Tutuklama Kararı

Tutuklama Kararı

Son dakika tutuklama kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutuklama kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutuklama kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutuklama Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutuklama kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.787 tutuklama kararı haberi bulunmuştur. Tüm tutuklama kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları
Alman annenin 3 yıllık evlat hasretine, Türk polisi son verdi! İşte şeytani planın ayrıntıları Almanya'da 3 yıl önce eşi tarafından kaçırılan ve o dönemde 2 yaşında olan oğlunu ülke ülke gezerek arayan Anika Ball'ın evlat hasreti, Türkiye'de son buldu. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da Türk polisinin nefes kesen operasyonuyla geri dönmesine dakikalar kala, uçakta yakalandı. Gözü yaşlı anne, 3 yılın sonunda havalimanında evladını kavuştu.
8.04.2024 Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade etmeyeceğiz dedi.
9.03.2024 Gündem
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV’lere çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu Mısır'a kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildi. Kararı duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Büyükçekmece'de "rüşvet" soruşturmasında 8 kişiye tutuklama kararı
Büyükçekmece'de "rüşvet" soruşturmasında 8 kişiye tutuklama kararı Büyükçekmece'de “rüşvet” suçlamalarına ilişkin soruşturma çerçevesinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden aralarında Büyükçekmece Belediye başkan yardımcısı ve Gül İnşaatın sahibinin de bulunduğu 8 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.
21.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi
Bakan Tunç: Provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Şehitlerimize yönelik provokatif paylaşımlarda bulunan 59 şüpheli tespit edildi. Yurt içinde bulunan 10 şüpheliden 3'ü hakkında tutuklama kararı verildi. 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor" mesajını paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Polat çifti için bir tutuklama kararı daha! Dilan Polat ağlayarak Engin Polat'a bağırdı, işte yaşananların perde arkası
Polat çifti için bir tutuklama kararı daha! Dilan Polat ağlayarak Engin Polat'a bağırdı, işte yaşananların perde arkası “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dilan Polat ile Engin Polat çifti Küçükçekmece Adalet Sarayı’na getirilmelerinin ardından ifadeleri alındı. Savcılık, Dilan ve Engin Polat ile Sezgin Polat’ı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin 'Silahlı saldırıya azmettirme' suçundan tutuklandı. Karar sonrası gözyaşlarına boğulduğu konuşulan Dilan Polat, kocası Engin Polat'a böyle bağırdı…
15.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı.  Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı. Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Haber
Atatürk'e hakaret etmişti! İfadesi pes dedirtti: Oyun oynuyorduk, Atatürk olduğunu bilmiyordum
Atatürk'e hakaret etmişti! İfadesi pes dedirtti: Oyun oynuyorduk, Atatürk olduğunu bilmiyordum İstanbul Üsküdar'da lise öğrencisi 17 yaşındaki A.E.S., Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunmaktan tutuklandı. Lise öğrencisi A.E.S.'in ifadesi ortaya çıktı. A.E.S.'nin ifadesinde oyun oynadıklarını belirtirken, “Ben hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım. Bu şekilde başkaca fotoğraflarda video alınan birçok arkadaşımın görüntüleri vardır. Bu da bana denk geldi. Tekrar pişmanım. Yaptığımın ne kadar ayıp olduğunun farkındayım" dedi.
22.09.2023 Yaşam
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı Yanında çalışan çobanı öldüren katili gördüğünü ama yakalayamadığını açıklamıştı, müebbet ile yargılandı 25 yıl hapis cezası aldı. Eskişehir’de çobanlık yapan Mehmet Topaloğlu’nun (22) öldürülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan ve ifadelerinde kar maskeli katili gördüğünü ancak yakalayamadığını anlatan Ahmet Çetin (44), ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece kararla birlikte hakkında tutuklama kararı verilen Çetin, cezaevine konuldu.
19.09.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı hakkında kendisini darbedip kolunu kırdığı gerekçesiyle şikayetçi olan 32 yaşındaki kadın yaşadığı evinde ölü bulundu. Kadının erkek arkadaşı olan şahıs “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.06.2023 Yaşam
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı Geçtiğimiz yıl Nisan ayında güven oylamasıyla görevden alınan Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'ın başkent İslamabad'da tutuklandığı açıklandı.
9.05.2023 Dünya
Kızına cinsel istismar sanığı babaya 47 yıl hapis istemi
Kızına cinsel istismar sanığı babaya 47 yıl hapis istemi Zonguldak'ta kızı G.V.’ye (11) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan maden işçisi Murat V. (41), önceki 3 farklı ifadesinde suçunu itiraf etmesine karşın mahkemedeki ilk savunmasında tüm suçlamaları reddetti. Mütalaasını veren savcı, sanığın kızına karşı defalarca nitelikli cinsel istismar suçunu işlediğini belirterek 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
3.05.2023 Yaşam
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde sokakta kavga görüntüleri sosyal medyada cep telefonuna yansıyan çiftin O.K. ile eşi B.K. olduğu belirlendi. Polis merkezine götürülen çiftin işlemleri sırasında polise direndiği ve bir kadın polis memurunu yaraladığı ortaya çıktı. Çıkarıldıkları mahkemece haklarında verilen adli kontrol kararına yapılan itirazın ardından, koca O.K. tutuklanarak cezaevine götürüldü.
13.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklama Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutuklama kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.