Suphi

Suphi

Son dakika suphi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suphi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suphi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suphi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suphi gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 suphi haberi bulunmuştur. Tüm suphi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde?
Şanlıurfa'da sürpriz seçim sonuçları: 31 Mart 2024 Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen oy kullandı. Şanlıurfa'da il ve ilçe seçim sonuçları da takip edilen illerin başında geldi. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa'da aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte 2024 Şanlıurfa seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları...
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları... 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Samandağ Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Seyit Ali Aslan, CHP'den Süleyman Bedir Abacı, İYİ Parti'den Elanur Gülşan, Zafer Partisi'nden Suphi Yıldız gibi adayların yarıştığı Samandağ Belediye Başkanlığını kim kazandı? İşte Samandağ'da partilerin aldıkları oy oranları...
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Yakup Babacan (28), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında indirim uygulanarak müebbet hapse çarptırıldı.
25.01.2024 Gündem
AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç kaç yaşında, ne iş yapıyor?
AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir? Memduh Büyükkılıç kaç yaşında, ne iş yapıyor? AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç olarak son dakika açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri adayı olarak Memdur Büyükkılıç'ı duyurdu. AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?"
18.01.2024 Gündem
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren, 120’nin üzerinde filmde rol alan oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Magazin
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlatılan Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi’nin eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma Şehir mimarisi alanında faaliyet gösteren Outdoor Factory, IAAPA Expo'dan üç anlaşmayla döndü. Şirket Kuzey Amerika, Güney Amerika'da ve Hindistan’da yapılacak üç projeye imza atıldığını duyurdu.
23.11.2023 Ekonomi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil duruşmaya katıldı, tanık olarak dinlendi. İfadesinde, "Ece ile telefonda konuştuğu kişi arasında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Mahkeme beni tanık olarak dinlemek isteyince Ece’ye ‘Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum’ dedim. Ece bana ‘Silah almışlar hatırlamıyor musun’ diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi.
17.07.2023 Magazin
Ahmet Suphi Kaplan kimdir? Taha Duymaz'ın Youtube kanalını satın aldı!
Ahmet Suphi Kaplan kimdir? Taha Duymaz'ın Youtube kanalını satın aldı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalıp hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yemek içerikleri ürettiği YouTube kanalının satıldığı öğrenildi. Peki, Ahmet Suphi Kaplan kimdir?
27.02.2023 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı! Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada tanıkların dinlenmesine devam edildi. Mahkeme önceki duruşmada hakkında zorla getirilme kararı çıkartılan ancak, duruşmaya katılmayan Seren Serengil ve diğer tanıklar hakkında zorla getirilme kararı çıkartılmasına karar verdi.
30.01.2023 Magazin
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları!
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları! Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine ilişkin yaptığı açıklamada, Adnan Menderes'in 73 yıl önce seçildiği tarih olan 14 Mayıs'ı ilan etti. Söz konusu açıklamanın ardından “14 Mayıs 1950’de ne oldu? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
18.01.2023 Gündem
İstiklal Marşı sözleri ve notaları! İstiklal Marşı ne zaman yazıldı, bestecisi kim? İşte İstiklal Marşı 10 kıtası
İstiklal Marşı sözleri ve notaları! İstiklal Marşı ne zaman yazıldı, bestecisi kim? İşte İstiklal Marşı 10 kıtası Millî Mücadele'de Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınmış şiir olan İstiklal Marşı, millî bir ruhu anlatır. İstiklal Marşı, 17 Şubat 1921'de Sebilürreşad dergisinin ilk sayfasında "Kahraman Ordumuza" ithafıyla yayımlandı. Türk bayrağı gibi Türk milletinin önemli simgelerinden biri olan İstiklal Marşı, milletin güçlü aidiyet duygusuyla geleceğe karşı umut ve cesaretle bakmasını sağlayan "milli mutabakat metni" olarak kabul ediliyor. Peki, İstiklal ne demek? İstiklal Marşı ne zaman yazıldı? İstiklal Marşımızın bestecisi kimdir? İstiklal Marşı sözleri ve İstiklal Marşı’nın 10 kıtası…
20.11.2022 Yaşam
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler…
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler… Hande Macit, Avrupa’nın en eski hanedanlıklarından biri olan Almanya’daki Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander’la evlendi. Evlilik haberlerinin basına yansıması sonrasında “Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek?” gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.09.2022 Gündem
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor'
Siteye dadanan hırsız, yönetimi canından bezdirdi! 'Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor' Antalya’da daha önce bir sitenin bahçesine girerek site sakinlerinin aşure kazanını çalan hırsız, bu kez de sandalyelerini çaldı. Art arda yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren site yöneticisi Zeynel Tan, “Bu gidişle havuzu kapatacağım. Bu işler devam edecek gibi görünüyor. Sıra şezlonglara geldi. Kapıyı açamayınca duvardan atlıyor” dedi.
1.09.2022 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada mahkeme, 3 sanığın tahliyesine 7 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.08.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti Bakırköy'de 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde, olay günü Mahmutyazıcıoğlu'nun yanında olan şoförü Murat Bilmez, "Olay öncesinde 'Ece yenge Şafak Ağabeyi aradı. Şafak Ağabey de '10-15 dakikaya kalkarız' demişti. Olay esnasında da Kadir elini Şafak Ağabeyinin omzuna attı. Şafak Ağabeyi de küfürlü bir şekilde sanıkları kovdu. Kadir o esnada Şafak Ağabeye sıktı" dedi. Duruşmada Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı Murat Akyüzoğlu ise, "Maktul aynı zamanda benim yeğenimdir. Karşı taraf soruşturmanın doğru yürütülmediğini söylüyor. Benim yeğenim yerlerde sürüklenerek katledildi. Bütün dünya bunu izledi" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı yarına erteledi.
17.08.2022 Gündem
Esenler'de mahalleli ve polisi alarma geçiren ilginç görüntü!
Esenler'de mahalleli ve polisi alarma geçiren ilginç görüntü! Esenler'de Fikriye Şahin, vücudundaki elektrikten kurtulsun diye eşi Suphi Şahin'i inşaat alanında toprağa gömüp, ellerini açarak dua etti. Bu ilginç ve tedirgin edici anları gören inşaat bekçisi, polise haber verdi. Oolis ekiplerine durumu anlatan Şahin, eşiyle inşaattan ayrılırken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.08.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Suphi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suphi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.