Tanklar

Tanklar

Son dakika tanklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.015 tanklar haberi bulunmuştur. Tüm tanklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
M60T tankları TSK'ya teslim edildi
M60T tankları TSK'ya teslim edildi Geçmişte İsrail'in modernize edip, çeşitli sorunlarla gündeme gelen M60T tanklarının ilk partisi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Proje ile M60T tanklarının beyni olarak tanımlanan 'atış kontrol sistemi' yerlileştirilirken, bütün elektronik sistemler milli imkanlar ile üretilebilir hale getirilerek, güç grubu dışında dışa bağımlılık ortadan kaldırıldı.
10.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın!
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kolonya fabrikasına da sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kaplarken, havadan yangın söndürme helikopteri ve 4 TOMA'nın da katılımıyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.
7.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Putin'den flaş tahıl açıklaması: Bize verilen vaatler yerine getirilmezse anlaşmayı askıya alabiliriz
Putin'den flaş tahıl açıklaması: Bize verilen vaatler yerine getirilmezse anlaşmayı askıya alabiliriz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Bize verilen vaatler yerine getirilmezse tahıl anlaşmasını askıya alabiliriz” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu Dünyanın ilk SİHA gemisi, Türkiye'nin de en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İzmirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, hafta sonu ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar gemiyi ziyaret etmek için yaklaşık 1.5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
6.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Yeni nesil Altay tankı TSK'ya teslim edildi! İşte özellikleri ve yetenekleri...
Yeni nesil Altay tankı TSK'ya teslim edildi! İşte özellikleri ve yetenekleri... Türkiye'nin yerli ve milli tankı TSK'ya teslim ediliyor. ASELSAN’ın geliştirdiği sistemler ALTAY Tankına yüksek atış gücü, yüksek beka kabiliyeti ve kendini koruma yetenekleri sağlıyor. ALTAY Tankının en ayırt edici özelliklerinden biri, beka kabiliyetini çok önemli seviyede arttıran AKKOR Aktif Koruma Sistemine sahip olması. ALTAY’daki ASELSAN ürünleri tankçılıkta Demir Üçgen olarak adlandırılan Ateş Gücü, Mobilite ve Beka başlıkları altında toplanıyor. Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ASAM Strateji Uzmanı Eray Güçlüer, CNN Türk ekranlarına Altay Tankı'nın özelliklerini anlattı. Güçlüer "Bu tankların vurulması, mayınla durdurulması mümkünün değil. Bu böyle kalmayacak, geliştirilecek. İnanılmaz bir gurur. Ülkemizin belki de jeopolitik güvenliği 10 kat artmış durumda" dedi.
23.04.2023 Gündem
TCG Anadolu'ya bayramda yoğun ilgi
TCG Anadolu'ya bayramda yoğun ilgi Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Bugün gemiyi 16 bin 127 kişi ziyaret etti. Toplam ziyaretçi sayısı ise 61 bin 231 oldu.
21.04.2023 Gündem
TCG Anadolu'ya 2. günde ziyaretçi akını: Metrelerce uzuklukta kuyruk oluştu
TCG Anadolu'ya 2. günde ziyaretçi akını: Metrelerce uzuklukta kuyruk oluştu Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu dün itibariyle ziyarete açıldı. TCG Anadolu'ya gösterilen yoğun ilgi bugün de devam etti. Gemiyi görmek için gelenler Sarayburnu Sahili'nde metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu teknoloji ile oyun değiştiren bir ülke olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla TCG Anadolu Gemisi Teslim Töreni ve Yeni MİLGEM Fırkateynleri Sac Kesme Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu özellikleriyle TCG Anadolu sayesinde dünyada ilklerden olan oyun değiştiricilere hizmet eden bir ülke haline geleceğiz." ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Putin: Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak
Putin: Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya verdiği silah desteğine ilişkin, “Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak” dedi.
2.02.2023 Dünya
Almanya, Ukrayna'ya Leopard-2 tankı gönderiyor
Almanya, Ukrayna'ya Leopard-2 tankı gönderiyor Almanya, Ukrayna'ya 14 adet Leopard-2 tankı gönderileceğini duyurdu. Ayrıca Almanya, üçüncü ülkelerin Ukrayna'ya tank sevkiyatını da onayladı.
25.01.2023 Dünya
Resmi izin çıktı! Artık yapay et üretimi yapılacak
Resmi izin çıktı! Artık yapay et üretimi yapılacak ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) hücre kültürlerinden üretilen tavuk etinin satışına ilk defa onay verdi. Kurum, sürecin “çok dikkatli değerlendirildiğini” açıkladı.
20.11.2022 Dünya
Türk SİHA'ları bir adım önde! Bayraktar TB2'ler İran'ın intihar dronlarına karşı
Türk SİHA'ları bir adım önde! Bayraktar TB2'ler İran'ın intihar dronlarına karşı 2020'deki Dağlık Karabağ savaşının ardından Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki en kanlı çatışmanın yaşanmasının ardından, İran'ın zırhlı araçlarını ve SİHA'larını Azerbaycan sınırına taşıdığı iddiası üzerine kaleme alınan makalede Türk yapımı Bayraktar TB2 ile İran'ın insansız hava araçları karşı karşıya geldi.
25.09.2022 Ekonomi
12 Eylül darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül 1980 darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı?
12 Eylül darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül 1980 darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı? Türkiye tarihinde bir dönüm noktası olan, tarihe kara bir leke olarak geçen 12 Eylül 1980 Darbesi'nin bugün 42. yıldönümü. Resmi verilere 12 Eylül 1980 darbesinde 650.000 kişi gözaltına alındı. 171'i kişi cezaevlerinde işkence sonucu ölürken, darbe sonunda yaklaşık 300 kişi hayatını kaybetti. Peki, 12 Eylül 1980 darbesi nedir, neden oldu? 12 Eylül darbesinde ne oldu, kimler asıldı? 12 Eylül darbesini kim yaptı?
12.09.2022 Gündem
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz belgeselinin galası yapıldı
15 Temmuz belgeselinin galası yapıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul Valiliği tarafından hazırlanan 'Türkiye Aşkına-Geride Kalanlar' belgeselinin galası yapıldı.
13.07.2022 Kültür Sanat
Ukraynalı çiftçilerden Rus askerlere şeytani tuzak: Büyük bir salgın başlattılar...
Ukraynalı çiftçilerden Rus askerlere şeytani tuzak: Büyük bir salgın başlattılar... Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar sürerken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna'da savaşın ilk gününden bu yana Rus işgaline direnişin sembolü haline gelen çiftçiler, terk edilmiş askeri araçları çekmek dışında Rus askerleri durdurmak ve yavaşlatmak için de farklı yollara başvuruyor. Son günlerde ortaya atılan 'kiraz' iddiası ise tüm dünyayı şaşkına çevirmiş durumda.
18.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı TOGG'un, inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar hızlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 99’unun, gövde tesisinin yüzde 97’sinin, montaj tesisinin ise yüzde 95’inin tamamlandığı bilgisi verildi.
18.05.2022 Ekonomi
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler...
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler... Ukrayna-Rusya savaşoında dünyanın gözü Azovstal fabrikasındaydı. Rusya güçlerinin kontrolü ele geçirdiği Mariupol'de, Putin'in 'sinek uçmasın' dediği fabrikada kuşatılmış Ukraynalıların çaresizce kurtarılmayı beklediler… Mariupol'den kurtulanlar Zaporijya'da güvenli noktalara getirildi. Sivillerin günlerce yaşadığı çaresizlikleri ve umutlu bekleyişleri de bugün tüm dünyada gazete manşetlerinin birinci sırasına yerleşti.
4.05.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tanklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.