Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik

Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik

ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıkmıştı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, kardan en çok etkilenen bölgelerden birinde ailesiyle tatil yapan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi.

Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik

Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden, insanları evlerine hapsedip, elektriksiz ve soğukta bırakan kar fırtınasında hayatını kaybedenlerin sayısı 63'e yükseldi. Fırtınadan en çok etkilenen New York eyaletindeki Buffalo şehrinde ölenlerin sayısı 34'e ulaştı. Kentte bazı evlerin dışında dev buz sarkıtları oluştu. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama çağrısı yapıldı ve araç kullanma yasağı uygulanıyor.

 

JEREMY RENNER GEÇİRDİĞİ KORKUNÇ KAZANIN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Ülkeyi saran bu korkunç hava olaylarından herkes nasibini aldı. Sabah saatlerinde ajanslara Son Dakika uyarısıyla yollanan habere göre ünlü oyuncu Jeremy Renner da, ailesiyle birlikte kar esareti altında kaldıkları Kuzey Nevada ilçelerinde 35.000 haneyi elektriksiz bırakan bir fırtınadan ağır şekilde etkilenen Reno bölgesindeki evinde bulunuyordu. Sevilen bir tatil beldesi olan Tahoe Gölü'ndeki evinin tadını çıkarırken sürekli resim ve videolar yayınlayan Jeremy Renner, kış tatillerini ve kış sporlarını çok sevmesiyle tanınan bir ünlü. Büyük araçlar kullanmayı da çok seven Renner, yine böyle bir araç kullanarak kar kürerken korkunç bir Kaza Geçirdi ve hemen acil olarak hava ambulansıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

DURUMU KRİTİK AMA STABİL

51 yaşındaki aktörün, dün hava yoluyla hastaneye nakledildiği ve ailesiyle birlikte olduğu, aynı zamanda da hastanede mükemmel bir bakım gördüğü bildirildi. Jeremy Renner, kar küreme yaptığı sırada hava koşullarına bağlı gerçekleşen bir kazada aldığı yaralanmalar nedeniyle şu anda 'kritik ancak stabil durumda' olduğu açıklandı. Ünlü aktörün hastanede ne kadar kalacağı, aldığı yaraların türü ve genel sağlık durumu hakkında henüz tam detaylı bir açıklama ise yapılmadı.

KIŞ TATİLİNİ ÇOK SEVİYOR, SIK SIK BÜYÜK ARAÇLARLA KAR KÜRÜYORDU

Geçtiğimiz aralık ayında Instagram hesabına yüklenen bir videoda, aktörün endüstriyel boyuttaki kar püskürtücüsünü sürerken eğlendiği görülebiliyordu. Jeremy Renner bu paylaşımın altına “Toprak Ana'ya ve Doğa Ana'ya çok saygım var... Dövüşü kaybetmeyi bekliyorum ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye yazmıştı. Jeremy Renner, geçmiş yıllarda da bu tür KAR FIRTINASI gibi durumlarda yerel itfaiye teşkilatlarıyla çalışarak onlara görevlerinde yardım etmişti. Renner bu tecrübelerini “Orada itfaiye teşkilatlarıyla çalışıyorum ve oldukça harikalar. Bana öğretiyorlar ve yardım ediyorlar. Onlarla birkaç saat geçirip ben de bu konuda yapabileceklerimi öğreniyorum” sözleriyle anlatmıştı.

Haberin Devamı

OSCAR ADAYLIKLARI VAR AMA ONU HERKES MARVEL'LA TANIMIŞTI

JEREMY RENNER, Hawkeye, Avengers ve Captain America gibi Marvel serilerindeki rolleriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Oysa birçok ciddi yapımda da yer alan oyuncu The Hurt Locker ve The Town filmlerindeki rolleri için peş peşe Oscar adaylığı kazanmıştı. Jeremy Renner Kanadalı model Sonni Pacheco’yla 2014’ün hemen başında evlenmiş, daha yılın bitmesine birkaç gün kala Pacheco, şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle ünlü aktörden boşanmak için dilekçe vermişti. Çiftin velayetini paylaştıkları bir kızları var.

Haberin Devamı