinde görüldüğü iddia edilen bir cisim için dalgıçlar arama yaptı. 2 saat süren aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.
12.09.2021 Yaşam
Hadise soruları yanıtsız kaldı
Hadise soruları yanıtsız kaldı Mehmet Dinçerler, Hadise ile ilgili soruları yine yanıtlamak istemedi.
20.08.2021 Magazin
Bartın ve Düzce'de denize girmek yasaklandı!
Bartın ve Düzce'de denize girmek yasaklandı! Bartın'ın İnkumu tatil beldesi ile Düzce'nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle vatandaşların denize girmesine müsaade edilmiyor.
23.07.2021 Gündem
Tatil beldesindeki otoparkta yangın kabusu! Araçlar küle döndü
Tatil beldesindeki otoparkta yangın kabusu! Araçlar küle döndü Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı tatil beldesi Kızkalesi'nde, otellerin ortak kullandığı otoparktaki araçlarda yangın çıktı. Yangın sonucunda 10 araç tamamen, 2 araç ise kısmen yandı.
8.07.2021 Gündem
8 litre su için 960 lira hesap geldi!
8 litre su için 960 lira hesap geldi! Dünyaca ünlü tatil beldesi Bodrum yine yüksek hesap ücreti ile gündeme geldi. Bodrum'da bir işletmede 8 litre su için 960 lira ücret istendi.
8.07.2021 Gündem
Akın edildi, araç kuyruğu oluştu! Son 24 saatte 10 binden fazla giriş!
Akın edildi, araç kuyruğu oluştu! Son 24 saatte 10 binden fazla giriş! Aydın'ın Kuşadası ilçesi, 2 günlük hafta sonu tatili nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu. İlçe Emniyet Müdürlüğü verilerine göre tatil beldesine son 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı öğrenildi.
18.06.2021 Gündem
Biden 'ABD geri döndü' dedi ve Putin'i bu sözlerle tehdit etti
Biden 'ABD geri döndü' dedi ve Putin'i bu sözlerle tehdit etti ABD Başkanı Joe Biden, Avrupa gezisi kapsamında görüşeceği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, Rus hükümetinin 'zararlı faaliyetler' yapması durumunda Washington'un 'sağlam ve anlamlı' yanıt vereceği uyarısında bulundu.
9.06.2021 Dünya
Ahmet Vefik Alp kimdir? MHP'li Ahmet Vefik Alp yaşamını yitirdi!
Ahmet Vefik Alp kimdir? MHP'li Ahmet Vefik Alp yaşamını yitirdi! Ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp hayatını kaybetti. Alparslan Türkeş’in danışmanlığını yapan ünlü mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp 1994 mahalli idareler seçimlerinde MHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuştu. Bu acı haberin ardından pek çok kişi Ahmet Vefik Alp kimdir? Ahmet Vefik Alp kaç yaşındaydı? Ahmet Vefik Alp'in hastalığı neydi? sorularını araştırıyor. İşte Ahmet Vefik Alp hayatı hakkında bilgiler...
10.01.2021 Gündem
Morityus açıklarındaki felaketin nedeni ortaya çıktı
Morityus açıklarındaki felaketin nedeni ortaya çıktı Hint okyanusu ülkesi Morityus açıklarında karaya oturarak büyük petrol sızıntısına yol açan yük gemisinin, mobil hat kapsamına girmek için kıyıya yanaştığı ve bu esnada derinliği saptayacak harita kullanmadığı ortaya çıktı.
21.12.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'İhtimal yoktur'
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'İhtimal yoktur' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC Su Hattı'nın açılışında konuşarak, "Doğu Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'nin içinde olmadığı hiçbir senaryonun başarı ihtimali yoktur. Doğu Akdeniz Konferansında Kıbrıs Türk'ü hak ettiği gibi temsil edilmelidir" dedi.
6.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatil Beldesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatil beldesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.