Tapu Müdürlüğü

Tapu Müdürlüğü

Son dakika tapu müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tapu müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tapu müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tapu Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tapu müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.107 tapu müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm tapu müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor Antalya'da kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Gündem
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
Silivri Tapu Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi
Silivri Tapu Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi Silivri Tapu Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 79 şüpheliden 66'sı adliyeye sevk edildi. 13 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
3.04.2023 Gündem
Silivri Tapu Müdürlüğü'ne 'rüşvet' operasyonu: 79 gözaltı
Silivri Tapu Müdürlüğü'ne 'rüşvet' operasyonu: 79 gözaltı  Silivri Tapu Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonunda 79 kişi gözaltına alındı.
31.03.2023 Gündem
Kiracılar için tazminat hakkı! 60 gün süresi var
Kiracılar için tazminat hakkı! 60 gün süresi var Ev sahibi ve kiracı pek çok kişi binasının depreme dayanıklı olup olmadığını merak ediyor. Risk tespiti yapılarak binanın durumunu öğrenmek mümkün. Sadece mülk sahipleri değil aynı zamanda kiracılar da risk tespiti başvurusunda bulunabiliyor. Yargıtay riskli bina ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı. Kiracılar için tazminat hakkı doğuyor.
10.03.2023 Gündem
Riskli binalarla ilgili flaş gelişme! Riske bak dönüştür ya da güçlendir
Riskli binalarla ilgili flaş gelişme! Riske bak dönüştür ya da güçlendir Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce binanın çökmesi, yaklaşık 105 bin binanın da hasar alması, Türkiye’de yeniden yapı güvenliğini sorgulattı. Yeni yapılan binalar dahi yıkılırken, yalnızca mevzuata ve tekniğe uygun yapılar ayakta kalabildi. Bu yaşananlar bir kez daha “deprem değil, bina öldürür” dedirtti.
20.02.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! Kimlik kartı eski olanlar dikkat, tüm Türkiye'de resmen başladı
Tapuda yeni dönem! Kimlik kartı eski olanlar dikkat, tüm Türkiye'de resmen başladı Tapuda yeni dönem başladı. Artık Türkiye genelinde kullanılıyor. Yüz binlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) devreye alındı. Peki bu sistemin vatandaşa yansıması nasıl olacak, neler değişecek? Eski kimlikle işlem yapılabilecek mi? Tapu müdürlüklerine gidecek vatandaşlar için çok önemli uyarı geldi. İşte detaylar…
8.11.2022 Gündem
Ev alacaklar dikkat! 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalabilirsiniz
Ev alacaklar dikkat! 1 yıl daha kira ödemek zorunda kalabilirsiniz Ev alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 1 Ekim itibarıyla başladı, kat karşılığı inşaat ile ilgili uyarı geldi. Yürürlüğe giren Tüketici Kanunu ile Kat Mülkiyeti Kanunu’nda yapılan düzenlemeler, ön ödemeli olarak satışa sunulan konutların teslim süresini 3 yıldan 4’e çıkardı. Uzmanlar tüketicilerin 1 yıl daha kira ödememesi için projenin teslim tarihinin sözleşmede açıkça belirtilmesi gerektiği konusunda uyarıyor.
7.10.2022 Ekonomi
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor Tapu ve gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ev satın alırken vatandaşların en çok kafasını kurcalayan ve tedirginliğe neden olabilecek konulardan biri güven... Bunu ortadan kaldırmak amacıyla Tapu Kadastro’da '3 boyutlu' yeni dönemin çalışmaları bu yıl başlıyor. Uygulama bütün illerde yaygınlaştırılacak. İşte tüm detaylar…
13.09.2022 Gündem
Emeklilik dilekçesini verdi! Tapu müdürlüğüne vekaleten atandığı gün...
Emeklilik dilekçesini verdi! Tapu müdürlüğüne vekaleten atandığı gün... Ardahan'ın Posof ilçesinde Tapu Müdürlüğü'ne vekaleten müdür atandığı gün, bankadan aradığını söyleyen telefon dolandırıcısı kadın tarafından 220 bin lira dolandırılan Ensar Kamacı (63), borcunu ödeyebilmek için 35 yıllık meslek hayatını noktalamaya karar verdi. Adına çekilen krediyi ödemek için çalıştığı kuruma emeklilik dilekçesi veren Kamacı, "Alacağım toplu para ile dolandırıcıya kaptırdığım parayı bankaya yatıracağım. Yoksa bu borcu ödeyemem, icralık olur, 5 yıl önce 10 yıllık kredi ile aldığım evden de olmayalım" dedi.
27.07.2022 Yaşam
Tapuda sahtecilik yapanlara polisten suçüstü baskın
Tapuda sahtecilik yapanlara polisten suçüstü baskın Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tapuda sahtecilik yapanlara yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.
7.07.2022 Yaşam
Dublörlü arsa oyunu! Dolandırıldığını anlayınca tokadı bastı
Dublörlü arsa oyunu! Dolandırıldığını anlayınca tokadı bastı İzmir’de 1, Manisa'da ise 2 ayrı dolandırıcılık olayında, sahipleri yurt dışında olan kişilere ait arsaları sahte kimlik ve dublör kullanarak değerinin altında satmaya çalıştıkları belirlenip gözaltına alınan 8 şüpheliden 1'i kadın, 3’ü tutuklandı. Manisa'daki dolandırıcılık girişimlerinde şüphelilerin aynı araziyi farklı kişilere satmaya çalıştığı belirtildi. Dolandırılmaktan son anda kurtarılan kişinin, şüpheliye tokat attığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
5.07.2022 Yaşam
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun...
Tapu ile ilgili son dakika açıklaması! e-Devlet şifrenizi sakın vermeyin, dublör oyunu ortaya çıktı, milyonluk vurgun... Ev, arsa almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Herkesin başına gelebilir. Tapu dairesinde ortaya çıktı. Büyük vurgun son anda önlendi.e-Devlet şifresi ile ilgili kritik uyarı geldi. İzmir'de, sahipleri yurt dışında olan kişilere ait arazileri değerinin altında ve sahte kimlik ile dublörle satmaya çalışan 2 ayrı çeteden 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalanmasında, tapu dairesi personelinin dikkatinin etkili olduğu belirtildi. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.06.2022 Yaşam
Memur son anda fark etti! Kıskıvrak yakalandılar
Memur son anda fark etti! Kıskıvrak yakalandılar Şanlıurfa’da başkasına ait kimlikle Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden talep oluşturarak, başkasına ait 5 milyon lira değerindeki arsanın satışını yapmak isteyen kişiler, tapu memurunun dikkati sayesinde yakalandı.
20.06.2022 Yaşam
Tapu görevlisi rüşvet parasıyla suçüstü yakalandı
Tapu görevlisi rüşvet parasıyla suçüstü yakalandı Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi tapu müdürlüğünde görev yapan S.Ş.(52), rüşvet aldığı suçlamasıyla yakalandı. Üzerinden seri numaraları alınmış 2 bin 400 TL çıkan S.Ş., tutuklandı.
1.06.2022 Gündem
Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı?
Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı? Tapuda işlem yapmak isteyenlerin garimenkul alım satımında işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesi için önceden randevu alması gerekiyor. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü verdiği hizmetlerle, hem mobil hem de online olarak işlemleri hızlandırıyor. Ev ve taşınmaz alım satımında yapılacak işlemler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı? İşte Tapu işlemleri için randevu alma işlemleri!
19.05.2022 Ekonomi
Tapuda rüşvet alan memura suçüstü
Tapuda rüşvet alan memura suçüstü Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Tapu Müdürlüğü'nde rüşvet alan memur, suçüstü yakalandı.
29.03.2022 Yaşam
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı Gaziantep'te polisin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlediği rüşvet operasyonunda 1'i tapu memuru 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan tapu memurunun ceplerinden ise deste deste para ve tapu evrakları çıktı.
25.03.2022 Gündem
Tapuda çalışan iki memur 136 ünlünün bilgilerini sızdırmıştı! Cezaları belli oldu
Tapuda çalışan iki memur 136 ünlünün bilgilerini sızdırmıştı! Cezaları belli oldu Tapuda çalışan iki memur, aralarında Hülya Avşar, Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe’nin de olduğu 136 ünlünün taşınmaz mülklerini sorgulayıp emlakçı ve iş takipçilerine bilgi aktardığı gerekçesiyle 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.03.2022 Gündem
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu Telefon dolandırıcılarının son kurbanı 82 yaşındaki eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu. Bankalardaki tüm birikimini kaptıran Köylüoğlu, 15 milyonluk evini vekalette sorun çıkınca kurtardı.
2.03.2022 Gündem
Çinli iş adamına akılalmaz tuzak: Eşi 'kocamı soyuyorlar' diyerek isyan etti
Çinli iş adamına akılalmaz tuzak: Eşi 'kocamı soyuyorlar' diyerek isyan etti Son dakika haberine göre; Türkiye’de inşaat şirketi kuran ve birden fazla gayrimenkul satın alan Çinli Yiming Aikebaire, ülkesinde tutuklandı. Haberi alan dolandırıcılar, sahte evraklarla Çinli işadamının bankadaki 225 milyon lirasına haciz koydurmaya çalıştı
2.02.2022 Yaşam
Şile Tapu Müdürlüğü'ne 2'nci dalga rüşvet operasyonu; 12 gözaltı
Şile Tapu Müdürlüğü'ne 2'nci dalga rüşvet operasyonu; 12 gözaltı Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
1.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tapu Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tapu müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.