Gazete Vatan Logo

Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel...

Ülke Anna-Marie ve Mürsel aşkını konuşuyor. 90'lı yıllardaki Sarah ile Musa aşkını unutmak ne mümkün. Şimdiyse moda Anna-Marie ve Mürsel. Tanıştıktan sonra katıldıkları reality şovda evlenen çift, sosyal medyada bir hayli popüler. Üstelik şimdi verecek mutlu bir haberleri daha var...

Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel...

ABD'li Anne-Marie ve Antalyalı Mürsel. Sosyal medyada tanışan çift, daha sonra katıldıkları reality şov ile isimlerini dünyaya duyurdu. Şu sıralar her türlü nostalji sohbetinde başrol oynayan 90'lar, pek çok ikonik olaya sahne olmuştu. Bir yandan altın çağını yaşayan radyo frekanslarını bol bol dinlemiş, bir yandan da televizyonda "Televole", "Sıcağı Sıcağına", "Saadettin Teksoy ile Sırlara Yolculuk", "Bir Demet Tiyatro", "Olacak O Kadar", "Laf Lafı Açıyor" gibi farklı türlerdeki programları izlemiştik. Kimi zaman beklenmedik anda gelen tokat ya da yumruklarla şaşkına dönmüş, edilen küfürlerle ise ne olduğumuzu şaşırmıştık.

O dönemde farklı ülkelerden iki "ergen"in aşkı ise uzun süre gündemden inmemişti. Elbette ki İngiliz kızı Sarah ve Kahramanmaraşlı Musa'dan bahsediyoruz. 1997 yılında popüler tatil beldesi Alanya'da başlayan aşk, yalnızca Türk medyasında değil, yurt dışında da haber olmuştu. Ailesiyle birlikte tatile Türkiye'ye gelen ve o dönem henüz 13 yaşında olan Sarah, gönlünü garson Musa Kömeağaç’a kaptırmıştı. Musa ise o dönem 18 yaşındaydı. Her tatil gibi bu da bitti ve Sarah ülkesine döndü.

Haberin Devamı

Ancak genç âşıklar yazışmaya ve görüşmeye devam etti. Çift kısa süre sonra evlilik kararı aldı ve Sarah'nın ailesinin de onayıyla evlendi. Ancak durumun basına sızması üzerine Musa, küçük yaştaki kızı alıkoymak suçundan 28 gün süreyle hapse girdi. Çiftin çocukları da oldu ilişkileri rayına girmedi ve yollar ayrıldı. Ancak "Sarah ile Musa" kalıbı, 90'ları hatırlayan kesimin hafızına yer etti ve bir türlü silinmedi.

Şimdiyse iki farklı ülkeye ait olsalar da aşklarıyla manşetleri süsleyen bir başka çift var: ABD'li Anne-Marie ve Antalyalı Mürsel. Sosyal medyada tanışan çift, daha sonra katıldıkları reality şov ile isimlerini dünyaya duyurdu. Şimdiyse çiftin takipçilerine verdiği mutlu bir haberleri var...

BEBEK HABERİNİ INSTAGRAM'DA DUYURDU
"90 Day Fiancé" adlı televizyon programından Anna-Marie Campisi, mutlu haberi duyurmak için sosyal medyayı tercih etti. Pazar günü Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak açıklama yalan reality şov yıldızı, Türk kocası Mürsel Mistanoğlu ile birlikte ilk çocuklarını beklediğini ilan etti.

Haberin Devamı

"Mürsel ve ben bu Mayıs'ta küçük bir erkek çocuğu beklediğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Şu anda bebeğimiz 22 haftalık!" açıklamasında bulunan Anna, 300 binden fazla takipçisine mutlu haberi duyurdu. Anna-Marie, paylaşımlarına 'Geleceğin Arıcısı Mayıs 2022' yazan siyah baskılı küçük sarı bir tulum da dahil olmak üzere birkaç fotoğraf ekledi. Anna ayrıca, Mürsel ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını ve mayıs ayında doğması beklenen erkek bebeklerinin ultrason görüntüsünü de paylaştı.

AİLESİ ONAYLAMADI
Aslen Antalyalı olan Mürsel ve Nebraska doğumlu olan Anna, hobi olarak arıcılıktan zevk almaları ve ortak yönleri sayesinde bağ kurdu. Çift, doğuma uzanan yolculuklarını ve taşıyıcı anne kullandıkları konusunda açık davrandı. Anna'nın ayrıca önceki ilişkisinden Joey, Gino ve Leo adlı üç oğlu bulunuyor.

Anna'nın evlilik dışı doğan çocukları nedeniyle, Mürsel'in Türkiye'deki ebeveynleri tarafından evliliklerinin onaylanmamasına neden olmuştu. Mürsel önce düğünü iptal edip Türkiye'ye döndü, ancak daha sonra geri döndü ve Anna ile evlendi.

Haberin Devamı

"ÇILGIN VE YOĞUN BİR 2 YIL"
Anna geçen haziran ayında Instagram'da yaptığı paylaşımla aşklarına adeta saygı duruşunda bulundu. Anna paylaşımında, "İki yıl önce bugün Mürsel ilk kez ABD'ye indi! Zaman uçup gidiyor! Çılgın ve yoğun bir 2 yıl oldu" diye yazdı.

"90 Day Fiancé" adlı reality şov programı, ilk olarak 12 Ocak 2014'te TLC'de yayınlanmıştı. Televizyon şovu, sekiz sezon boyunca izleyici ile buluştu. Sekizinci sezon, 6 Aralık 2020'de yayınlandı.


FIRTINALI AŞK
İkisi de 38 yaşında olan Anna-Marie ve Mürsel, sosyal medyada tanıştı. Aralarındaki dil engeline rağmen birbirine âşık olan çiftten Anna, Türkiye'ye geldi. Anna'nın Türkiye gezisinden yalnızca dört ay sonra Mürsel, evlilik teklifinde bulundu. Çift sonsuza dek mutlu olmayı dört gözle beklese de, Mürsel'in ailesi Anna Marie'nin geçmiş ilişkisinden olan üç çocuğundan haberdar değildi. Aile Anna Marie'nin evlilik dışı çocuk sahibi olmasını asla onaylamadığını açık açık söyledi. Bunu üzerine çiftin arası bozuldu ve Mürsel Türkiye'ye döndü. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmedi, ABD'ye geri dönen Mürsel ile Anna dünyaevine girdi. Çift, şimdiye mutluluklarını dünyaya gelmesini dört gözle bekledikleri oğulları ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Anna-Marie, sosyal medyadaki 305 bin takipçisiyle eşi Mürsel'le olan yaşamlarından paylaşımlarda bulunuyor. "Anna-Marie Mistanoglu Campisi" adını kullanan televizyon yıldızının paylaşımları, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Mürsel'in ise Instagram'da 50 bine yakın takipçisi bulunuyor.