Sümeyye Erdoğan

Sümeyye Erdoğan

Son dakika sümeyye erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sümeyye erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sümeyye erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sümeyye Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sümeyye erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 sümeyye erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm sümeyye erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar oyunu kullandı
Selçuk Bayraktar oyunu kullandı Türkiye'nin ilk İHA ve SİHA'larını yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile birlikte oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü
Emine Erdoğan Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz'la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz ile görüştü.
16.09.2023 Gündem
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak?
Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor! Gülce’nin kaybolması nelere yol açacak? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor.
10.07.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin ederek görevine başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin ederek görevine başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda yemin ederek göreve başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreni öncesinde mazbatasını TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli'den aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreninin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmek için canla, başla çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
3.06.2023 Gündem
Bu ikili çok konuşulacak! Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’dan “Dönence” pozları
Bu ikili çok konuşulacak! Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’dan “Dönence” pozları Kanal D’nin, yaz sezonunda ekrana gelecek olan yeni dizisi “Dönence” izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.
22.05.2023 Televizyon
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar ‘Dünya tarihinde bir ilk’ diyerek açıkladı: KIZILELMA ve SOLOTÜRK’ten kol uçuşu
Selçuk Bayraktar ‘Dünya tarihinde bir ilk’ diyerek açıkladı: KIZILELMA ve SOLOTÜRK’ten kol uçuşu Bu yıl 6’ncısı düzenlenen TEKNOFEST tüm heyecanıyla devam ediyor. Pazar günü olması ile birlikte TEKNOFEST’te vatandaşların ilgisi oldukça yoğun. Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçilere kapısını açan TEKNOFEST’te çok özel ve tarihi anlar yaşanıyor.
30.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Türk teknoloji şirketlerine yapılan yatırımlar büyük bir ivme kazandı
Bakan Varank: Türk teknoloji şirketlerine yapılan yatırımlar büyük bir ivme kazandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türk teknoloji şirketlerine yapılan yatırımlar büyük bir ivme kazandı. 2021 yılında Türk girişimlerinin fonlardan aldıkları yatırım, bir önceki yıla kıyasla 9 kat artarak 1,5 milyar dolara ulaştı. Bu yılın ilk 9 ayında geçtiğimiz yılın tamamındaki yatırım rakamını yakaladık" dedi.  
13.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "El birliğiyle kadınlar adına kazandığımız hakları ve kadını örseleyen sistemlere karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya anlatabilmemiz lazım. Zira bugün özgürlüğü sadece kendi değerleriyle tanımlayan dünyanın en medeni sayılan ülkelerinde bile kadınlar, ideolojik kıyımların kurbanı olabiliyorlar" dedi.
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizde tek bir kadının bile cinsiyeti yüzünden şiddete uğramasını asla kabul edemeyiz." dedi.
4.11.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi  Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı ‘Man Adası’ davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine toplamda 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
22.06.2022 Siyaset
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 5. Etnospor Kültür Festivali etkinlik alanını ziyaret etti.
10.06.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi. 
26.05.2022 Siyaset
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.11.2021 Gündem
Bakan Yanık: Kadınlar, kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür
Bakan Yanık: Kadınlar, kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Yaşadığımız dünyanın daha güvenli, güzel ve daha insani bir çehreye kavuşmasında kadın ruhu ve eli her geçen gün etkisini daha güçlü bir şekilde gösterecektir. Kadınlar, bugünün ve geleceğin dünyasında artık kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür" dedi.
15.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'market' açıklaması: Talimat verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'market' açıklaması: Talimat verdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperati'nden market alışverişi yaptı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında gayet uygun. Vatandaşımızın kesesine uygun fiyatların olduğu bir yer. Bunların çoğaltılması konusunda verdiğimiz talimatlar var. 500 m2'den fazla olmak üzere binden fazla bu marketlerin yapılması talimatını verdik. Vatandaşı ucuz ürüne ulaştırmanın gayreti içindeyiz" dedi.
3.10.2021 Gündem
KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayraktar, Hatay'ı ziyaret  etti
KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayraktar, Hatay'ı ziyaret etti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Eğitime Destek Platformu'nun konuğu olarak Hatay'ı ziyaret etti.
25.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan KADEM hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan KADEM hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti.
20.08.2021 Gündem
KADEM’den eleştirilere tek tek yanıt
KADEM’den eleştirilere tek tek yanıt Yönetim kurulu üyeleri arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’un da bulunduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), son günlerde tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi’ne sahip çıktı.
2.08.2020 Siyaset
Ayasofya davetiye listesi belli mi? Ayasofya camii açılış ve kapanış saati kaç?
Ayasofya davetiye listesi belli mi? Ayasofya camii açılış ve kapanış saati kaç? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: "3 imam ve 5 müezzin arkadaşımızı inşallah Ayasofya Camisi'ne atıyoruz." dedi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yaptığı açıklamada, Ayasofya Camisi'ne Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu'nun imam olarak atandığını açıkladı. Mehmet Hadi Duran, İbrahim Çoban, Şükrü Asıleren, Alpcan Çelik, Rıdvan Akbaş ise müezzin olarak görev yapacağını duyurdu. İşte merak edilen Ayasofya davetiye listesi ve Ayasofya açılış ve kapanış saati hakkında yapılan açıklamalar…
23.07.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu, Ayasofya davetini geri çevirdi
Kılıçdaroğlu, Ayasofya davetini geri çevirdi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ayasofya'da kılınacak cuma namazına katılmayacağı öğrenildi.
21.07.2020 Gündem
Selçuk ve Sümeyye Bayraktar 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı!
Selçuk ve Sümeyye Bayraktar 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı! Sümeyye ve Selçuk Bayraktar, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve hissettiklerini Türkiye’nin yarınlarına taşıdı
16.07.2020 Gündem
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Man Adası" açıklamaları nedeni ile bir kez daha manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve yakınlarına 359 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, daha önce aynı tutar üzerinden oluşturduğu tazminat kararı, İstinaf Mahkemesi tarafından usulden bozulmuş olup, bozma sonrası yapılan yeniden yargılamada aynı karar verildi.
16.07.2020 Gündem
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Babalar Günü mesajı yayımlayarak, "Babalığın, sahip çıkmak demek olduğu bilinciyle, öz ebeveyninden ayrı düşmüş yavrularımıza kol kanat geren tüm beyefendilere de şükranlarımı sunuyorum." dedi.
21.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sümeyye Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sümeyye erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.