Talih

Talih

Son dakika talih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talih gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 talih haberi bulunmuştur. Tüm talih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir? Aventurin Taşının En Bilinen Faydaları...
Aventurin Taşı Özellikleri Nelerdir? Aventurin Taşının En Bilinen Faydaları... Aventurin taşı doğal bir taştır ve kuvars ailesindendir. Yaygın olarak yeşil renkte olur ve kalsedon mineral sınıfında yer alır. 
5.01.2024 Yaşam
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Deprem sonrası sayı ikiye katlandı! 'Etkisi 2 yıl sürebilir'
Deprem sonrası sayı ikiye katlandı! 'Etkisi 2 yıl sürebilir' Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nden Doç. Dr. Talih Özdaş, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından iç kulaktaki kristallerin oynaması sonucu kişinin baş dönmesi yaşamasına neden olan vertigo hastalığının normal zamanlara göre 2 kat arttığını söyledi. Doç. Dr. Özdaş, genellikle psikolojik nedenlere bağlı tansiyon ya da şekerin düşmesi sonucu vertigo gibi baş dönmesi hissi yaşatan dizziness hastalığında da aynı oranda artış olduğunu belirterek, "Literatürde artçı sarsıntıların sıklığı ve hissedilmesine bağlı olarak vertigo ve dizziness şikayetlerinde 1-2 yıl deprem etkisinin sürmesi bekleniyor" dedi.
17.09.2023 Sağlık
Zengin olunca yaptığı ilk şey şaşırttı! 13 piyango talihlisininhaya
Zengin olunca yaptığı ilk şey şaşırttı! 13 piyango talihlisininhaya Piyangodan büyük ikramiyeyi kazansaydınız neler yapardınız? Bu dünya üzerinde yaşayan pek çok insanın zaman zaman kendine sorduğu bir soru.
21.07.2023 Dünya
Tali Yol Nedir, Nereye Denir? Tali Yolda Geçiş Üstünlüğü Kime Aittir?
Tali Yol Nedir, Nereye Denir? Tali Yolda Geçiş Üstünlüğü Kime Aittir? Trafik yoğunluğunun ana yola göre daha az yoğun olduğu yollar tahliye olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda ana yollar birinci derece yol olarak değerlendirilir. Söz konusu tali yollar olduğu zaman ise bunlar ikinci derece yol olarak değerlendirilmektedir. Tali yolu üzerinde geçiş üstünlüğe bakıldığı zaman ise daha çok sağ taraftan gelen araçların geçin üstünlüğü olduğunu ifade etmek mümkün. Bu doğrultuda trafikte talih yol kavşağı üzerinden işareti de gelindiğinde, ana yoldaki geçiş üstünlüğünün önde olduğu anlaşılır.
1.06.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi Bu yıl tamamı dağıtım garantili olan büyük ikramiye için şansını denemek isteyenler, biletlerini almaya başladı. 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi almak isteyenler ise sadece sabit bayileri değil, gezici bayilerin de önünü doldurdu. İstanbul Kadıköy’de milli piyango bileti alıp şansını denemek isteyenler, gezici bayilerin önünde toplandı.
24.12.2022 Yaşam
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu Sezon başında Jorge Jesus'un yola devam etmek istemediği tecrübeli futbolcunun Alman devi Mönchengladbach tarafından istenmesi Sarı Lacivertli cephede heyecana yol açtı. Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 24 yaşındaki oyuncu için köklü kulübün 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaya hazır olduğu bildirilirken tarafların sezon sonunda masaya oturacakları belirtildi.
23.12.2022 Fenerbahçe
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu Dev altın rezervi bulundu. Bir ilin başına talih kuşu kondu. Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Kaymaz köyünde bulduğu altın keşfini KAP'a bildirdi.
19.08.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Karadeniz gazı inşallah önümüzdeki yıl vatandaşlarımız ile buluşacak. Dördüncü sondaj gemimiz şu an Mersin Taşucu’na demirlemiş durumda. Burada 2 aylık bir bakım süreci olacak. Ve ardından ilk sondajı için demir alacak. Su altı borularının temininde son aşamadayız. Gelecek ay gibi en geç bütün borular Filyos’a inmiş olacak. Temmuz da boruların deniz altına döşenmesi için ilk kaynağı vurmuş olacağız” dedi.
27.05.2022 Ekonomi
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu Büyük rezerv var. Bir ili ihya edecek! Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak. AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi.
27.05.2022 Ekonomi
Fenerbahçe'ye talih kuşu! Premier Lig'den 4 talip...
Fenerbahçe'ye talih kuşu! Premier Lig'den 4 talip... Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin yükselen yıldızına 4 İngiltere Premier Lig ekibi talip oldu. Gelecek sezon 8 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Sarı-lacivertliler, güçlü bir kadro kurmak isterken yapılacak yeni transferler için büyük bir kaynak elde edebilir.
17.05.2022 Fenerbahçe
2022 Kadir Gecesi mesajları ve sözleri! Resimli, en güzel, anlamlı, yeni, özlü, dini, dualı, ayetli, hadisli Kadir Gecesi mesajları 2022!
2022 Kadir Gecesi mesajları ve sözleri! Resimli, en güzel, anlamlı, yeni, özlü, dini, dualı, ayetli, hadisli Kadir Gecesi mesajları 2022! Ramazan ayının son haftasına girilirken Kadir Gecesi için yapılan aramalar da arttı. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, Allah tarafından Cebrail adlı melek aracılığıyla peygamberimiz Hz. Muhammed'e indirilen Kur'an-ı Kerim'de de yer alıyor. Kur'an-ı Kerim'de "Kadir Suresi"nde bu gece "Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rab'lerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir." sözleriyle anlatılıyor. Biz de Resimli, yazılı, kısa ve özl, anlamlı, dualı, ayetli, bin aydan daha hayırlı kadir gecesi mesajları derledik. İşte Sevgiliye, aileye, arkadaşa, resimli, yazılı, kısa ve öz, yeni, anlamlı Kadir Gecesi kutlama mesajları ve sözleri…
28.04.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yüzsüzce karanlık içinde poz vermeleri zillettir, rezalettir
MHP lideri Bahçeli: Yüzsüzce karanlık içinde poz vermeleri zillettir, rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Vicdan ve siyasetlerindeki karanlık noktaları ülkemizin geneline teşmil etmenin arayış ve gayesinde olanların yüzsüzce karanlık içinde poz vermeleri, aynı zamanda sivil itaatsizlik provaları, üstelik bu çarpık zihniyetlerin TBMM’de görev yapıyor olmaları zillettir, rezalettir" dedi.
22.04.2022 Siyaset
Kocaeli'de uçan araba üretiliyor
Kocaeli'de uçan araba üretiliyor Kartepe Zirvesi 2022’ye katılan Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Bilişim Vadisi’nde uçan araba testlerine başlandığını ve başarılı olduklarını söyledi.
26.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Hıdırellez nedir, hikayesi? Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanır?
Hıdırellez nedir, hikayesi? Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanır? Hıdırellez, İslâm öncesi eski Orta Asya, Ortadoğu ve Anadolu’daki yaz bayramlarına dayanır. Hızır ile İlyâs’ın buluştuğu gün olarak da bilinen Hıdırellez, yurdun birçok yerinde farklı gelenek ve inanışlarla kutlanıyor. Peki, Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanır? Hıdırellez nedir, hikayesi ne?
24.03.2022 Gündem
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti
Kısmet açma bahanesiyle ilişkiye girdi! Sonu facia ile bitti Diyarbakır’da annesine ait evin tuvaletinde ölü bulunan Yusuf Evran’ın (45), ilişki yaşadığı Z.T. (27) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Z.T., ifadesinde, 5 yıl önce kendisini hoca olarak tanıtan Yusuf Evran ile tanıştığını, talihinin açılması için kendisiyle birliktelik yaşaması gerektiğini söylediği, o günden sonra da baskıyla sürekli kendisiyle birlikte olduğunu, bu durumdan kurtulmak için de cinayeti işlediğini itiraf etti. Olayla ilgili Z.T. ile tüfeğin sahibi olan babası Z.T. tutuklandı.
8.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Talih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.