Gazete Vatan Logo

İstanbul Üniversitesi 299 sözleşmeli personel alacak! KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor!

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular, 3 Şubat'ta sona erecek. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!

İstanbul Üniversitesi 299 sözleşmeli personel alacak! KPSS'den en az 50 puan şartı aranıyor!

İstanbul Üniversitesi duyurdu! 299 sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, İstanbul Üniversitesi'ne temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, biyolog, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog, laborant ve sağlık teknikeri alınacak. Başvurular, 20 Ocak'ta başladı. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar)
https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden online olarak yapılacak. Başvurular 3 Şubat'ta sona erecek.

Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren, online başvurusunu tamamlamayan veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılamayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI!

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

Haberin Devamı

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

4- Başvuracak adayların 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmaları gerekmekte olup Lisans için 2020 KPSS-P3; Önlisans için 2020 KPSS-P93 ve Ortaöğretim için 2020 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.

5- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

6- Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuracak adayların Son başvuru tarihi itibariyle (03.02.1992 ve sonrası doğumlu olanlar) 30 (otuz) yaşını doldurmamış olması, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıması ve güncel Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı bulunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacak. Kontenjan sayısının 5 katı kadar yedek belirlenecek. Asil kazananlar göreve başlatılmak için evrak teslimi yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar puan sırasıyla çağırılacak. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekiyor.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!