Taciz Skandalı

Taciz Skandalı

Son dakika Taciz skandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taciz skandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taciz skandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taciz Skandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taciz skandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 taciz skandalı haberi bulunmuştur. Tüm taciz skandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım'
Araba alıp-satan herkesi ilgilendiriyor! Yeni tuzak: 'Parayı verdim ama arabayı almadım' Dolandırıcılar türlü türlü yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Özellikle emlak sektöründeki fırsatçılığın ardı arkası kesilmezken, şimdi de araba dolandırıcıları piyasa çıktı. Van’da yaşanan bir olay ise akıllara durgunluk verdi. Konuyla ilgili uyarıda bulunan Avukat Mustafa Karakum, “Ruhsattaki isim, satış yapılanın kimliği ve parayı gönderenin ismi kesinlikle uyuşması gerekiyor, aksi takdirde satış yapmayın” uyarısında bulundu.
4.01.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yürüyen sokak köpeğini sürücüler kurtardı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yürüyen sokak köpeğini sürücüler kurtardı Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya geçmeye çalışan sokak köpeği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne çıktı. Hızla giden araçların arasında kalan köpeği fark eden sürücüler yavaşlayarak köpeği korudu. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi. 
17.05.2023 Yaşam
3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldürdü
3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldürdü Kütahya'da İsmail Türün (44), evde tartıştığı 3 çocuk annesi eşi Ayşegül Türün'ü  (31) bıçaklayarak öldürdü. Evin karşısındaki markete giderek eşini öldürdüğünü itiraf eden Türün, polis ekiplerince gözaltına alındı.
3.01.2023 Yaşam
İstanbul’da hava kirliliği alarmı! Astım ve KOAH hastaları dikkat, pencere bile açmayın
İstanbul’da hava kirliliği alarmı! Astım ve KOAH hastaları dikkat, pencere bile açmayın İstanbul’da son günlerde hava kirliliğinde artış yaşanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hava kalitesini gösterdiği haritada, hassas ve sağlıksız ölçülen baz ilçeler için uzmanlar uyarılarda bulundu. Uluslararası Hava Kirliliği Önleme ve Çevre Koruma Birliği Başkanı Prof. Dr. Selahattin İncecik, "O bölgede insanların pencere bile açmaması lazım’ derken, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bilun Gemicioğlu da, geçmeyen öksürüğün bir nedeninin de hava kirliliği olduğunu ve maske takılması gerektiğini belirtti.
3.01.2023 Gündem
Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü: Şakalaşıyorduk, ciddiye döndü
Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü: Şakalaşıyorduk, ciddiye döndü Elazığ'ın Palu ilçesinde, tartıştığı arkadaşı Erman Demiroğlu'nu (17) bıçaklayarak öldüren lise öğrencisi S.K. (17), polisteki ifadesinde, "Şakalaşıyorduk, birden ciddiye döndü ve kavga başladı" dedi.
3.01.2023 Yaşam
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip...
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip... Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde daha önce iki eşini de öldürmekten cezaevinde yatan ve Covid-19 tedbirleri nedeniyle tahliye edilen adam, üçüncü eşini öldürerek gömmek suçundan tutuklandı. Kadının gömüldüğü çukurun yanında kireç torbaları bulunurken, şahsın cinayetleri 19 yıl arayla işlediği ortaya çıktı. Cinayet ise katlettiği ikinci eşinden olan kızının itirafı ile ortaya çıktı. Ayrıca bir de taciz rezaleti patlak verdi.
3.01.2023 Yaşam
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı!
Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çaldı! ABD’de hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çalan Taylor Parker’a idam cezası verildi.
11.11.2022 Dünya
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı ABD’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 4 yaşındaki Logan adlı çocuk, nöbet geçiren annesinin hayatını kurtardı. Acil yardım hattını arayan Logan, doğru bilgi vererek sağlık ekipleri gelene kadar sakince telefonda kaldı ve ağlayan bir yaşındaki kardeşiyle ilgilendi. Polis, Logan’a cesareti simgeleyen sertifika verdi.
8.11.2022 Dünya
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti
14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz skandalı! Kardinal itiraf etti Fransa’daki Katolik Kilisesi’nin Papa’dan sonraki en yüksek mevkiye sahip Kardinallerden biri olan Jean-Pierre Ricard, 35 yıl önce 14 yaşındaki kız çocuğunu cinsel olarak taciz ettiğini itiraf etti. Kardinal Ricard’ın yaptığı açıklama da yapılan basın toplantısında okundu.
8.11.2022 Dünya
California Üniversitesi taciz skandalı! Cezası belli oldu, 250 milyon...
California Üniversitesi taciz skandalı! Cezası belli oldu, 250 milyon... ABD'de California Üniversitesi, öğrenci sağlık merkezinde görevli bir jinekoloğun cinsel saldırısına maruz kaldıklarını söyleyen 200'den fazla kadına toplam yaklaşık 250 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
9.02.2022 Gündem
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor
Metaverse'de taciz skandalı! Önüne geçilemiyor Meteverse'de taciz haberlerinin önü arkası kesilmiyor. Metaverse, her geçen gün adından daha da fazla söz ettirmeye başladı. Çoğunluk bu teknolojinin yararlarından ve kapasitesinden bahsediyor olsa da, Metaverse dünyasıyla birlikte siber suçlar farklı bir boyuta taşınabilir.
10.01.2022 Gündem
Vali ağabeyi cinsel taciz yüzünden koltuğunu kaybetmişti! CNN ünlü sunucuyu kovdu!
Vali ağabeyi cinsel taciz yüzünden koltuğunu kaybetmişti! CNN ünlü sunucuyu kovdu! CNN International yönetiminin aldığı bir işten çıkarma kararı dünya gündemine bomba gibi düştü. Cinsel taciz suçlamaları ve hakkında açılan davalaraın ardından istifa etmek zorunda kalan eski New York Valisi Andrew Cuomo'nun kardeşi ünlü sunucu Chris Cuomo, kanal yönetiminin verdiği kararla kovuldu.
5.12.2021 Dünya
Denizde taciz skandalı! 15 yaşındaki kızı derin sulara çekip...
Denizde taciz skandalı! 15 yaşındaki kızı derin sulara çekip... Dünyanın en ünlü sahillerinden birinde büyük bir tecavüz skandalı yaşandı. Denize girmek için plaja giden 15 yaşındaki kız çocuğu, denizin içinde cinsel saldırıya uğradı.
6.08.2021 Dünya
Taciz skandalı! Eski kaymakam Kayahan'ın klibini kullandı...
Taciz skandalı! Eski kaymakam Kayahan'ın klibini kullandı... İstanbul'da eski bir kaymakam hakkında asistan Tuğçe Y.'ye yönelik sıradışı bir cinsel taciz davası açıldı. Eski kaymakamın kullandığı Kayahan klibi mahkeme tarafından cinsel taciz sayıldı.
16.05.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta mağazada taciz skandalı! 'Eşimle kız kardeşim için...'
Beşiktaş'ta mağazada taciz skandalı! 'Eşimle kız kardeşim için...' Olay İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre; Çoğunlukla kadınların ziyaret ettiği butik mağazaları mesken tutan şahıs yakalandı. Kadınların etek altı görüntüleri çeken şahsın savunması ise 'pes' dedirtti...
21.02.2021 Gündem
CHP'de taciz skandalı! Kafede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı
CHP'de taciz skandalı! Kafede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı CHP Maltepe İlçe Yöneticisi Umut K.'nin tutuklanmasına neden olan cinsel taciz suçlamasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
8.12.2020 Gündem
CHP'de bir taciz skandalı daha! Rızası dışında sarılıp öpmüş...
CHP'de bir taciz skandalı daha! Rızası dışında sarılıp öpmüş... CHP eski Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A. hakkında, 20 yaşındaki genç kıza yönelik "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
4.12.2020 Gündem
CHP'de taciz skandalı! Kritik isimden Kaftancıoğlu'na tepki
CHP'de taciz skandalı! Kritik isimden Kaftancıoğlu'na tepki İstanbul Maltepe'de, 23 yaşındaki kadına bir restoranda cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakkındaki soruşturma devam ediyor. Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabından olaya ilişkin paylaşımlarda bulundu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi.
2.12.2020 Siyaset
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı!
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı! Oyuncu Uğur Arda Aydın hakkında arka arkaya şok suçlamalar var. Aydın’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan meslektaşları olan Nazife Aksoy ve Mana Alkoy’u defalarca taciz ettiği ortaya çıktı.
26.11.2020 Magazin
Dernekte taciz skandalı! Kamplarda...
Dernekte taciz skandalı! Kamplarda... Liselerden konferansla gönüllü üye toplayan Genç Denizciler Dayanışma Derneği’nin eğitim adı altında düzenlediği kamplarda taciz ve şiddet iddiaları ortaya çıktı. Öğrencilerin şikayetiyle soruşturma başlatıldı.
5.11.2020 Yaşam
Üniversitede şantaj taciz skandalı! İki akademisyen açığa alındı
Üniversitede şantaj taciz skandalı! İki akademisyen açığa alındı Konya Selçuk Üniversitesi’nde görevli, evli iki akademisyen arasındaki aşk yargıya taşındı. Ö.G.H. çalıştığı fakültenin bölüm başkanı Prof. Dr. H.S.Ç.’nin 2 yıl boyunca cinsel saldırı, tehdit, hakaret ve şantajlarına maruz kaldığını iddia ederek şikâyetçi oldu. H.S.Ç., “Unvanımı kullanarak akademik yükselme planı yapmış” diye kendisini savundu. Üniversite ise idari soruşturma başlatarak iki akademisyeni açığa aldı.
8.09.2020 Gündem
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler!
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler! 1996–2003 arasında yayınlanan 'Buffy the Vampire Slayer' (Vampir Avcisi Buffy) dizisi ile tanınan ABD'li aktris Eliza Dushku, yıllar sonra flaş bir itirafta bulundu.
14.12.2018 Magazin
BM'de cinsel taciz skandalı!
BM'de cinsel taciz skandalı! Birleşmiş Milletler HIV/AIDS Ortak Programı'nın (UNAIDS) Başkanı Michel Sidibe de dahil üst düzey yöneticilerinin, kurumdaki "sistematik cinsel taciz, suistimal ve zorbalığı" engellemekte başarısız olduğu bildirildi.
10.12.2018 Dünya
Bugün var yarın yokuz!
Bugün var yarın yokuz! 4 Eylül 2002 tarihinde büyük bir heyecanla yayın hayatına başlayan Vatan gazetesi, özveri dolu geçen 16 yılın ardından maalesef bugün son sayısını yayınlıyor. Bu sayfalar, 16 yıl boyunca gazetemizi yalnız bırakmayan saygıdeğer okurlarımıza vedamızdır...
1.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taciz Skandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taciz skandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.