Sözleşmeli Personel Alımı 2022

Sözleşmeli Personel Alımı 2022

Son dakika sözleşmeli personel alımı 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli personel alımı 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli personel alımı 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Alımı 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli personel alımı 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 sözleşmeli personel alımı 2022 haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli personel alımı 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere tekniker ve teknisyen pozisyonlarında 14 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 22-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
9.08.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Erciyes Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlana ilana göre, Erciyes Üniversitesi’ne büro personeli, destek personeli, sağlık personeli, laborant, sağlık teknikeri, tekniker, ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
26.04.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak!
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak! Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yayımlanan ilana göre, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne bağlı PAÜ Hastanelerinde istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
21.04.2022 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 36 destek personeli, 4 tekniker, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 23 sağlık teknikeri olmak üzere 83 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 28 Nisan’da sona erecek. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları
20.04.2022 Personel Alımı
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak!
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak! Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Başvurular 21 Nisan’da sona erecek. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? İşte ÖSYM başvuru ekranı!
18.04.2022 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1833 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tarım Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, 283 orman mühendisi, 50 endüstri mühendisi ve 1500 orman muhafaza memuru olmak üzere 1833 personel alımı gerçekleştirecek. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 10 Nisan’da sona erecek. Peki, Tarım ve orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel ve memur alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere, programcı ve çözümleyici alınacak. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
28.03.2022 Personel Alımı
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kamu Denetçiliği Kurumu’na koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
10.02.2022 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi 299 sözleşmeli personel alacak! KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor!
İstanbul Üniversitesi 299 sözleşmeli personel alacak! KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor! İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular, 3 Şubat'ta sona erecek. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
21.01.2022 Personel Alımı
En az lise mezunu 100 sözleşmeli personel alınacak! İşte Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
En az lise mezunu 100 sözleşmeli personel alınacak! İşte Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personel alımı başvuru şartları! Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 100 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere, koruma ve güvenlik gürevlisi, şoför, temizlik görevlisi, aşçı ve bakım destek görevlisi alınacak. Başvurular 26 Ocak’ta sona erecek. Peki, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kütahya Dumlupınar Üniversitesi personel alım şartları!
13.01.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Pamukkale Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Üniversitenin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere, hemşire, röntgen teknisyeni, eczacı, sağlık teknikeri, sağlık personeli, laborant, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alımı yapılacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi personel alımı şartları!
12.01.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bin 175 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bin 175 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere aile sosyal destek personeli, 4/B sosyal destek personeli ve yurt yönetim personeli alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
12.01.2022 Personel Alımı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir?
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? GSB sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi alacak. GSB personel alımı başvurusu 29 Aralık ile 8 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. GSB personel alımı başvuru şartları arasında 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen puan türünden asgari 50 puan almış olmak bulunuyor. Gençlik alımı için kontenjanlar ve başvuru şartları da açıklandı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? İşte GSB gençlik çalışanı alımı detayları…
28.12.2023 Personel Alımı
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
GSB antrenör mülakat sonuçları açıklandı mı, sözleşmeli antrenör alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 685 antrenör alımı mülakat sonuçları!
GSB antrenör mülakat sonuçları açıklandı mı, sözleşmeli antrenör alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 685 antrenör alımı mülakat sonuçları! GSB antrenör alımı 2023 sonuçları için aramalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KPSS ile 34 branşta 685, millilik kapsamında ise 26 branşta 239 olmak üzere toplam 924 sözleşmeli antrenör alımı yapılacağı duyuruldu. Duyurunun ardından başvurusunu tamamlayan adaylar, sabırsızlıkla antrenör mülakat sonuçları araştırıyor. Peki, GSB antrenör alımı mülakat sonuçları açıklandı mı? 2022-2023 Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli antrenör mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.04.2023 Eğitim
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Devlet Su İşleri 1273 personel alımı! 2023 DSİ sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler, kadro dağılımı açıklandı mı?
Devlet Su İşleri 1273 personel alımı! 2023 DSİ sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler, kadro dağılımı açıklandı mı? DSİ 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli 1273 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Devlet Su İşleri personel alım için başvuru şartları ve tarihleri ne? DSİ başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler? 2023 DSİ personel alımına ilişkin detaylı bilgiler...
10.01.2023 Personel Alımı
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 16 bin sözleşmeli er ve erbaş alımı yapacak. Milli Savunma Bakanlığı’nca, 2023’te toplam 16 bin sözleşmeli erbaş ve erin istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından MSB 16 bin personel alımı şartları, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvuru tarihine yönelik aramalar arttı.  Bakanlık geçtiğimiz yıl da 12 bin 940 sözleşmeli er ve erbaş alımı yapmıştı. Peki, MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
9.01.2023 Personel Alımı
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Medya Kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, "Sayın Cumhurbaşkanımız da uygun bulursa genç çiftçilerimize yönelik Uzman Eller Projesi ile verdiğimiz hibe desteğimizi 100 bin TL’den 250 bin TL’ye çıkaracağız. DSİ bünyesinde görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda 1273 sözleşmeli personel alacağız." dedi.
9.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Personel Alımı 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli personel alımı 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.