Söyleşi

Söyleşi

Son dakika söyleşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan söyleşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını söyleşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söyleşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söyleşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.023 söyleşi haberi bulunmuştur. Tüm söyleşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Vitrin
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti
AK Parti İBB adayı Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz
Bakan Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti: Mesleği bilen gençler yetiştiriyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Bakan Tekin, "Biz mesleki eğitimi revize edecek ve sektörün ihtiyaçlarını, Türkiye'deki bu anlamda nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilecek bir program hayata geçirmek istiyoruz. Bugün de burada bunun güzel örneklerinden bir tanesini gördük" dedi.
1.12.2023 Gündem
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri
Haldun Taner Eserleri Nelerdir? Haldun Taner Eserleri'nin Özellikleri Öykü, tiyatro ve kabare yazarı olarak tanınan Haldun Taner oldukça donanımlı bir isimdi. Özellikle Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı'nda önemli isimlerden birisi olduğunu görmekteyiz. Ayrıca verdiği eserlerin yanında kabare tiyatrosunun öncüsü olmayı başarmıştır. Buda onun başarılı hayatının dikkat çeken bir unsuru olarak bilinir. Ünlü yazarın doğum yeri ise İstanbul'dur. 
29.08.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi
81 il valiliğine genelge gönderildi: Türkiye Çevre Haftası’nın teması belirlendi “Türkiye Çevre Haftası” konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi uyarınca, 81 ilde yapılacak etkinliklere ilişkin usul ve esaslar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlendi. Bakan Murat Kurum'un imzasıyla 81 il Valiliğine ve Bakanlık İl Müdürlüklerine genelge gönderildi. Bu kapsamda 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası'nda 81 ilde, denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması gerektiği vurgulanacak.
24.05.2023 Gündem
Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir?
Teknofest 2023 canlı yayın! Teknofest 2023 İstanbul canlı yayın var mı, nereden izlenir? Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, kapılarını 7'nci kez İstanbul'da açacak.Gösterileri ve yarışmaları kaçırmak istemeyenler canlı yayını takip etmek istiyor. Peki, Teknofest canlı yayın nereden izlenir?
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak Ankara Valiliği, bugün sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yapılacak panel, söyleşi, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, eylem ve etkinliklerin yasakladığını duyurdu.
24.04.2023 Gündem
Mahkemeden İlker Başbuğ hakkında karar!
Mahkemeden İlker Başbuğ hakkında karar! Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un, yaptığı bir söyleşi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme, Başbuğ'u beraatına karar verdi.
14.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Gençlerimiz için geleceğin şehrini dizayn edecekleri şehircilik maratonu düzenliyoruz
Bakan Kurum: Gençlerimiz için geleceğin şehrini dizayn edecekleri şehircilik maratonu düzenliyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bakanlık olarak; on binlerce gencimizin katılacağı, geleceğin şehrini dizayn edecekleri bir şehircilik maratonu düzenliyoruz. Bu, Türkiye’de ilk defa olacak ve üç gün sürecek” dedi.
2.02.2023 Gündem
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı
Ukrayna'da 'Bayraktar Efsane Kanatlar' belgeseli! Selçuk ve Haluk Bayraktar'la söyleşi yapıldı Ukrayna'nın en büyük televizyon kanallarından olan 1+1'de Bayraktar TB2 SİHA'lar hakkında belgesel hazırlanıp yayına sunuldu. Belgeselde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile yapılan söyleşiler de yer aldı.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rami Kütüphanesi paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rami Kütüphanesi paylaşımı Tarihi 18. YY’a dayanan Rami Kışlası restorasyon çalışmalarının ardından Rami Kütüphanesi olarak yeniden hayata geçiyor. Açılış öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
13.01.2023 Gündem
Rami Kışlası kütüphane oldu; Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Rami Kışlası kütüphane oldu; Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak 18'inci yüzyılın ortasına dek uzanan Rami Kışlası, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından Rami Kütüphanesi olarak yeniden hayat buluyor. Eyüpsultan'da yer alan kışladaki kütüphane çalışmalarında artık sona gelindi. 250 yılı aşkın tarihiyle İstanbul'un en büyük kütüphanesi olacak kışlanın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 13 Ocak Cuma günü açılması planlanıyor. Rami Kütüphanesi, havadan da görüntülendi.  
11.01.2023 Gündem
İlber Ortaylı koronavirüse yakalandı
İlber Ortaylı koronavirüse yakalandı Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarının onur konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dün yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Osmaniye programı 1 hafta sonraya ertelendi.
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi ’Dünyanın en iyi 50 öğretmeni’ arasına giren ilk Türk öğretmen olan Dilek Livaneli, başarılarının sırrını paylaştı.
27.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede!
Türkan Şoray ve Ahmet Mekin seneler sonra aynı karede! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesinin düzenlediği kitap günlerine konuk olan Sanatçı Türkan Şoray ve Ahmet Mekin büyük bir ilgiyle karşılaştı.
25.09.2022 Magazin
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir?
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden sonra daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlara yönelik de müjdeli haber geldi. Sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirten Erdoğan; “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” diyerek, TOKİ’den ev alan vatandaşlar için de “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
22.09.2022 Ekonomi
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Söyleşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söyleşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.