Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı

Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı

Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.

Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı

'Ölümcül Tuzak' ve 'Hırsızlar Şehri' filmleriyle iki kez Akademi Ödülleri'nde Oscar'a aday gösterilen Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. 'Görevimiz Tehlike' serisinde 'William Brandt'i, Marvel Sinematik Evreni'nin 'Hawkeye'ı canlandıran Renner'ın sözcüsü konuyla alakalı 'The Hollywood Reporter'a konuşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kar kürerken hava durumuna bağlı bir kaza geçiren Jeremy'nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun 'kritik' ancak mevcut olarak 'stabil' olduğunu doğrulayabiliriz.

HELİKOPTERLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ailesinin, Jeremy Renner ile birlikte olduğu ve helikopterle hastaneye kaldırılan oyuncu ile ilgilenildiği belirtilmişti. Renner'ın hastanede ne kadar kalacağına dair ise bir açıklama yapılmamıştı.

RENNER'IN SAĞLIK DURUMU

Son olarak 51 yaşındaki Jeremy Renner'ın kapsamlı bir iyileşme sürecinin bir parçası olarak Pazartesi günü erken saatlerde ilk ameliyatını geçirdiği, ancak ünlü ismin bir ameliyata daha gireceği ortaya çıktı.

 

KAR KÜREME ARACI ÜZERİNDEN GEÇTİ

Ünlü isim, şu anda yoğun bakımda ve doktorlar kazanın yol açtığı yaraları tedavi etmek için uğraşırken; ikinci ameliyatını geçirecek. Yıldız, garaj yolunu açmak için kullandığı kar küreme aracının üzerinden geçmesi sonucu künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdi.

Haberin Devamı

TMZ'nin bildirdiğine göre; aracın güvenlik özellikleri arızalandı ve Renner'ın bacağının geçmesine neden oldu ve oyuncuyu bulunduğu mülkün yaklaşık çeyrek mil (yaklaşık 400 metre) dışına sürükledi.

 

KOMŞUSU YARDIMINA KOŞTU

Hollywood yıldızının -doktor olan bir komşusu, Renner'ın yardımına koştu kanamayı durdurmak için yaralı bacağına turnike uyguladı; ancak ünlü isim sabah 9.50'de karlı olay yerinden hava yoluyla çıkarıldığında ciddi bir şekilde kan kaybetti.

Ayrıca TMZ, yıldıza yakın kaynaklara dayanarak Jeremy'nin sadece bacağında değil; vücudunun diğer bölgelerinde de yaralanmalar olduğunu belirtti.

AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI

DailyMail'de yer alan habere göre; aktörün ailesi tarafından yapılan açıklamada Jeremy ile ilgilenen inanılmaz doktor ve hemşirelere teşekkür ettikleri ve Renner'ın hayranlarından gelen sevgi ve destek karşısında şaşkın ve minnettar oldukları belirtildi.

Haberin Devamı

Jeremy Renner, kendisi gibi oyuncu olan Sonni Pacheco ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin birlikteliği çok uzun sürmemişti. Pacheco, 2015'te boşanarak, yollarını ayırmıştı. İkilinin bu birlikten 9 yaşında Ava Berlin Renner adında çocuğu bulunuyor.

HASTANEDEN PAYLAŞTI!

51 yaşındaki ünlü oyuncu, merak içinde kalan hayranları için Instagram hesabından paylaşımda bulundu. 18.6 milyon takipçisine seslenen Renner, paylaştığı fotoğrafa "Nazik sözleriniz için hepinize teşekkürler. Şu anda yazamayacak kadar dağınık haldeyim. Hepinize sevgiler yolluyorum." notunu düştü.

'ÇABUK İYİLEŞ DOSTUM'

Paylaşıma yapılan yorumlarda, "Çabuk iyileş dostum", "Seni seviyorum", "Acil şifalar dilerim. Senin için dua ediyorum" şeklinde ifadeler kullanıldı.

"OLAYIN KOŞULLARI ARAŞTIRILIYOR"

Washoe County Şerif Ofisi ise yaptığı açıklamada yaşananları şöyle anlattı:

1 Ocak 2023 tarihinde saat 9:00 sularında Washoe County Şerif Ofisi, Nevada'nın Reno kentindeki Mt Rose Highway bölgesinde meydana gelen travmatik bir yaralanmaya müdahale etmiştir. Olay yerine varan Şerif Yardımcıları, Truckee Meadows Yangın Koruma Bölgesi ve REMSA Health ile koordinasyon sağlayarak Bay Jeremy Renner'ın bakım uçağıyla yerel bir hastaneye naklini ayarlamıştır. Bay Renner, olaya karışan tek taraftır. Washoe İlçesi Şerif Ofisi Büyük Kaza Araştırma Ekibi, şu anda olayın koşullarını araştırmaktadır.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI

Bu yıl ABD'yi vuran soğuk hava dalgası ve fırtınanın yoğun yaşandığı Sierra Nevada dağlarında bir çiftliği bulunan Jeremy Renner, sosyal medya hesabından fırtına ve kar yağışının boyutunu ortaya koyan bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Haberin Devamı

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Renner, geçtiğimiz aylarda da endüstriyel boyuttaki kar püskürtücüsünü sürerken eğlendiği anları yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "Toprak ana ve doğa anaya çok saygım var... Dövüşü kaybetmeyi bekliyorum ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" notunu düşmüştü.

"BU KONUDA YAPABİLECEKLERİMİ ÖĞRENİYORUM"

Jeremy Renner, geçmiş yıllarda da bu tür kar fırtınası gibi durumlarda yerel itfaiye teşkilatlarıyla çalışarak, onlara görevlerinde yardım etmişti. Renner, bu tecrübelerini, "Orada itfaiye teşkilatlarıyla çalışıyorum ve oldukça harikalar... Bana öğretiyorlar ve yardım ediyorlar. Onlarla birkaç saat geçirip, ben de bu konuda yapabileceklerimi öğreniyorum" sözleriyle anlatmıştı.