Takas

Takas

Son dakika takas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takas gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.145 takas haberi bulunmuştur. Tüm takas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Arda Güler ne yaptıysa olmadı! Real Madrid bu kez takas edecek, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler ne yaptıysa olmadı! Real Madrid bu kez takas edecek, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Milli futbolcu Arda Güler için Real Madrid'e sürpriz bir takas teklifi yapıldı. Real Madrid'in yaz transferinde 60 milyon euro bedelle kadrosuna katmaya hazırlandığı genç yıldızın kulübü Arda Güler'i takasta istedi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Tapuda yeni dönem başlıyor! Dolandırılma riskine son
Tapuda yeni dönem başlıyor! Dolandırılma riskine son Tapu ve Kadastro ile Takasbank ve kamu bankalarının uygulamaya aldığı “Tapu Güvenilir Hesap” ile 70’er TL’lik işlem ücreti karşılığında vatandaşlar devlet güvencesiyle tapusunu devredip parasını alabiliyor. Böylece iki tarafın da dolandırılma riski ortadan kalkıyor
21.03.2024 Ekonomi
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Erden Timur bin pişman! Berkan Kutlu gelince reddettiler, istenmeyen yıldız İtalya'yı yıktı
Erden Timur bin pişman! Berkan Kutlu gelince reddettiler, istenmeyen yıldız İtalya'yı yıktı Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Galatasaray'a sezon başında İtalya Serie A devi Juventus'tan bir takas teklifi gelmiş, ancak sarı - kırmızılılar bu ismi reddettiği iddia edilmişti. Galatasaray'ın kadrosunda görmek istemediği yıldız oyuncu Serie A'ya damga vururken, büyük bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...
15.02.2024 Galatasaray
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu Antalya'dan Afyon'a araç takası için giden galerici Kadir Bayer (28), EDS üzerinden gelen 150 bin 600 TL tutarındaki hız aşım cezası ile şaşkına döndü. Cezayı ödeyecek gücünün olmadığını belirten Bayer, “İnanmak istemedim, şaşırdım. Ben cezayı 15 bin olarak okudum, arkadaşımın uyarmasıyla 150 bin olduğunu fark ettim. Çok ceza yedim ama bu miktarda ilk defa geldi. 50 bin TL kazanmak için yola çıktım, 150 bin TL ceza geldi” dedi.
30.01.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
İsrail ve Filistin arasında 4 günlük ateşkes bugün başladı
İsrail ve Filistin arasında 4 günlük ateşkes bugün başladı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 49 gündür aralıksız devam ederken, Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bine yükseldi. İsrail ve Filistin arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara az önce başladı, esir takasının Türkiye saati ile 17:00'da yapılması bekleniyor.
24.11.2023 Gündem
Fenerbahçe'de işler karışacak! Yılın takası: Krunic'i verin, Ferdi Kadıoğlu'nu alın
Fenerbahçe'de işler karışacak! Yılın takası: Krunic'i verin, Ferdi Kadıoğlu'nu alın Milan'dan Krunic'i isteyen Fenerbahçe'ye sürpriz takas teklifi geldi. Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde istediği fakat kadrosuna katamadığı yıldız futbolcu Rade Krunic için ara transfer döneminde yeniden Milan'ın kapısını çalacak. Bu sefer Boşnak futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen sarı-lacivertli kulübe, Milano ekibinden flaş bir takas teklifi geldi.
17.11.2023 Fenerbahçe
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
Spartak Trnava-Fenerbahçe (Maç özeti)
Spartak Trnava-Fenerbahçe (Maç özeti) UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne Nordsjaelland galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, 2. hafta mücadelesinde Spartak Trnava'ya konuk oldu. Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
5.10.2023 Fenerbahçe
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi Sermaye Piyasası Kurulu, Atakule GYO pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili Burak Bayram Yaman, Celalettin Onur Koray, Cem Özay, Gökhan Özdek, Halit Yalçınkaya, Selahattin Kıymaz, Selçuk Patlar, Yağmur Patlar ve Yiğit Başar Aslan hakkında 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi.
22.09.2023 Ekonomi
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Kart pilot uygulamasının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Türkiye Kart vatandaşlara ulaşım, para transferi ve alış veriş kapsamında büyük kolaylıklar sağlayacak. İşte detaylar...
10.09.2023 Gündem
Borsa bugün neden kapalı? Zafer Bayramı'nda borsa kapalı mı olur, 30 Ağustos borsa tatil mi, borsa bugün işlem görecek mi, Borsa açık mı 30 Ağustos?
Borsa bugün neden kapalı? Zafer Bayramı'nda borsa kapalı mı olur, 30 Ağustos borsa tatil mi, borsa bugün işlem görecek mi, Borsa açık mı 30 Ağustos? 30 Ağustos borsa işlem görecek mi, 30 ağustos borsa açık mı kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde borsaların açık olup olmadığı merak ediliyor. Zafer Bayramı yurtta büyük bir coşku ve çeşitli etkinliklerle kutlanırken yatırımcılar ise 30 Ağustos için borsaların akıbetini sorguluyor. 30 Ağustos'ta alış satış işlemi yapmayı düşünenler "30 Ağustos Çarşamba günü Borsa İstanbul'da işlem yapılıyor mu?" Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı borsa açık mı, borsa İstanbul bugün kapalı mı?
30.08.2023 Ekonomi
Salih Özcan geliyor, yıldız orta sahaya güle güle! Galatasaray'da işler karıştı
Salih Özcan geliyor, yıldız orta sahaya güle güle! Galatasaray'da işler karıştı Süper Lig'de transfer hareketliliği son sürat devam ederken son dakika gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanırken Başakşehir'le ilgili sürpriz bir takas gelişmesi meydana geldi. Sarı-Kırmızılılar'da ise Salih Özcan'ın transferiyle ilgili bomba detay ortaya çıktı. İşte 25 Ağustos Cuma günü son dakika transfer haberleri
26.08.2023 Galatasaray
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında tedbir ve işlem yasağı getirilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin portföyündeki hisseler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Aref'in 15 hissede payı olduğu ortaya çıktı.
23.08.2023 Ekonomi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
Mehmet Topal, Selçuk İnan karışımı! Yılın takas çılgınlığı, Erden Timur'dan '10 numara' transfer
Mehmet Topal, Selçuk İnan karışımı! Yılın takas çılgınlığı, Erden Timur'dan '10 numara' transfer Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Önümüzdeki sezon tekrardan şampiyon olmak isteyen sarı kırmızılılar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni transferini açıklayan Galatasaray 21 yaşındaki yerli yıldızı kaptı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
13.08.2023 Galatasaray
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2023 Gündem
2023'e damga vuracak takas! Trabzonspor'un yıldızına karşı 2 futbolcu verdi
2023'e damga vuracak takas! Trabzonspor'un yıldızına karşı 2 futbolcu verdi 2-2 biten Zalgiris-Galatasaray maçından sonra '343 Digital' kanalında yaptıkları açıklamalarla dikkat çeken Süleyman Rodop, Alper Mert ve Nevzat Dindar üçlüsü canlı yayında yılın takas haberini duyurdular. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
26.07.2023 Galatasaray
Bakan Uraloğlu: Hakkari-Yüksekoava seyahat süresi 1 saat 15 dakikadan 50 dakikaya inecek
Bakan Uraloğlu: Hakkari-Yüksekoava seyahat süresi 1 saat 15 dakikadan 50 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yüksekova-Yeniköprü arasında tünel çalışmalarında önemli aşamaya gelindiğini belirterek, “Yurtiçi karayolu ulaşımı ile uluslararası ticaretin daha hızlı gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Ayrıca yol güzergahında can ve mal emniyetini arttırarak Yüksekova-Hakkâri arası seyahat süresini 1 saat 15 dakikadan 50 dakikaya indireceğiz. Seyahat süresini 25 dakika azaltırken aynı zamanda akaryakıt ve zamandan büyük tasarruf sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
26.07.2023 Gündem
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı!
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı! Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bu kararını yönetime bildiren Romain Saiss için formül bulundu.
14.07.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Takas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.