Sosyetik Güzel

Sosyetik Güzel

Son dakika sosyetik güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyetik güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyetik güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyetik Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyetik güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 683 sosyetik güzel haberi bulunmuştur. Tüm sosyetik güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.
16.04.2024 Magazin
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Magazin
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın!
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın! Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde tüylü terlikleriyle bir davete katılmıştı. Terliklerin fiyatıyla çok konuşulan sosyetik güzel Aslıhan Doğan, kendisini eleştirenlere de sitem etti.
25.02.2024 Magazin
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Ece Sükan'ın toplantı telaşı!
Ece Sükan'ın toplantı telaşı! Oyuncu ve modacı Ece Sükan, önceki gün Bebek'teki kameralara yansıdı. Yakındaki bir kafeden kahve alan ünlü isim, toplantıdan toplantıya koştuğunu söyledi.
1.11.2023 Magazin
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, son olarak katıldığı bir davette giydiği altın kaplamalı elbiseyle adından söz ettirdi. Ünlü ismin kıyafetinin bedeli ise dudak uçuklattı.
9.09.2023 Magazin
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim'
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim' Son günlerde zayıf görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın Hürriyet'ten Suat Filiz' konuştu. Yalçın, Yemek yemeği çok sevdigim için kilo verirken çok zorlandım. Ama şu an mükemmelim. dedi.
20.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım Hacı Sabancı ile iki yıl önce dünyaevine giren sosyetik güzel Nazlı Sabancı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Sabancı’dan şimdi ise karnı burnunda tekne paylaşımı geldi.
12.07.2023 Magazin
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, Bebek'te zor anlar yaşadı. Erkek arkadaşı ile bir mekandan ayrılan sosyetik güzel, alkolü fazla kaçırınca kendisini bekleyen araca yürürken yere düştü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.
9.07.2023 Magazin
Amerikan rüyası kabusla bitti! Ağrılı Abdulhekim'in feci sonu...
Amerikan rüyası kabusla bitti! Ağrılı Abdulhekim'in feci sonu... Ağrı'dan kaçak yollarla ABD'ye giden ve burada çeşitli işlerde çalışan Abdulhekim Eşiyok, alkollü bir sürücünün kendisine çarpmasını sonucu hayatını kaybetti.
8.06.2023 Dünya
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi!
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi! Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Paris Hilton uzun yıllar boyunca lüks yaşamın, skandalların, bitmeyen eğlencelerin ve çalkantılarla dolu bir özel hayatın kahramanı oldu. Zengin ve şımarık “sosyetik” güzel damgası yiyen, attığı her adım olay olan Paris Hilton bir süre önce bambaşka bir yolculuğa çıkmıştı.
8.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı'
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı' Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten sosyetik güzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir davetten karnı burnunda pozlarını paylaştı. Nazlı Sabancı'nın karelerinde en çok dikkat çeken şey ise ayakları oldu. Takipçileri, Nazlı Sabancı'yı; geçtiğimiz ay ayakları gündem olan Hande Erçel ile karşılaştırdı.
14.05.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, 2. Sayfa programına konuk oldu. Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Magazin
Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar evlendi
Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar evlendi Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın babası Teoman Taşpınar, başkanı olduğu Moda Deniz Kulübü'nde dünyaevine girdi. Eda Taşpınar, nikâhtan fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.
21.04.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter
Emina Jahovic: Mustafa mutlu olsun yeter Emina Jahovic, 10 yıl evli kaldığı iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Emina Jahovic, Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz haziran ayında sosyetik güzel Melis Sütşurup ile nikâh masasına oturması hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. İş insanı Recep Ali Keydal ile birlikte görüntülenmesine açıklık getiren Sırp şarkıcı, evliliğe bakış açısını da anlattı.
7.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi
Eda Taşpınar çıplak ayak yürüdü! 'Cam batabilir' uyarısı üzerine bakın ne dedi Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren Eda Taşpınar, bir süredir aşk yaşadığı yabancı sevgilisiyle görüntülendi. Taşpınar, mekan çıkışı ayaklarını sıkan şeffaf ayakkabılarını çıkarttı ve çıplak ayak yürümeye başladı. Sosyetik güzel, muhabirlerin 'ayağınıza cam batabilir' uyarısı üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.10.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu Oyuncu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu boşandıktan sonra adı rol arkadaşı Birce Akalay ile anılmıştı. Ünlü oyuncu gönlünü sosyetik güzel Dilara Karabay'a kaptırmış.
19.09.2022 Magazin
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu!
Emina Jahovic'in açıklamaları dikkat çekti: Çocuklarımın kaderi bu! Emina Jahovic, 2018 yılında nikâh masasına oturduğu, oğulları Yaman (13) ve Yavuz'un (10) babası Mustafa Sandal'dan 2018'de sürpriz şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu Bodrum'da açan 40 yaşındaki şarkıcı, eski eşine açtığı nafaka davası, özel hayatı ve çocukları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
3.08.2022 Magazin
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı!
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı! Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oğlu Aslan Acar'ın doğum günü hediyesi için binlerce doları gözden çıkardı. Demir'in oğluna aldığı saatin değerinin 20 bin dolar (Yaklaşık 360 bin TL) olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Magazin
Fenomen Rachel Araz'ın acı günü!
Fenomen Rachel Araz'ın acı günü! Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi aldığı acı haberle yıkıldı. Sami Kiresepi ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Araz'ın 'Suzikam' dediği kayınvalidesi Suzan Kiresepi vefat etti. Rachel Araz, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
24.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sosyetik Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyetik güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.