Tahıl Krizi

Tahıl Krizi

Son dakika tahıl krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahıl krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahıl krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahıl Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahıl krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 tahıl krizi haberi bulunmuştur. Tüm tahıl krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli'
'Sürdürülebilir gıda için sofralarda bakliyata daha fazla yer verilmeli' Bakliyat ürünlerinin gıda sektörünün geleceğine yön vereceğinin altını çizen Duru Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Duru, “Küresel ısınma ve iklim değişikliği tehlikesi göz önünde bulundurulduğunda, bakliyatın sürdürülebilir gıda sistemleri açısından önemi çok büyüktür. Bu konudaki farkındalığın artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
26.09.2023 Sağlık
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'daki görüşmelerimiz gayet iyi geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turunun ikinci ayağı olan Katar'daki temaslarını tamamlayarak Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Abu Dabi seyahati öncesi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan, "Görüşmelerimiz çok iyi geçti" dedi.
19.07.2023 Gündem
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor
Tahıl krizi dünya basınında! Newsweek Erdoğan etkisini yazdı: Putin ve Zelenski desteği için savaşıyor Dünya için önemli ve kritik olan tahıl anlaşmasından Rusya'nın çekilmesinin yankıları sürüyor. Dünya krizden bir çıkış yolu ararken Newsweek'ten çarpıcı bir Erdoğan analizi geldi. Erdoğan'ın krizdeki rolüne dikkat çeken ABD'li dergi Putin ve Zelenski'nin Erdoğan'ın desteğini alabilmek için savaştığını yazdı.
19.07.2023 Dünya
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, ekonomi gündemine ilişkin tüm detayları TRT Haber canlı yayınında değerlendirdi. Bilgin, "EYT düzenlemesini ocak ayı içerisinde Meclis'e takdim edeceğiz" dedi. Emekli olacakların ağırlıklı yaş ortalamasının 50'nin üzerinde olduğunu belirtti. EYT'nin maliyetinin 100 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi.
29.12.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir programda gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Bakan Bilgin "Belirlediğimiz asgari ücret rakamı, Cumhuriyet tarihinin rekoru. Peşin muhalefet yapmak isteyenler kendilerine gerekçe üretmekte zorlanabilir. Biz doğru yaptığımızı biliyoruz" dedi. Bakan Bilgin ayrıca EYT'ye dair yaptığı açıklamada "Bir yaş aralığı olması ihtimal dahilindedir. Henüz netleşmedi. İmkanlar nispetinde en kapsayıcısı olacak. Kamu çalışanlarımız için yaptığımız çok önemli bir şey var. Talep edilirken çok konuşuluyordu ama çözülünce pek konuşulmuyor. O da şu, sözleşmeli personellerimizi kadroya geçirdik. Yarın Meclis'e gidiyor." ifadelerini kullandı.
25.12.2022 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş EYT açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş EYT açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamu çalışanlarını 3600 ek gösterge düzenlemesiyle yaklaşık 6 milyonu kapsayan bir düzenlemeyle onların hayatlarında ve emeklilik süreçlerinde karışılacakları sorunları çözecek bir uygulamayı gündeme getirdik. Biliyorsunuz Emeklilikte yaşı bekleyenlerle ilgili yaptığımız çok yakında bu ay içerisinde meclise sunabileceğimiz bir uygulamamız var. Ekonomide sorunlar var, ekonominin sosyal yansımaları var, sosyal problemlere dönüşü var onları biz teker teker çözerek ilerleyeceğiz" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg CNN Türk'e konuştu: Erdoğan önemli bir rol oynuyor
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg CNN Türk'e konuştu: Erdoğan önemli bir rol oynuyor NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, CNN Türk'e verdiği özel röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tahıl krizinde oynadığı role dikkat çekti ve 'minnettarız' dedi.
5.11.2022 Dünya
Bakan Akar 'sona yaklaştık' dedi ve ekledi: Zap'ı temizleyip sınıra kilit atacağız
Bakan Akar 'sona yaklaştık' dedi ve ekledi: Zap'ı temizleyip sınıra kilit atacağız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe Kilit Operasyon sahasının tamamı kontrol altına alınmak üzere, sona doğru doğru yaklaştık. Zap’ı teröristlerden temizleyeceğiz ve böylece hudutlarımızın tamamını kilit altına alacağız" dedi.
3.11.2022 Gündem
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl krizinin aşılması, kimyasal silah iddiaları ve terörle mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
3.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'dan Rusya ve Ukrayna açıklaması!
Bakan Çavuşoğlu'dan Rusya ve Ukrayna açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tahıl krizi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir görüşme gerçekleşeceğini açıkladı.
1.11.2022 Siyaset
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz Rusya’nın Avrupa’ya yönelik doğal gaz kısıtlamalarının dünyayı kısa zamanda bir gübre krizine bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin ile son görüşmesinde Rus gübresinin ve tahıl ürünlerinin kesintisiz ihracı ana gündem maddeleri arasındaydı. Tahıl koridorunun ardından olası bir Gübre koridoru dünyayı bir kez daha rahatlatan bir gelişme olacak.
1.10.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu Kastamonu’da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Geldiğimiz bu dönemde sadece mazlum ülkelerin, ihtiyaç sahibi ülkelerin umuduyuz? Geldiğimiz bu noktada bütün dünyanın umudu Türkiye oldu” dedi.
13.09.2022 Siyaset
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa’da bir enerji krizi yaşandığını ve Türkiye’nin de bundan etkilendiğini ifade ederek, "Doğal gaz tedarikçileri sevkiyat programlarına uyduğu taktirde bu kışı sıkıntı yaşamadan geçireceğiz inşallah. Fiyatlar konusunda maalesef biz de dünyadaki gelişmelerden olumsuz yönde etkileniyoruz. Burada da artışın vatandaşlarımız üzerindeki etkisini en aza indirmek için sübvansiyonlarımız bir başka deyişle vatandaşa desteğimiz artırarak devam ediyoruz. Doğal gazda yüzde 80 oranında sübvansiyon uyguluyoruz." dedi.
10.09.2022 Ekonomi
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'nin en çok yalan habere maruz kalan ülke olduğunu belirterek, "Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada yüzde 49 ile. O yüzden lütfen bunların yalanlarına asla inanmayın" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Tahıl yüklü 5 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti! MSB duyurdu
Tahıl yüklü 5 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, bugün itibarıyla tahıl yüklü 5 geminin daha Ukrayna limanlarından hareket ettiğini duyurdu.
8.09.2022 Gündem
Kirişci: 33 gemiyle 721 ton tahıl taşındı
Kirişci: 33 gemiyle 721 ton tahıl taşındı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tahıl koridorundan dün itibariyle gemilerin yol almaya başladığını, 33 gemiyle 721 ton tahıl taşındığını belirterek "Bunun daha devamı var, arkası geliyor. Dünya şöyle bir nefes aldı" dedi. 
23.08.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık
Bakan Karaismailoğlu: Milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıldır yapmış oldukları icraatların bütün dünya tarafından izlendiğini belirterek, "20 yılda tam 100 yıllık iş yaptık. Sırf Ulaştırma Bakanlığı olarak 183 milyar dolarlık iş yaptık. 183 milyar dolarlık bir yatırım sonucunda milli gelire tam 500 milyar dolarlık katkı sağladık" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Çavuşoğlu ile Blinken tahıl anlaşması ve Dağlık Karabağ'ı görüştü
Çavuşoğlu ile Blinken tahıl anlaşması ve Dağlık Karabağ'ı görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Ukrayna tahılının ihracatının devamını ve Dağlık Karabağ sorununu ele aldı.
4.08.2022 Siyaset
Ukrayna'dan çıkan ilk tahıl yüklü gemi İstanbul açıklarında
Ukrayna'dan çıkan ilk tahıl yüklü gemi İstanbul açıklarında Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan dün yola çıkan mısır yüklü Razoni isimli gemi İstanbul açıklarına geldi. Kumköy açıklarına demirleyen gemi, yarın yapılacak denetimlerin ardından Türk boğazlarından geçerek Lübnan'a gitmesi bekleniyor.
2.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahıl Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahıl krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.