Sprey

Sprey

Son dakika SPREY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SPREY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SPREY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sprey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sprey gelişmeleri de dahil olmak üzere 661 sprey haberi bulunmuştur. Tüm sprey haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı?
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayında, oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar arasında en çok araştırılan konulardan biri, orucu bozan etkenler arasında kolonya sürmenin yer alıp almadığı oldu. Kolonya gibi parfüm ve deodorant koklamanın da oruca etkisi sorgulanıyor. Müslümanlar, oruçlarını doğru bir şekilde tutmak ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek adına bilgi sahibi olmak istemektedirler. Peki, Kolonya orucu bozar mı? Kolonya koklamak, sürmek orucu bozar mı?
14.03.2024 Ramazan
1 bardağı sinüsleri açıyor! Sprey yerine bunu deneyin: Çünkü burun kanallarını açıyor, mukus üretimini azaltıyor.
1 bardağı sinüsleri açıyor! Sprey yerine bunu deneyin: Çünkü burun kanallarını açıyor, mukus üretimini azaltıyor. Horlama birçok kişinin uyku problemidir. Ancak iyi bir uyku çekmenin yöntemini bir uyku uzmanı açıkladı. Martin Seeley, burun kanallarını açacak ve mukus üretimini azaltarak sinüsleri rahatlatacak o ipucunu bizlerle paylaştı.
5.02.2024 Yaşam
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin Uçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Öksürük Nasıl Geçer? Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Öksürük Nasıl Geçer? Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? En çok rastlanan hastalık türlerinden biri de öksürüktür. Öksürük, yetişkinlerde de büyüklerde de sık sık karşılaşılan sağlık problemlerinden biridir. Kimi zaman soğuk bir su içmek bile öksürüğü başlatmak için yeterli olur. Öksürmek zaman zaman hafif bir şekilde kendini gösterse de bazen de çok şiddetli ve rahatsız edici boyuta gelebilir. Bu durumda elbette bir doktora başvurmak gerekir. Ancak hafifi olarak başlayan öksürükler için evlerde çeşitli yöntemler kullanarak da kurtulmak mümkündür. 
8.01.2024 Sağlık
Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Faranjit durumunda odaların nemlendirilmesi, gargara yapılması ve bol sıvı tüketilmesi önerilir. Genelde kış aylarında ortaya çıkan faranjit sağlıklı beslenme ve vitamin alma ile de hafifler.
2.01.2024 Sağlık
Burun Akıntısı Nasıl Geçer? Burun Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Burun Akıntısı Nasıl Geçer? Burun Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Burun akıntısı, aşırı şekilde burun boşalmasına denir. Akışkan, yoğun bir mukus, berrak bir sıvı ya da bunların arasında bir kıvama da sahip olabilir. Akıntı boğazın arkasından aşağıya ya da burun deliklerinden dışarıya geniz akıntısı şeklinde ya da her iki şekilde de olabilir. Bazen bu burun akıntısına da burun tıkanıklığı eşlik edebilir.
1.01.2024 Sağlık
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanlarında görevli özel güvenlik personeline, 'Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı' eğitimi verildi. Olası durumlarda kullanacak kişilerin insandaki etkisini bilmeleri amacıyla, biber gazı, ilk olarak eğitime katılan güvenlik personeline uygulandı. Eğitmenin yüzlerine biber gazı sıktığı personel, yakıcı etkiyi hissettiği gibi alandaki hortumların başına koşup yüzlerini yıkadı.
26.12.2023 Gündem
Tarihi medresedeki sprey boyalı yazılar, branda ile kapatıldı
Tarihi medresedeki sprey boyalı yazılar, branda ile kapatıldı Sivas Cumhuriyet Meydanı'ndaki 752 yıllık Çifte Minareli Medrese'ye sprey boya ile yazılan yazılar, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce geçici olarak branda ile kapatıldı.
21.12.2023 Gündem
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları Aerosol hem sıvı hem de katı maddelerin gaz şeklinde ortama yaymaya yardımcı olan mekanizmalardan biridir. Kullanım alanı geniş olan bu mekanizma 10 mikrondan daha küçük parçalara ayrılmasına yardımcı olur. Bu mekanizma hem itici hem de çözücü yapıya sahiptir. Aerosol özellikle sahne sanatlarında kullanılan gaz veya duman yapıcı cihaz olarak da adlandırılır. Bu cihaz ortamın havasına farklı bir gaz bulutu yaymaktadır. Aynı zamanda farklı duman ölçekleri ve oranları bulunmaktadır.
14.12.2023 Eğitim
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Lavanta yağı kendine özel aroması, vücuda olan yararları ve kullanım şekilleri ile beraber hayatımızda önemli yere sahiptir. Lavanta yağı doğal ağrı kesici olarak kullanılır. Vücudun farklı yerlerine farklı etkiler sağlar.
7.07.2023 Sağlık
Propolis Nasıl Kullanılır? Propolis Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Propolis Nasıl Kullanılır? Propolis Kullanırken Yapılması Gerekenler... Propolis işlenmemiş şekilde tüketilmesi tavsiye edilmeyen bir üründür. İşlenmiş şekilde damla haliyle ya da suda çözünür formda tüketilmesi önerilmektedir. 
2.07.2023 Sağlık
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.
23.06.2023 Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü Bakırköy'de bir ev sahibi evini boşaltmasını istediği kiracısını ikna edemeyince, hakaretler savurup güvenlik için taktırdığı kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini sökerek günlerce karanlıkta bıraktı. Ev sahibinden şikayetçi olan kiracı ise can ve mal güvenliğinin olmadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.
7.06.2023 Yaşam
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi
Antibiyotik kullanımını bitirecek yöntem! Faj terapisi Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
19.05.2023 Sağlık
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı!
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı! TikTok'ta viral haline gelen ve çoğunlukla gençlerin katıldığı 'meydan okumalar' giderek daha tehlikeli bir hale geliyor. Son olarak ABD'de bir çocuğun TikTok'taki meydan okuma nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yandı.
30.04.2023 Gündem
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı İstanbul Valiliği, CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili 6 kişinin yakalandığını açıkladı.
27.04.2023 Gündem
Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu
Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.
17.04.2023 Gündem
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, her zaman doğallıktan yana olan Özge Özpirinçci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Balamir, Özpirinçci için "Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2023 Magazin
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu!
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu! 28 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden cazip ürünler belli oldu. A101 Haftanın Yıldızları kataloğunun yayınlanmasıyla hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılmaya başladı. Hem kesesine uygun hem de evinin ihtiyacı ürünleri almak isteyenler A101 kataloğu indirimlerini kaçırmak istemiyor. İşte 28 Ocak - 3 Şubat Haftanın Yıldızları kataloğu ile A101 indirimleri…
28.01.2023 Ekonomi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sprey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sprey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.