Tahrik

Tahrik

Son dakika tahrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.781 tahrik haberi bulunmuştur. Tüm tahrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Evren Barış Yavuz gözaltına alındı
Evren Barış Yavuz gözaltına alındı Sosyal medyada paylaşılan 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazıyla ilgili Evren Barış Yavuz gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma
Provokatif seçim paylaşımlarına soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 31 Mart seçimlerine ilişkin provokatif ve manipülasyon içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.
3.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı Tahkim Kurulu, Mauro Icardi'ye verilen men cezasını onadı.
26.02.2024 Galatasaray
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu
Gözaltına alınıp serbest bırakılan avukat Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatılan Feyza Altun’un hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.02.2024 Gündem
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakıldı
Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakıldı Avukat Feyza Altun yurt dışı çıkış yasağı ve haftada 2 gün karakola imza atma şartıyla serbest bırakıldı.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.