Mit

Mit

Son dakika MİT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MİT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MİT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mit gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.103 mit haberi bulunmuştur. Tüm mit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye’ye arabuluculuk talebi
ABD'den Türkiye’ye arabuluculuk talebi ABD'li mevkidaşı William Burns, MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı bayramda arayarak, İran'ın İsrail'e yönelik saldırı iddiaları ilgili arabulucu olmasını istedi.
14.04.2024 Gündem
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu MİT Başkanlığı döneminde kurumu yeniden yapılandıran Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı’nda da reform başlattı. İlk adım olarak genel müdürlükler artırıldı. Her coğrafyaya özel ve hatta Türkiye’nin gelişen-değişen ilişkilerini gözetmek amacıyla bazı ülkeler için ayrı genel müdürlükler oluşturuldu.
7.04.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Vahide Atalay'ı Suriye Ayn El Arab'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
5.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi MİT, "terörden arananlar" listesinde yeşil kategoride bulunan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
22.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
Rojda Bilen'in etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı
Rojda Bilen'in etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i Irak'ın Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdiği operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu 'Bişeng Brüsk' kod adlı Rojda Bilen'i Irak’ın Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı
MİT'ten kritik operasyon! MOSSAD’a bilgi satan 7 kişi gözaltına alındı MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
5.03.2024 Gündem
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi  Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nın gençlik yapılanması sözde sorumlusu 'Sara Hogir Riha' kod adlı Gülsün Silgir'i (35) Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
4.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularından Murat Kızıl, MİT tarafından yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından Murat Kızıl, MİT tarafından yakalandı MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlularından 'Mazlum Mardin' kod adlı Murat Kızıl'ı Avrupa’ya kaçmaya çalışırken yakaladı.
23.02.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.02.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! 10 şehidin faili etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! 10 şehidin faili etkisiz hale getirildi MİT, 2012'de Şırnak'ta 10 askerin şehit edildiği saldırının faillerinden, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Fatma Sakana'yı Suriye'de operasyonla etkisiz hale getirdi
16.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/HPG'nin sözde askeri konsey üyesi 'Şivan Gever' kod adlı Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi.
8.02.2024 Gündem
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı Ulaşım şirketi Martı, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba’yı bünyesine kattığını duyurdu.
7.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.