Jeremy Renner

Jeremy Renner

Son dakika Jeremy Renner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeremy Renner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeremy Renner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeremy Renner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeremy renner gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 jeremy renner haberi bulunmuştur. Tüm jeremy renner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Ölümün kıyısından dönmüştü! Ünlü oyuncu kırmızı halıda
Ölümün kıyısından dönmüştü! Ünlü oyuncu kırmızı halıda Kar kürerken ağır bir kaza geçiren ve şimdilerde tedavisi devam eden oyuncu Jeremy Renner, ailesiyle "Rennervations" dizisinin prömiyerine katıldı.
12.04.2023 Magazin
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Korkunç kazayı gözyaşları içinde anlattı
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Korkunç kazayı gözyaşları içinde anlattı ABD'li oyuncu Jeremy Renner, kar küreme aracının altında kaldı. Geçirdiği ağır kaza sonucu iki kez ameliyat olan ve tedavi altına alınan Renner, korkunç kazanın sebebini açıkladı. Ünlü isim kaza anını gözyaşları içinde anlattı.
30.03.2023 Magazin
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy Renner'ın sağlık durumu iyiye gidiyor
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy Renner'ın sağlık durumu iyiye gidiyor ABD'li oyuncu Jeremy Renner, kar küreme aracının altında kaldı. Geçirdiği ağır kaza sonucu iki kez ameliyat olan ve tedavi altına alınan Renner, son olarak yeğeninin hastanedeyken kendisine yazdığı sevimli bir notu paylaşmıştı. Tedavisine evinde devam edilen Renner'dan iyi haberler geliyor.
28.03.2023 Magazin
ABD'li oyuncu kar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy Renner'den yeni paylaşım geldi
ABD'li oyuncu kar küreme aracının altında kalmıştı! Jeremy Renner'den yeni paylaşım geldi ABD'li oyuncu Jeremy Renner kar küreme aracının altında kalmış ve ağır yaralanmıştı. Ünlü ismin iyileşme süreci devam ederken yeğeninin hastanedeyken kendisine yazdığı notu sosyal medyadan paylaştı.
16.03.2023 Magazin
Jeremy Renner ölümden döndü! 30'dan fazla kemiğinde kırık var
Jeremy Renner ölümden döndü! 30'dan fazla kemiğinde kırık var Uzun yıllardır Hawkeye karakterine hayat veren ünlü aktör Jeremy Renner, kar kürerken geçirdiği kazaya dair yeni bir gelişme paylaştı ve 30'dan fazla kemiğinin kırıldığını açıkladı.
24.01.2023 Kültür Sanat
Jeremy Renner, kar küreme aracının altında kalmıştı! Arkadaşları sağlık durumunu açıkladı
Jeremy Renner, kar küreme aracının altında kalmıştı! Arkadaşları sağlık durumunu açıkladı ABD'de evinin civarında kar küreme aracı kazası sonucu ağır yaralanan aktör Jeremy Renner'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Yedi tonluk kar küreme aracı aktörü ezmiş ve neredeyse hayatını kaybetmesine yol açmıştı. İki kez ameliyat olan ve hastanede tedavisi devam eden Renner'ın arkadaşları, ünlü ismin durumunun söylenenden çok daha kötü olduğunu açıkladı.
17.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi!
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi! Yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisine geçtiğimiz haftalarda nokta koyma kararı alan oyuncu Hazar Ergüçlü, sürpriz ayrılık sonrası 2023'ü ailesiyle karşıladı.
4.01.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Merve Dizdar ile Uğur Uzunel yeni yılı birlikte karşıladı!
Masumlar Apartmanı'nın yıldızları Merve Dizdar ile Uğur Uzunel yeni yılı birlikte karşıladı! Geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini inkar eden Merve Dizdar ile eski rol arkadaşı Uğur Uzunel, 2023'ü Kapadokya'daki bir mekânda karşıladı. Dizdar ile Uzunel, gece geç saatlere kadar eğlendi.
3.01.2023 Magazin
Avengers'ın "Hawkeye"ı Jeremy Renner kaza geçirdi; ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı
Avengers'ın "Hawkeye"ı Jeremy Renner kaza geçirdi; ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı Avengers'ın "Hawkeye"ı Jeremy Renner, hafta sonu kar kürerken geçirdiği kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı.
2.01.2023 Kültür Sanat
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıkmıştı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, kardan en çok etkilenen bölgelerden birinde ailesiyle tatil yapan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi.
2.01.2023 Magazin
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek!
'Yenilmezler'den Poto Riko'ya destek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan 'Yenilmezler' ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek!
Yenilmezler’den Porto Riko’ya Wdestek! Beyazperdede dünyayı kurtarmasıyla ünlü olan Yenilmezler ekibi, gerçek hayatta da kahramanlardan oluşuyor.
8.11.2017 Magazin
Babasının küçük kızı
Babasının küçük kızı Ünlü aktör Jeremy Renner, önceki gün New York City’de kaldıkları otelden 3 yaşındaki kızı Ana ile birlikte çıkarken görüntülendi...
11.11.2016 Magazin
Tom Cruise’a yeni görev
Tom Cruise’a yeni görev Milyonların sevgilisi Tom Cruise, sevilen seri Mission Impossible’ın yeni filmi ile geri döndü. Ünlü aktörün merak ve heyecanla beklenen filmi Mission Impossible:Rogue Nation bugün vizyona giriyor.
30.07.2015 Advertorial
Bu kadar açılır mı!
Bu kadar açılır mı! Başrollerini Jeremy Renner ve Scarlett Johannson’ın paylaştığı ‘Avengers: Age Of Ultron’ filminin Londra galasına giden manken Didem Soydan, Closh butik imzalı derin göğüs dekolteli tulumuyla kırmızı halıda tüm bakışları üzerinde topladı...
22.04.2015 Magazin
Londra'da Didem şov
Londra'da Didem şov Başrollerinde Jeremy Renner, Samuel L...
22.04.2015 Magazin
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları Film Fragmanı
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları Film Fragmanı Film, Hansel ve Gretel masalını oldukça sıra dışı biçimde yorumluyor. Zencefilli evle yaşadıkları korkunç travmatik olaydan 15 yıl sonra Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton), kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. Yıllar geçtikçe ikizler avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir..
30.01.2013 Sinema-Dizi
Bourne'un Mirası Film Fragmanı
Bourne'un Mirası Film Fragmanı Bourne film serisinin arkasındaki anlatım mimarı Tony Gilroy, tüm dünyada neredeyse 1 milyar dolar hasılata ulaşmış son derece popüler casusluk serisinin bir sonraki bölümünde bu defa yönetmen koltuğuna oturuyor: Bourne’un Mirası.... Yazar/Yönetmen Gilroy, Robert Ludlum’un yarattığı Bourne evrenini orijinal bir hikaye ile genişleterek ilk üç filmdeki olayların tetiklediği yeni bir kahramanı (Jeremy Renner) karşımıza getiriyor. Bourne’un Mirası (The Bourne Legacy) filminde Renner’a serinin yeni oyuncuları Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac eşlik ederken, eski oyuncular Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn rollerini devam ettiriyorlar
29.08.2012 Sinema-Dizi
Gişede de ‘Yenilmezler’
Gişede de ‘Yenilmezler’ Dev oyuncuların yer aldığı Yenilmezler gişede ilk üç gün rekorunu kırdı
7.05.2012 Kültür Sanat
Karnı burnunda Oscar adayı
Karnı burnunda Oscar adayı İşte bu yılın Oscar adayları
26.01.2011 Arşiv
Oscar adayları açıklandı
Oscar adayları açıklandı Merakla beklenen Oscar adayları açıklandı
2.02.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Renner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeremy renner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.