Süre Uzatıldı

Süre Uzatıldı

Son dakika süre uzatıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süre uzatıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süre uzatıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süre Uzatıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süre uzatıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 692 süre uzatıldı haberi bulunmuştur. Tüm süre uzatıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Süre uzatıldı
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Süre uzatıldı Kira vergisi ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Mart ayı vergi beyannamesi ayı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kira gelirleri ve vergilendirilmesi bu yıl da beyan dönemi olan mart ayında gündemde. Öte yandan Kira gelir vergisinin zamanında ödenmemesi veya beyanname verilmemesi durumlarında cezai işlemler uygulanır. Bu ceza miktarı, kira bedelinin yüzde 5'ine kadar değişebilir ve istisna tutarından yararlanılamaz. Ayrıca, gecikme zammı aylık olarak eklenir ve usulsüzlük cezası da getirilebilir.
29.03.2024 Ekonomi
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.
24.12.2023 Gündem
Arda Güler'den bir kötü haber daha! Hayalleri yıkıldı, Real Madrid'de yılı kapattı
Arda Güler'den bir kötü haber daha! Hayalleri yıkıldı, Real Madrid'de yılı kapattı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'den Arda Güler ile ilgili bir kötü haber daha geldi. Üç kez sakatlanan Arda Güler'in dönüş tarihi moralleri bozdu. İşte detaylar...
29.11.2023 Fenerbahçe
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var Elazığ'ın Palu ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı ve satırlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Ek MTV için süre uzatıldı
Arabası olanlar dikkat! Ek MTV için süre uzatıldı Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV'nin birinci taksidi için ödeme süresinin uzatıldığını duyurdu.
29.08.2023 Ekonomi
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında süre uzatıldı. Kamuya olan borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
2.06.2023 Ekonomi
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı, faizin yüzde 90'ı silinecek, kritik kredi kartı detayı belli oldu
Borcu olana müjde! Süre uzatıldı, faizin yüzde 90'ı silinecek, kritik kredi kartı detayı belli oldu Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Faizler siliyor. Vergi ve prim borcu ile idari para cezalarını kapsıyor. Kamu borçlarının yapılandırılmasında başvuru süresini bir ay öteleyen karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre yapılandırma için başvuru tarihi 3 Temmuz, ilk taksit tarihi ise 31 Temmuz oldu. Ayrıca borcunu peşin olarak ödemeyi tercih edenlerin de 31 Temmuz’a kadar süresi olduğu belirtildi.
28.05.2023 Ekonomi
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu
Okullarda yeni dönem! Bakan Özer duyurdu Okullarda yeni dönem başlıyor. 81 ildeki tüm okullarda uygulanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüzlerce rehber öğretmen adayının beklediği müjdeyi açıkladı.
27.05.2023 Eğitim
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti Bankacılık işlemleri ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre yapay zeka, uzaktan dijital yolla gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde kimlik tespitinde kullanılabilecek. Ayrıca engelli kişiler uzaktan kimlik tespitinin görüntülü görüşme aşamasında ihtiyaç olması durumunda üçüncü bir kişiden yardım alabilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu Borç yapılandırmasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kamu borçlarına yönelik yapılandırma süreciyle ilgili süre uzatıldı. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Geçmiş yıllara ait emlak vergisi borcu bulunanlar da bu tarihe kadar başvurup, yapılandırma imkanlarından yararlanabilecek. İşte madde madde yapılandırma kapsamına giren borçları kapsayan yapılandırma rehberi ve son başvuru tarihi...
23.05.2023 Ekonomi
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı 3 milyon 279 bin 883 kişinin başvurduğu kamu borçlarına yapılandırma uygulamasında süre uzatıldı. Yapılandırma başvuruları haziran sonunda bitecek. Buna göre borç yapılandırmasında süre 1 ay daha uzatıldı.
23.05.2023 Ekonomi
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği 550 depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurdu. Duyuru üzerine AFAD Başkanlığı, Tekirdağ Valiliği’nden depremzedelerin tüm masraflarının karşılanarak, otel tahsis edilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi’nden gece yarısı yapılan açıklamada, "Deprem bölgesi bir türlü toparlanamayıp, geçici konteyner kentleri yeterince kurulamayınca, ilgili daireye gerekli talimatlar verilerek süre uzatılmıştır. Konunun çirkin bir şekilde siyasete alet edilmesi oldukça düşündürücüdür." denildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise soruşturma başlatıldığı bildirildi. Son gelişmeye göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin önce misafir ettiği sonrasında ise çıkarma kararı aldığı depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek.
18.05.2023 Gündem
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı Kaharamanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşı korumak adına yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Son olarak Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zaman aşımına uğrayan tasarruflarla ilgili hak sahiplerine ek süre tanıdı.
28.04.2023 Ekonomi
SGK'dan EYT başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması!
SGK'dan EYT başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması! Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK) çok sayıda kişinin emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanmadan kuruma başvurup, aylık talebinde bulunduğu, tüm süreçler tamamlanmadan bu işlemin yapılmasının mümkün olmadığı açıklandı.
1.03.2023 Çalışma Hayatı
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir
Kiracılar dikkat! Deprem sonrası ortaya çıktı, ek bedel talep edilebilir Mülk sahipleri kendilerini 'alt kiracı'dan korumak için, kontratlara ek madde ilave etmeye başladı. Sözleşmeyi okumadan imzalayan kiracıların ise mağduriyet yaşaması söz konusu olabiliyor. Özellikle deprem sonrasında gündeme gelen misafir-alt kiracı bilmecesi ile ilgi dikkat çeken bir uyarı geldi.
1.03.2023 Ekonomi
EYT’de son dakika gelişmesi! Süre uzatıldı, ilk maaş için tarih belli oldu
EYT’de son dakika gelişmesi! Süre uzatıldı, ilk maaş için tarih belli oldu EYT’de son dakika gelişmesi! Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yasa teklifi kabul edildi. Prim gün sayısını ve çalışma sürelerini dolduranlar, yaşa takılmadan resmen emekli olabilecek. 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu açıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız 24 yıllık EYT sorunu artık çözüldü. Emekçilerimize hayırlı olsun” dedi. Öte yandan yeni bir açıklamada daha bulundu. Peki ilk maaşlar ne zaman yatacak, süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
1.03.2023 Emekli
SGK'dan son dakika EYT açıklaması: Yoğunluk nedeniyle süre uzatıldı
SGK'dan son dakika EYT açıklaması: Yoğunluk nedeniyle süre uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT başvuruları için SGK merkezlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle il müdürlükleri ve SGK merkezlerinde cumartesi günü de mesainin devam edeceğini duyurdu.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ve Zelenski ile görüştü! İki liderden 'tahıl koridoru' teşekkürü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ve Zelenski ile görüştü! İki liderden 'tahıl koridoru' teşekkürü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Ukrayna Lideri tahıl anlaşması için Erdoğan'a teşekkür etti. Erdoğan sabah saatlerinde de Putin ile bir görüşme gerçekleştirmişti.
18.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 120 gün süreyle uzatılmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 120 gün süreyle uzatıldığını duyurdu.
17.11.2022 Siyaset
Vergi avantajında yeni karar! Şirketlerin beklediği haber Resmi Gazete'de yayımlandı, KKM'ye dahil olanlar için süre uzatıldı
Vergi avantajında yeni karar! Şirketlerin beklediği haber Resmi Gazete'de yayımlandı, KKM'ye dahil olanlar için süre uzatıldı Kurumların yabancı paralarını TL hesaplarına dönüşümünde vergiden müstesna olması kararı 9 aylık bilançoları için de geçerli olacak.
27.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süre Uzatıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süre uzatıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.