Suzan Kardeş

Suzan Kardeş

Son dakika Suzan Kardeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suzan Kardeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suzan Kardeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suzan Kardeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suzan kardeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 suzan kardeş haberi bulunmuştur. Tüm suzan kardeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu  Adana'da bul yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreninde Orhan Kemal Emek Ödülleri, ünlü sanatçılar Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve zafer Ayden'e verildi. 
13.09.2022 Kültür Sanat
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı!
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı! Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Magazin
AKM’de Barcelona Gypsy Orchestra’nın konserine yoğun ilgi!
AKM’de Barcelona Gypsy Orchestra’nın konserine yoğun ilgi! Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Suzan Kardeş'in de eşlik ettiği Barcelona Gypsy Orchestra konserine sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da salona gelerek konseri izledi.
2.06.2022 Kültür Sanat
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı!
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı! Şimdilerde Aziz dizisinde oynayan Suzan Kardeş, geçtiğimiz akşam Fatih Altaylı'nın sunduğu programa konuk oldu. Suzan Kardeş, asıl yapmak istediği mesleği açıkladı. Kardeş, "Hayalim arkeolog olmaktı" dedi.
24.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak?
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak? Hayatı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen’i canlandırdığı film, ünlü sanatçının trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini odağına alıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen fiilmi ne zaman sinamalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyona gireceği tarih…
10.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu!
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu! Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı ve yeni afişi yayınlanan Bergen filminin vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.
4.02.2022 Kültür Sanat
Şarkılar Bizi Söyler 34. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 34. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde, Rumeli - Balkan gecesi yaşanacak. Programa bu hafta Suzan Kardeş, Arif Şentürk, Rumeli Ekrem, Orkestra Nazmiler, Sami Levi ve Murat Balkan konuk oluyor.
28.01.2022 Televizyon
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı 2022 ylında vizyona girecek olan, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Bergen' filminin setine bir kez daha zorunlu ara verildi.
25.12.2021 Magazin
'Bergen' filminin afişi yayınlandı
'Bergen' filminin afişi yayınlandı 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alan, 2022’de vizyona girecek olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı.
24.12.2021 Magazin
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları… 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen'in hayatını konu olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
24.12.2021 Magazin
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Peki, Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...
5.11.2021 Gündem
'Bergen' filminin okuma provaları başladı!
'Bergen' filminin okuma provaları başladı! 'Bergen'in okuma provalarına dair paylaşılan ilk fotoğraflar şimdiden büyük merak uyandırdı.
28.09.2021 Magazin
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti!
Harbiye'de Simge ve Rubato rüzgarı esti! Simge ve Rubato önceki akşam Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. İkili, hem eğlenceli hem de romantik anlar yaşattı.
16.07.2021 Magazin
Müge Anlı: Her zaman mutluyum
Müge Anlı: Her zaman mutluyum Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlüler de katıldı. Gençlik yıllarına ait fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan isimlerden biri de Müge Anlı oldu.
5.05.2021 Magazin
Hıdırellez nedir, hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ritüelleri ve duası! Hıdırellezde dilek nasıl dilenir, dilek gül ağacına ne zaman asılır, suya ne zaman atılır?
Hıdırellez nedir, hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ritüelleri ve duası! Hıdırellezde dilek nasıl dilenir, dilek gül ağacına ne zaman asılır, suya ne zaman atılır? Bugün Hıdırellez mi? Hıdırellez için heyecan dorukta. Sosyal medyada yapılan Hıdırellez paylaşımlarının ardından "Hıdırellez ne zaman 2021? Hıdırellez nedir?” sorularına yanıt aranmaya başladı. Koronavirüs gölgesinde geçecek Hıdırellez için Hıdırellez dileği, niyeti ve ritüelleri merak ediliyor. Bereketi, bolluğu simgeleyen ev, iş, çocuk isteyenlerin çeşitli ritüeller yaptığı Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olan Hıdırellez, aynı zaman "UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Ulusal Envanteri olarak kabul edilmiştir. Peki, bugün Hıdırellez mi? Hıdırellezde ne yapılır? Hıdırellez dileği nasıl tutulur, Hıdırellez ritüelleri nelerdir?
5.05.2021 Gündem
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var?
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var? Cumartesi günlerinin en çok izlenen programlarından biri olan İbo Show'da bu hafta da izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş bu hafta İbo Show’a konu olacak isimler arasında yer alıyor. Peki, Suzan Kardeş kimdir? Suzan Kardeş nereli, kaç yaşında? İşte Suzan Kardeş’in hayatı ile ilgili merak edilenler…
13.03.2021 Gündem
Yılbaşı özel bölümü damga vuracak!
Yılbaşı özel bölümü damga vuracak! Çok Güzel Hareketler 2, 31 Aralık Salı akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.
28.12.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Suzan Kardeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suzan kardeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.